KAFIĆ |  FORUM |  ROMANSE |  RAZGLEDNICE |  OGLASNIK   


upit     kontaktirajte nas VIDI kao prva stranica prijavi u bookmark
  Naslovna
  Hrvatska
  Svijet
  Zanimljivosti
  Računala
  Znanost
  Automobili
  Sport
  Financije i posao
  Zdravlje i medicina
  Kultura
  Showbiz

  Forum
  Kafić
  Romanse
  Razglednice
  Oglasnik


Na ovoj stranici možete pratiti popis svih do sada prijavljenih web stranica na natječaj Vidi Web Top 100 - 2004 raspoređenih po kategorijama. .


Auto-moto

Financijske institucije

Internet prodaja

Korporativne stranice

Mediji i novosti

Sport i zdravlje

Turizam i putovanja

Vladine organizacije i drzavne institucije

Zabava, moda i glazba

Znanost, obrazovanje i kulturaZnanost, obrazovanje i kultura
Naziv stranicaKratki opis
"CAD u škole!"Projekt "CAD u škole!" pokrenut je s namjerom uvođenja CAD programa u nastavu. Cilj ovih stranica je informirati posjetitelje o projektu "CAD u škole!". Ovdje će biti dane sve informacije i ostali dodatni sadržaji čiji cilj je olakšati uvođenje CAD programa u nastavu. Stranice su nastale iz potrebe informiranja sudionika projekta o njegovom razvoju i napretku.
"Svibor" - računala i edukacijaSite u zametku koji si je za cilj postavio propagiranje domaćih programski uradaka (prvenstveno edukativnih) te ostalih edukativnih programa i sadržaja namijenjenih maloj i velikoj djeci. Recenzije i prikazi programa, internet stranica i ostalih digitalniih izdanja edukativne prirode. Linkovi i forum.
+CERT.hrCARNet je +CERT.hr osnovao 1996. godine s ciljem posredovanja u rješavanju računalno sigurnosnih incidenata u kojima je barem jedna uključena strana iz Hrvatske, prikupljanja i distribucije sigurnosnih savjeta, preporuka i alata, edukacija i informiranje korisnika i javnosti o značaju i poboljšanju sigurnosti računalnih sustava.
/ Karolina Riječka /Dobrodošli na web stranice Društva Hrvatskih pjesnika Rijeka!Welcome to Croatian Haiku web pages of Rijeka haiku poets! Ako voite Haiku, Senryu, Tanka, Renga, Haibun, Sijo, Sedoka, Haiga ovo je pravo mjesto za Vas! Haiku shop, haiku linkovi, informacije, novosti i još mnigo toga...
16. gimnazijaXVI. gimnazija - engleska gimnazija. Povijest i organizacija škole.
3D Future Bits
:::::::::::cyber renaissance:::::::::::::digitalni slikarski eksperiment umjetnice Natalije Hromin izazvan poplavom renesansne subkulturekoja nastavlja svoj buran život i u 21. stoljeću. Riječ je o tarot kartama koje tradicionalno služe kao atraktivno pomagalo gatarama ali su bile i ostale veliki izazov brojnim umjetnicima i kreativcima svih kategorija uključujući i slavnog Salvadora dalija, da se okušaju u stvaranju 78 slika koliko sadrži standardni špil
a4a.info portalInteraktivan arhitektonski portal; Informacije i baze podataka iz oblasti arhitekture, dizajna, i ostalih vizuelnih umjetnosti; Sadrzi module : Clanci, Dogadjaji, Linkovi, InfoTeka, ArhiRet, VizArh, Oglasi, Forumi, Ankete...; Izdaje 1-2 puta InfoLetak-newsleter; kvartalno www.a4a.info/magazin - elektronski magazin u pdf formatu.
abracadabraPDFStranice međunarodno priznatog stručnjaka za PDF Jean-Renaud Boulayja (Adobe Certified Expert) posvećene PDF dokument formatu sa stručnim člancima, tutorijalima, dokumentacijom, stručnim forumom. Zasad samo na francuskom jeziku, u pripremi hrvatska i engleska verzija.
abracadabraPDFHrvatsko-francuska koprodukcija međunarodno priznatog stručnjaka za PDF Jean-Renaud Boulayja (Adobe Certified Expert) iz Avignona i dizajnerskog studija Dvotočka iz Zagreba - web magazin posvećen PDF dokument formatu sa stručnim člancima, tutorijalima, dokumentacijom, stručnim forumom. Zasad samo na francuskom jeziku, u pripremi hrvatska i engleska verzija.
Abteilung fuer Germanistik - Odjel za germanistikuUniv. of Osijek - German Department: Study program features classes in German language, literature and history. Read staff profiles and learn about foreign study programs. Find details on courses, degrees, faculty, and internships. Includes contact information.
Academia CravaticaAcademia Cravatica je neprofitna ustanova koja radi na promociji kravate u Hrvatskoj i svijetu i širenju svijesti o njenom porijeklu. Na ovim je stranicama obrađena uloga kravate kao medija i to na više razina: kravata u kulturi, kravata u medijima, kravata u povijesti, kravata u povijesti, kravata na internetu. Ovo je jedino mjesto na webugdje se mogu dobiti kompletnije informacije o kravati.
Acta pharmaceuticastranice znanstvenog casopisa Acta pharmaceutica
adagioU početku je bio adagio, a nasuprot njega na drugome kraju spektra, dolazi largo?
AED CroatiaCroNGO - program razvoja nevladinih organizacija u Hrvatskoj
Akademija dramske umjetnosti, Odsjek snimanjaSve o studiju Filmskog snimanja i profesiji snimatelja
Alan FordPopularni strip " Alan Ford "
ALAN FORD FAN CLUBNajbolji ALAN FORD portal u Hrvatskoj!
ALGORITAMInternet stranica tvrtke Algoritam koja sadrži više od 35.000 artikala i preko 10.000 opisa od navedenih. U svakom trenutku možete pronaći npr. određenu knjigu i saznati njen isbn, dimenzije, izdanje, broj stranica, ukoričenje, ilustratora, prevoditelja ukoliko je prevedena itd. te pročitati opis i odlomak. Osim navedenog razvili smo i "online support" gdje možete postavljati pitanja našim operaterima i u kratkom vremenu dobiti odgovor. Algoritam online daje naglasak kvaliteti usluge i pružanju što većeg broja informacija svakom posjetitelju.
Alternativne stranice Lovačkog muzejaOve stranice Lovačkog muzeja u Zagrebu više nisu službeno on-line (na glavnoj adresi), ali mi ih održavamo na alternativnoj domeni jer smatramo da su zanimljivije i bolje od aktivnih stranica... Stranice je zadesila tužna priča, svima poznata na ovim područjima...Neka žive barem na ovaj način Publika neka procijeni da li se slaže s time!!!
Andavtonia AntiqvaStranica namjenjena numizmatičarima u Hrvatskoj i onima koji to tek namjeravaju postati. Stranica prvenstveno funkcionira odgovorima na upite neupučenim posjetiteljima, koji nemaju numizmatičarskog iskustva no služe se internetom. Na žalost, u Hrvatskoj numizmatičari nisu internetski osviješteni pa moje stranice nisu naišle na veliki odaziv korisnika numizmatičkog faha koji bi svojim tekstovima i ostalim mogli nadopunjavati sadržaj. koji b
Andrea Musa - galerija slikaOnline galerija
Ansambl narodnih pjesama i plesova Hrvatske LadoLADO je arhaična slavenska riječ često korištena kao pripjev u starim obrednim pjesmama sjeverozapadne Hrvatske, a sinonim je riječima dobar, mio, drag. Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO osnovan je 1949. godine u Zagrebu kao državni profesionalni ansambl. Njegovih 36 vrhunskih plesača, koji su istodobno i izvrsni pjevači, s lakoćom se transformira iz folklornoga plesnog ansambla u reprezentativan folklorni zbor, a 15 odličnih glazbenika svira na četrdesetak različitih instrumenata. U svojem impozantnom koreografskom i glazbenom repertoaru Ansambl LADO prije svega poštuje izvornu narodnu umjetnost, po čemu je prepoznatljiv i poznat širom svijeta. Uz jedinstvenu kolekciju autentičnih narodnih nošnji iznimne vrijednosti (više od 1000 kompleta), svaki koncert Ansambla LADO svojevrsna je revija originalnog hrvatskog tradicijskog ruha.
Architectural visualizationArhitektura, dizajn, grafika ...
arhitekt, dizajner, slikar, pjesnik i ostaloNa stranici je vitrualna galerija arhitektonskih projekata, slika, grafičkog i produkt dizajna, poezije i proze te izreka i sentencija kao i kolekcija viceva, a sve je to moj autorski rad. Na stranici je također relink za FRIEND-ZIN, nedjeljnu E-tiskovinu koju izdajem od početka 2004. (izašlo do sada 12 brojeva) Na stranici su kontaktni podaci putem kojih savjetujem sve zainteresirane posjetitelje iz domene poslova kojima se bavim.
Arhitektura kvadrataInteraktivni web art engine za on-line stvaranje likovnih kompozicija; jednako umjetnički kao i didaktički projekt. Upotreba raznobojnih animiranih pozadina i kolaž-ploha u raznim bojama, veličinama i transparencijama.
Art studio VarzićWeb galerija likovnog umjetnika Eugena Varzića.Pregled umjetničkog rada od 1993 do danas.Glerija sa preko 400 fotografija umjetničkih slika, pisani osvrti likovnih kritičara, životopis... također stranice promoviraju autorsku galeriju ART STUDIO VARZIĆ u ulici Sv.Maura 12 u Poreču.
asp385.comasp385.com je prvi hrvatski site posvećen isključivo Microsoft tehnologijama ASP, ASP.NET, te općenito .NET Frameworku. Osim novosti s ovog područja na siteu postoje članci, vodiči, savjeti & trikovi, downloads, katalog ...
Astronomija
Astronomija - Aleksandra Cikota
Astronomska udruga Vidulini
Astronomsko društvo KoprivnicaStranice Astronomskog društva Koprivnica. Pored informacija o aktivnostima društva ima i dosta dodatnih sadržaja.
Auto škola "Auto Stop"Službene stranice prve privatne autoškole u Republici Hrvatskoj.
B.a.B.e.Stranice feminističke grupe za ženska ljudska prava: aktivnosti, projekti, odrađene kampanje, publikacije, informacije o ženskim ljudskim pravima.
BaćinaStranica posvećena selu Baćina. Trenutno najveći lokalni rječnik lokalnog narječja i govore.
Bernard Baranašič Home PageProgrami vlastite izrade(freeware), informacije o programiranju i robotici!
Bertijeve stranice fizikeStranice su namijenjene učenicima gimnazija i drugih srednjih škola, ali i svima koje fizika zanima. Prate nastavni plan i program i nastoje olakšati učinje fizike. Fizikalni sadržaji nastoje se učiniti razumljivim i zabavnim kroz animacije i linkove koji se odnose na učenje fizike. Na njima je dan veliki broj pitanja i zadataka za produbljivanje znanja. Stranice je sastavio i održava ih prof. Berti Erjavec želeći unaprijediti nastavu uvođenjem moderne informacijske tehnologije u nastavu.
Bieco - zaštita okolišaSlužbene stranice tvrtke Bieco za zaštitu okoliša.
Biljni uređajiWeb stranice, ekološkog proizvoda za pročišćavanje otpadnih voda.
Bonsai '00Stranice za opis uzgoja i održavanja Bonsai drveća.
Bonsai '00Stranice namjenjene za uzgajivaće i ljubitelje bonsai drveća. Otkrivanje malih tajni uzgoja i održavanja.
Bugenvila - uzgoj i prodaja cvijećaWeb stranica priznatog uzgajatelja bugenvile i drugih sorti Denisa Bojčiča.
Centar za Mir i nenasilje, OsijekCentar za Mir i nenasilje, Osijek
CESIStranice Centra za edukaciju i savjetovanje žena: aktivnosti, projekti, publikacije.
Christie***************************************************************************** Mala riznica mojih likovnih i književnih ostvarenja, mojih pogleda na život i duhovnost, ljubav, magiju, religiju,... *****************************************************************************
Clearing houseMed Coastal Management Clearing House je projekt kojeg provodi Priority Actions Programme Regional Activity Centre u svrhu poboljšanog informiranja na temu Integrated Coastal Area Management (ICAM) na Mediteranu. Stranice sadrže popis projekata sa svim njihovim karakteristikama, napravljena je baza podataka o ekspertima na području ekoloških akcija s mogućnostima pretraživanja, a pretraživati se mogu i knjige, izvješća i različiti pravni dokumenti. Dostupne su i strategije i planovi za budućnost. Postoji forum, redovni newsletter, kalendar s događanjima…
Creativa
CroAstro - Amaterska astronomija i astrofotografijaAmaterska astronomija i astrofotografija u Hrvatskoj tek u zadnjih desetak godina doživljava procvat veći negu o u prijašnjih 50. "Uhvatiti" ljepotu i ostala cuda nebeskih objekata koja nas okružuju je izazov, a prezentirati ih ljubiteljima zvjezdanog neba cijele naše planete - zadovoljstvo. Stranice su arhiva snimaka nebeskih tijela - planeta, maglica, galaksija, Sunca i Mjeseca - , astronomskih pojava i događaj, zabilježenih unazad 10-tak godina amaterskom astronomskom opremom.
Croatian Lesbian SitePrva stranica za lezbijke u Hrvatskoj, u kojoj se mogu pronaci vrlo korisne informacije o mjestima za izlaske, novostima u svijetu i Hrvatskoj, o aktivizmu na LGBT sceni, upoznati mnogo dobrih ljudi te se savrseno zabaviti
Croatica Chemica Actastranice znanstvenog casopisa Croatica chemica acta
CroEOS .net
CroVB.netHrvatska Visual Basic stranica
Culturelink WWW Resource CentreDjelatnost Culturelinka, svjetske mreže za proučavanje kulturnog razvoja i suradnje sa sjedistem u Institutu za međunarodne odnose (IMO) u Zagrebu obuhvaća međunarodna istraživanja u kulturi, uspostavljanje i razvoj baza podataka o kulturnom razvoju i suradnji, te redovito izlaženje časopisa Culturelink. Članovi su mreže koje se bave kulturnim razvojem i međunarodnom kulturnom suradnjom, istraživačke institucije, sveučilišta, kulturne institucije, informacijski i dokumentacijski centri, kulturni centri, fondacije, umjetnička udruženja, itd. Mreža Culturelink obuhvaća više od 1000 institucija u 100 zemalja na svim kontinentima.
CybersplitWeb stranice informatičkog sajma Cybersplit, napravljene su u Macromedia Flashu. Interaktivni sadržaj prikazan je kroz priču o svemirskoj misiji u kojoj posjetitelj nakon identifikacije postaje članom posade broda koji putuje kroz svemir.
Dalmacija.infoNekoć turistički portal, danas opći informativni portal koji nudi svakodnevne novosti iz Dalmacije, vremensku prognozu, forum, tečajnu listu i sl.
Damirova WEB stranicaRacunala, SMS, Mobiteli, WEB, Slike, Humor, DivX, Titlovi...
Danijel Turina homepageStranice učitelja daršana-yoge, na kojima je moguće pronaći knjige, upute i tehnike, web forum za podršku učenicima, te foto album.
Deniver Vukelic KorvinKnjizevna stranica koja ukljucuje osobne stranice autora te Drustva pjesnika Stepski Vuk. Uskoro stalne kolumne i forum.,
Deseta gimnazija - stranice 4.j razredaStranica 4.j razreda desete gimnazije koja je isprva sluzila samo kao popis termina za testove,sada se gore nalaze i skripte.Site je preuredjen i sad sluzi kao svakodnevna destinacija surfera x. gimnazije.
Desinićke mažoretkinje
Dječje kazalište u OsijekuDječje kazalište u Osijeku osnovano je 1950. godine kao profesionalno javno kazalište za djecu, s odraslim profesionalnim glumcima i djecom do 14 godina starosti kao amaterskim suradnicima. Igraju se pretežito lutkarske predstave u ''živoj'' sceni.
dječji vrtićSve što vas zanima o radu vrtića. Informacije o programima, upisima, preporuke za roditelje, sadržaji za djecu, aktualna događanja u vrtiću, foto i likovna galerija i još mnogo toga!
DJEČJI VRTIĆ "TRATINČICA" -ZAGREBSve što vas zanima o radu vrtića. Informacije o programima, upisima, preporukama za roditelje, sadržajima za djecu, aktualna događanja u vrtiću i još mnogo toga!
Dječji vrtić ČigraOvo je stranica dječjeg vrtića "Čigra". U njemu djeca provode vrijeme u igri, smijehu i učenju; oni njamlađi rade prve korake, a oni stariji pišu prva slova. ..
Dom kulture Kristalna kocka vedrineKulturna događanja u Gradu Sisku. Kino, glazba, kazalište, izložbe i recenzije.
Domagović (naselje kraj Jastrebarskog)Sve o naselju Domagović kraj Jastrebarskog.
Dubrovacki TramvajDubrovnik je u razdoblju od 1910. do 1970. godine imao elektricni tramvaj koji je u neizmjenjenom obliku vozio svih 60 godina (sve do ukinuca su vozila cak i kola iz 1910.g.) sto je doprinjelo njegovoj atraktivnosti. O tramvaju je ostalo jako malo zapisano, najvise je u sjecanjima. Ova stranica pokusava sacuvati uspomene na tramvaj... Ja, nize potpisani autor, ne smatram da ova stranica ima kvalitetu za nacionalni izbor naj web stranica (prvenstveno stoga sto je cisto amaterski uradak i prvi pokusaj autora), ali svaka promocija i nova publika je dobro dosla. Napominjem i da su stranice nekomercijalne i nesponzorirane na bilo koji nacin.... Damir Fejzagic
Dubrovačke ljetne igreSlužbene stranice Dubrovačkih ljetnih igara
DVD Jurovski Brod on lineInternet stranice dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Jurovskog Broda
Časopis GRAĐEVINARviše od 50 godina redovito mjesečno izlazi ovaj stručni časopis, a od 1996. i na Internetu!
časopis GRAFIKA
Edukacijski dječji centar "ARIS"Stranice novoosnovanog Edukacijskog dječjeg centra "ARIS" za za humani i etički odnos djece prema životinjama i prirodi. Informacije, dječje novine, kampanje, programi centra.
Ekocentar BeliEkocentar Beli je neprofitna organizacija kojoj je glavna uloga zaštita bjeloglavih supova na otoku Cresu. Do 01. travnja treba biti "stara" web stranica u upotrebi, a nakon toga datuma stavljamo na internet potpuno redizajniranu stranicu, preglednijeg sučelja, i većinom izvedenu u flash tehnologiji. Znamo da u Hrvatskoj takav način izrade web stranica nije niti u povojima, pa želimo dati primjer da kvalitetnom optimizacijom stranice i planiranjem se može napraviti dobra i funkcionalna web lokacija u toj tehnologiji. Na stranici ćete vidjeti ćime se sve bavimo i možda nam Vaš natječaj pomogne u popularizaciji zaštite ugroženih životinjskih i biljnih vrsta.
Ekološki sajt - ekobrcko.netUkoliko vas interesuju biljke, životinje i uopšte živi svijet oko nas ovo je pravo mjesto za vas. Ovde možete naći odgovore na pitanja poput: "Šta je to efekat staklene bašte?", "Koliki je značaj tropskih šuma?", zatim, "Može li se šuma uništiti?", "Koliko godina može da živi drvo?"... Saznajte sve o žirafama, slonovima, nilskim konjima i drugim životinjama i uživajte u našim bogatim fotogalerijama.. Ekološki pokret Brčko podružnica Ekološkog pokreta Zelenkovac
Ekonomski fakultet RijekaEkonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci je javno visoko učilište, koje od svog osnutka 1961. godine razvija djelatnost visokog obrazovanja i znanstvenoistraživačku djelatnost. Web stranice obiluju svježim informacijama, za studente ali i one koji će to tek biti. Web je baziran na sustavu za dinamično upravljanje sadržajem (CMS) - m:web rješenju.
Ekonomsko-birotehnička škola, SplitDobrodošli na web stranice Ekonomsko-birotehničke škole, Split !!! +++ (U konstantnoj izradi) +++
Ekran.hrStranice kino poduzeća Ekran d.o.o. iz Splita. Na njima možete naći tjedni i dnevni kino repertoar, dječje matineje, filmske najave, vijesti iz svijeta filma, korisne linkove, trailere itd. Svaki film je detaljno opisan sa kratkim sadržajem, ulogama, trajanjem i trailerom. Veliki izbor filmske glazbe za GSM aparate (mobitele), dok je svaki tjedan za posjetitelje organizirana nagradna igra.
Elektronka.comStranica o elektronici. Jedini hrvatski portal o elektronici.
Elektrostrojarska škola VaraždinSlužbene internet stranice Elektrostrojarska škola iz Varaždina
Eltektrotehnička škola, ZagrebElektrotehniška škola je specijalizirana četverogodišnja škola za područje računalstva, računalnih mreža, internetskih tehnologija, elektronike, energetske elektronike, automatike, električnih strojeva, robotike sa vrhunskom nastavnom opremom koja omogućuje učeniku lako i konkretno savladavanje i izučavanje strukovnih sadržaja na lak način.
Evolucija.comEvolucija.com je tematski portal, prisutan je na web prostoru skoro dvije godine i obrađuje teme iz raznih područja znanosti, prati najnovija istraživanja i u obliku vijesti ih predstavljamo na stranicama.Evolucija.com namijenjena je za sve dobne uzraste, od školaraca i studenata, do svih onih željnih informacija i najnovijih događaja iz različitih područja.
Fakultet elektrotehnike i računarstvaStranice FER WebWorld! su Internet zajednica studenata i djelatnika Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Stranice donose mnoge informacije o zbivanjima vezanim za FER, a stranice nastavnih predmeta često su mjesto udaljene komunikacije i suradnje nastavnika i studenata. Sustav posjeduje elemente asinkronog učenja na daljinu. Od dinamičkih funkcionalnosti tu su vijesti, forumi, repozitoriji datoteka i linkova, ankete, pretraživač, kalendar, simulacija razredbenog ispita, lokator djelatnika, rezervacija dvorana, FER intranet, sustav distribucije softvera, učeće komune, danas na FER-u, brojač slobodnih mjesta na parkingu itd. FER Webworld! je postao poznat po svojim ponekad duhovitim vijestima koje graniče s neukusom, te po šali na vlastiti račun. :-)
Fakultet strojarstva i brodogradnje
film.hrwww.film.hr - stranicu dobrog filma (on-line kinoteka, hrvatske, europske i regionalne filmske vijesti, natječaji i burze, velika baza podataka hrv.filma) www.film.hr Je javno dostupna besplatna stranica nastala suradnjom udruga hrvatskih autora, producenata i javnih ustanova.
Folklorni ansambl Zagreb-MarkovacPromocija hrvatskog folklora kroz rad ansambla. Veliki broj fotografija narodnih nošnji, instrumenata, plesova... Muzički uzorci karakterističnih napjeva i instrumentala. Opis narodnih običaja iz cijele Hrvatske....
Food Technology and Biotechnologystranice znanstvenog casopisa Food Technology and Biotechnology, sazeci i cjelovitii radovi od 2000.
foto.moljac.hrFoto galerija sa nekoliko stotina fotografija snimljenih širom Hrvatske. Fotografski forum, foto posteri, knjige o fotografiji.
fotogalerija Bosko LucevGalerija fotografija turistički zanimljivih odredišta u Hrvatskoj.
Fotokemika.comFotografski materijali za c/b fotografiju, fotogrfaije
Frama Koprivnica
FSB - onlineWeb stranica Fakulteta Strojarstva i Brodogradnje u Zagrebu. Stranica je designom ugodna oku, sadrzi pregrst korisnih informacija koje se konstantno nadopunjuju i zato mislim da ova stranice ne bi smijela proci ne zapazeno. Hvala!
FUNKY BUSINESSNema svaka knjiga svoju stranicu, a Funky business nije samo knjiga! Na ovoj stranici može se naći splet novih ideja koje promovira sama knjiga, njihovi autori, izdavači i čitači. Vizualni identitet stranice prožet je duhom sadržaja knjige, te vizijom izdavača i prepuštanju mašti svakog tko želi, hoće, može i sanja o uspješnom poslovanja. Inovativnost, kreativnost, duhovitost temelji su ove stranice, a sve to i još više ostaje u umovima svih koji je posjećuju.
Galerija Anke BajurinNa tri jezika: hrvatski, engleski i talijanski predstavljene su izložbe slika, kompjutorska umjetnost, te referat akademske slikarice Anke Bajurin. Stranica se redovito dopunja novim sadržajima tako da posjetitelj može pratiti tok razvoja mlade umjetnice. Stranica je sama po sebi jedan osobni likovni izraz autorice jer ju je izradila sama od fotografija krovova i dimnjaka na koje gleda sa svoga prozora.
galerija mona lisapregled svih umjetničkih slika koje se u našoj galeriji u tom trenutku nalaze sa dimenzijama, nazivom slike, autorom, godinom nastanka i tehnikom. Uz to i pregled trenutnih događanja u galeriji i objavljenih publikacija
Galerija MoscatelloOve sam stranice izradio sam uz nužnu savjetodavnu pomoć dobrih ljudi. Služe mi za vlastitu promidžbu i najčešće na mjih upućujem svoje potencijalne poslodavce (honorarna suradnja). Glavni sadržaj su moje ilustracije i radovi u grafičkim programima a za dodatak donosim još nekoliko sadržaja vezanih uz područja koja me zanimaju.
Gay.hrHrvatski QUEER portal U vremenu kada je kompjuter ono što je za naše stare bilo naliv-pero, internet je primarno mjesto povezanosti s ljudima i svijetom, odnosno središnji dio današnje kulture mlađe populacije. Vodeći se upravo tom činjenicom lako je zaključiti da je gay.hr prvo i jedino pravo mjesto odakle onih 10% gay populacije može "krenuti u svijet". Strah od nepoznatog, od homofobnog društva, od okoline… redovite su pojave koje prate mlade gay ljude i koje im uvelike otežavaju svakodnevno normalno funkcioniranje. Svojim dolaskom na gay.hr oni dolaze u svijet gdje se ne moraju bojati; među ljude koji ih shvaćaju i razumiju i koji su prošli isto što i oni. I sama ta spoznaja da nisu sami, da nisu prvi u toj izgubljenosti već je veliko olakšanje. I upravo tu oni upoznavajući ljude, razmjenjujući iskustva, stavove i mišljenja polako grade svoju ličnost, svoju stabilnost, učvršćuju svoje pravo JA, odnosno ono što jesu, a ne ono što im (eventualno) okolina nameće ili što su naučeni da moraju biti i ono najvažnije – dolaze do spoznaje da su oni potpuno ravnopravne i jednake individue svijeta u kojem žive te da nisu nimalo različiti. Od samog osnutka prije više od godinu dana gay.hr stranice postale su najvažnije i najprofesionalnije internetske stranice na hrvatskom jeziku namijenjene hrvatskoj gay populaciji. Osim samih korisnih informacija i raznih kolumni i drugih tekstova u sklopu gay.hr stranica nalazi se i popularni Forum te Profili koji prvi u Hrvatskoj barem on-line uspijevaju povezati cjelokupnu gay zajednicu. Osim sto su neprekidni izvor suradnje i razmjene mišljenja te sklapanja prijateljstva, Forum i Profili su mnogim gay osobama jedini i najbolji način komunikacije s drugim gay osobama u Hrvatskoj. Site je sadržajno iznimno obogaćen i govori o mnogo aspekata specifičnih za LGBT zajednicu, ali isto tako (što je još važnije) o sasvim običnim i stvarima od općeg interesa čime se na još jedan način promovira upravo uključivanje svih članova/ica u svakodnevni život, a ne izdvajanje iz njega radi različitosti svog spolnog usmjerenja.
Geografija.hrGeografija.hr je edukativni internet projekt Hrvatskog geografskog društva čiji je cilj unapređenje komunikacije između geografije kao znanosti, nastavnog predmeta i struke s jedne, te šire javnosti s druge strane. Očekujemo da ćemo time pridonijeti boljem razumijevanju svijeta u kojem živimo. Okosnicu projekta čine stručni članci pisani jednostavnim i razumljivim jezikom. Članci govore o aktualnim, svakidašnjim temama i problemima na koje se naši autori osvrću s geografskog aspekta. Popratni sadržaji obuhvaćaju izvore geografskih podataka (statistike, karte...), preporuke knjiga, časopisa i digitalnih izdanja, ideje za kreativniju nastavu geografije i zemljopisa u osnovnim i srednjim školama, rubriku «Pitaj geografa» te brojne sadržaje namijenjene studentima geografije u Zagrebu i Zadru. Osim geografima, stranice su posebno namijenjene učenicima i roditeljima, studentima, znastvenicima, novinarima, tijelima državne uprave i nevladinom sektoru.
Geologia Croatica OnlineWeb stranice časopisa "Geologia Croatica" omogućavaju pregled cijelog sadržaja aktualnog i prethodnih brojeva časopisa po sadržaju, ključnim riječima ili autorima (od 1993. god.), besplatni download potpunih članaka u pdf formatu (od 1999. god.), te najvažnije informacije o uredništvu i objavljivanju u časopisu. Tiskana verzija časopisa izlazi dva puta godišnje (u lipnju i prosincu) na engleskom jeziku i distribuira se na više od 300 adresa na svim kontinentima, dok je online verzija (s elektronskim ISSN-om) dostupna 3-4 tjedna ranije.
GeologijaOsobne stranice o geologiji...uz nedostatak sadržaja o znanosti geologije napravio sam ovu stranicu radi što boljeg upoznavanja i predstavljanja geologije budućim studentima i kao pomoć trenutnim studentima sa informacijama koje uspijem sam prikupiti...
Gimnazija "Matija Mesić" OnlineGimnazijske stranice. Sadrže ažurirane informacije o školi, djelatnicima, vijesti te svojevrstan e-zine učenika.
Gimnazija i ekonomska škola Benedikta Kotruljevića
glazbena skola pakracmultimedijalna stranica osnovne glazbene skole pakrac
GodfathersSve sto Vam treba da naucite nesto o kulturi , zabavi i jos necemu . . .
Goran Sudžuka - official web sitestranice predstavljaju lik i djelo (vise djelo nego lik :)) Gorana Sudzuke, eminentnog hrvatskog strip crtaca.
GORwebBesplatne internet usluge za webmastere
Gradska knjižnica "Franjo Marković" KriževciStranice knjižnice - informacije - katalog knjiga - događanja - ...
Gradska knjižnica Slavonski brodJedna od najvećih narodnih knjižnica u Hrvatskoj pored informacija o uslugama i događanjima oko knjižnice na svojim web stranicama donosi i eksluzivne web sadržaje: digitalnu knjižnicu u sklopu projekta digitalizacije zavičajne zbirke te virtualnu referentnu zbirku odabranih područja informacijske znanosti.
Gradski muzej Sisak
Gradsko kazalište ZORIN DOM Karlovac - onlineSlužbene Internet stranice Gradskog kazališta ZORIN DOM Karlovac
Gradsko kazalište Žar ptica
graffitude.comGraffiti umjetnost.
Gramatika engleskog jezika on-line
Harry Potter CroPrve i jedine hrvatske "Harry Potter" stranice.
HomePage Zorana BabicaOsobne stranice koje sadrze dvije osnovne grupe podataka: duhovne i informaticke.
HRphotocontestIako se o Internetu već može pisati povijest, a tu je i peta godina «Vidi web top 100» napisati za site da je «prvi» doista je nepopularno. Ali za HRphotocontest se to ipak s pravom može reći. Amateri ali i fotografski profesionalci dobili su mjesto za izlaganje svojih radova, učenje kroz komentare i rasprave, napeto iščekivanje rezultata za svoje fotografije i sve to na jednom mjestu. HRphotocontest je zamišljen kao natjecanje u fotografiji na zadanu temu. Korisnici odabiru u anketi jednu od tri ponuđene teme. Za odabranu temu pet dana se primaju fotografije, a nakon toga slijedi glasovanje. Za fotografije glasuju sami korisnici i što je jako bitno pišu komentare za fotografije. Pored komentara učenju fotografiranja može pomoći i naša «škola fotografije» kao i «škola digitalne obrade». Da bi sadržaj HRphotocontesta bio što zanimljiviji pokrenute su rubrike vijesti, flash novosti, recenzije foto-opreme i predstavljanje fotografa. HRphotocontest je izuzetno dinamičan site na kojem dnevno možete pogledati vise od 20 novih fotografija, a do sad je za preko 50 tema natjecanja objavljeno vise od 3000 fotografija. Na forumu možete raspravljati i predlagati teme natjecanja, zatražiti savjet o tehnikama fotografiranja itd. Site je jednostavan za korištenje, a za aktivno sudjelovanje zahtjeva registraciju koja se može obaviti u svega nekoliko jednostavnih koraka, a korisničku pomoć možete dobiti putem «live help-a», ICQ-a ili kao odgovor putem E-maila za manje od jednog sata. Posjetite nas i uživajte u fotografijama na www.hrphotocontest.com
Hrvati iz FrankfurtaPrva informativno zabavna stranica hrvatskog kluba mladih za Hrvate iz Frankfurta na Majni i okolice. Na ovoj stranici mogu se dobiti informacije o kulturnom političkom i sportskom zbivanju vezano za Hravate iz Frankfurta i okolice.
HRVATSKA DONORSKA MREŽAPromicanje transplantacijskog liječenja - edukacija u javnosti i u zdravstvenom sustavu.
HRVATSKA GLAZBA MOSTARHrvatska glazba Mostar je najstariji puhački orkestar u BiH i jedno od najstarijih kulturno-umjetničkih društava osnovano daleke 1889.godine!!!
Hrvatska mreža zdravih gradova
Hrvatska protiv droge!Promicanje PREVENCIJE zlouporabe droga i prevencija ovisnosti. Detaljni opisi pojedinih droga, program prevencije, predavanja, tribine, članci, emisije, prijedlozi Hrvatskom Saboru.
Hrvatska udruga producenataSlužbeni site Hrvatske udruge producenata HRUP -informacije o članovima -izvješća sa sastanaka -novosti o radu udruge -forum
Hrvatska.netPočetna stranica/direktorij linkova na stranice vezane uz Hrvatsku. U direktoriju uz svaki link prikazani su i dinamički isječci stranica. Na naslovoj stranici nalaze se informacije o trenutnom vremenu u Hrvatskoj, te tečajna lista.
Hrvatski etno svijet
Hrvatski filmski savezStranice Hrvatskog filmskog saveza
Hrvatski i talijanski prevoditelj
Hrvatski naturistički portalNamjena ovih stranica su obavijesti o aktivnosti Društva naturista Hrvatske i promocija naturizma u Hrvatskoj. Društvo naturista Hrvatske član je International Naturist Federation (INF). Sa njihove stranice vodi direktna veza (link) do naših stranica tako da su one ujedno i prvi kontakt naturista iz čitavog svijeta s naturizmom u Hrvatskoj.
Hrvatski ogranak CIGRE
Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologaNovosti i informacije kemičarima i kemijskim inženjerima o aktualnim događanjima iz područja kemije i kemijskog inženjerstva, organizaciji skupova i simpozija, časopisima i edicijama u izdanju "Kemije u industriji", s mogućnošću on-line učlanjenja u Društvo, kupnje časopisa ili edicija te prijave za skupove i simpozije itd...
Hrvatsko društvo medicinskih biokemičara
Hrvatsko društvo za biokemiju i molekularnu biologiju
Hrvatsko društvo za goriva i maziva
Hrvatsko društvo za robotikuHrvatsko društvo za robotiku okuplja zainteresirane za robotiku u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Osim podrške članstvu, praćenju stanja robotike u svijetu i Hrvatskoj, između ostalog organizira i Državnu školu robotike na kojoj se održavaju i natjecanja u robotici. Stranice su zamišljene kao netipične, pomalo futurističke i privlačno oblikovane s korisnim (podrška članstvu, dokumenti, prijave...), ali i s atraktivnim sadržajima koji mogu privući i mlade (slike, on-line igra...).
Hrvatsko kartografsko društvoWeb-stranice Hrvatskoga kartografskog društva predstavljaju rad toga društva, ali i na popularan način žele približiti kartografiju širokom krugu ljudi. Stranice su u cijelosti na hrvatskom i engleskom jeziku.
Hrvatsko narodno kazalište u ZagrebuStranica HNK u Zagrebu nudi obilje podataka i fotografija o svim produkcijama drame, opere i baleta, svakodnevno je ažurirana, ima brojne interne i eksterne linkove, obiluje intervjuima s domaćim i gostujućim umjetnicima te izborom kritika, vrlo je pregledna i laka za korištenje, dobro izgleda i vrlo brzo se učitava
Hrvatsko numizmatičko društvoHrvatsko Numizmatičko Društvo je krovna hrvatska organizacija koja se bavi znanstveno istraživačkim radom na području numizmatike i medaljarstva, organizira međunarodne kongrese, izložbe i različite projekte vezane uz stari papirni i kovani novac, vrjednosne papire, medalje, plakete, značke i sl.
Hrvatsko Psihološko DruštvoWeb stranice Hrvatskog psihloškog društva. Mnoštvo informacija i referenci za sve hrvatske psihologe!
Hrvoje KusuljaNa stranici se može pronaći puno novih podataka u vezi tehnologije, takodjer ima sadržaja vezanog za srednju školu, za sada uglavnom prvi razred, ima i elektronike (sheme, primjeri), informatika (programiranje, internet (web), download, programi, pomoć).. stranica je vlasništvo Hrvoja Kusulje, a sadržaj su izraditili svi administratori na toj web stranici
HSA Portal Hrvatske svemirske agencijePozivamo vas da se s nama otisnete u prostranstvo svemira. Odlučili smo da i Hrvati imaju što reći na području istraživanja svemira. Ovo je početak jedne velike avanture nazvane Hrvatska svemirska agencija. Ovom prigodom apeliramo na sve zainteresirane da nam se pridruže. Učlanite se u Agenciju i s nama sudjelujte u organizaciji rada, u izradi projekata, predlažite vlastite ideje i zajedničkim snagama učinit ćemo ih ostvarivima.
I bi svjetlo...Osobne stranice Gorana Gizdavčića, višestruko nagrađivanog fotografa u SAD-u, Japanu itd. nude portfolio autorovih fotografija popraćen stihovima. Saznajte gdje autor izlaže, gdje su njegovi radovi objavljeni, naručite on-line fotografiju ili plakat. Za posjetitelje je organizirana i nagradna igra.
IdiPaVidi odjel za mladežStranice Odjela za mladež IdiPaVidi u sklopu Knjižnice Medveščak. Riječ je o stranicu koju su stvorili sami članovi odjela svojim prijedlozima i prilozima. Stranice su vezanu uz knjižnicu i zbivanja na odjelu, ali i na ostale zanimljivosti vezane uz mladež.
IGOR RADEKAUredno ažurirane obavijesti znanstvenicima, nastavnicima i studentima znanstvenih područja i sveučilišnih kolegija didaktike, komparativne pedagogije i povijesti pedagogije.
imota.netTema stranica je ganga ! Staro vokalno izražavanje Dalmatinske zagore i zapadne Hercegovine. Pošto se ne može notno zapisati, važno je ponuditi zvučne zapise pojedinih vrsta pjevanja da bi se shvatila raznolikost ovog (ovakvog) načina pjevanja. Na stranicama možete poslušati 255 (u mp3) ganga iz svih krajeva gdje se pjeva.
IMPULS - Centar za učinkovita ljudska djelovanjawww.neuro-impuls.com su web-stranice Centra za učinkovita ljudska djelovanja IMPULS, ambicioznog i mladog Centra koji od 2001. pruža usluge na područjima poslovanja, osobnog rasta i razvoja, sporta i umjetnosti i designa, te na taj način pokriva gotovo čitavu lepezu ljudskog djelovanja. IMPULS svoju pažnju usmjeruje na postizanje izvrsnosti u komunikaciji i ponašanju, učinkovitost i istraživanje najmodernijih svjetskih metodologija u primijenjenoj psihologiji na kojima bazira spomenute vrijednosti.
INSTITUT ZA HRVATSKI JEZIK I JEZIKOSLOVLJE
iNtermezzzoboris vian on-line
Internet zajednica naselja ŠpanskoPodizanje svijesti o urbanoj kulturi i životu kako u naselju Špansko, tako i u gradu Zagrebu. Ujedno i prostor za razmjenu iskustava i efektivno rješavanje problema, kao i podizanje kvalitete življenja. Redovit dotok vijesti o kulturnim i ostalim događanjima.
iSkola::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: iSkola je naziv za e-aplikaciju, Internet školski imenik. Roditelji pomoću iSkole mogu vidjeti u svako doba i na bilo kojem mjestu, gdje postoji pristup Internetu, ocjene svoje djece. Korištenje je vrlo jednostavno, a mogu je koristiti sve hrvatske škole, bez naknade. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Isus Krist je Put, Istina i Život
Ivan Merz i mladiNeslužbeni site blaženog Ivana Merza namijenjen mladima na kojem osim novosti i informacija vezanih za bl. Ivana Merza možete pročitati novosti iz kršćanskog života, chatati, te mnoštvo ostalih stvari.
ivica kolumbić - galerija slikaKratka biografija i izložba slika i crteža Ivice Kolumbića. Stranice se ažuriraju sa novoizrađenim slikama. Ivica Kolumbić -diplomirao slikarstvo na Švicarskoj akademiji "Assenza" iz Dornacha.
Ivora - škola informatike, VaraždinIvora -škola informatike. Pregled radova, novosti, cms modul.
IX. gimnazijaŠkolske stranice koje sadrže opće informacije o školi, učenicima i svim aktivnostima koje se provode u školi.
Izložba na javnom wc-uSve o izložbi na javnom WC-u.
JabučnjakPrvi, najveći i trenutno jedini Macintosh portal u Hrvatskoj. Potpuno nekomercijalan i nezavisan, preko 400 uredno registriranih članova, bogata baza znanja i informacija, stručna podrška novim korisnicima i gomila popratnih sadržaja. Nastao kao projekt Udruge darovitih informatičara. P.S. Toliko je popularan u Mac komuni da su ga zavidni i jalni pokušali i sabotirati! :-)
Jadranbrod.com hrvatski brodograđevni portalMjesto okupljanja prijatelja brodogradnje sa svim sadržajima specijaliztiranog portala. Svakodnevno se objavljuje pregled pisanja medija o brodogradnji, pomorstvu i srodnim temama uz aktivnu mailing listu s popisom članaka koja se šalje "pretplatnicima" ponedjeljkom, srijedom i petkom.
Jankica OnlineInteraktivni sadržaji za nastavu zemljopisa i povijesti u osnovnoj školi.
Jasna Barišić - galerija slikaGalerija slika renomirane umjetnice iz Zadra.
jedva minus dva [online tečajevi]mali priručnika kako napraviti svoje prve osobne stranice podjeljeno u kategorije HTML, DREAMWEAVER, JAVASCRIPT, FLASH, PHOTOSHOP...
ka-pasUhvaćeni odrazi svjetlosti u prostoru koji me okružuje
Karo Modern Art / Romeo StancicSlike, Digital Art
Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u ZagrebuSlužbene web stranice Katoličkog bogoslovnig fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Kazalište Mala scenarezervirajte ulaznice online
Kazalište Marina DržićaIako ne službena stranica, bila bi dobar predstavnik Kazališta Marina Držića.
Kazalište ViroviticaSlužbene web stranice Kazališta Virovitica, s pregledom svih predstava, detaljnim biografijama glumaca i bogatom foto galerijom.
Kašmir prometWeb stranice izdavačke kuće Kašmir promet sa implemntiranim web shopom programiranim u ASP.NET-u. Izdajemo knjige za djecu i mladež.
Kemijski odsjek PMF-aInformacijski servis Kemijskog odjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu
KiSTOvo je peta godina kako KiST pokušava popraviti raspoloženje ljudima koji ga posjete. Čini to, uvjereni smo, najvećom bazom karikatura na HR web prostoru. Ono s čim se posebno ponosimo je to da nijedna karikatura nije objavljena bez znanja autora, dakle nema krađe. Ukoliko smo vam u ovih pet godina izmamili koji osmjeh na lice, onda smo postigli cilj i to nas čini sretnima.
Klub trudnica Beba-EvaKlub je organiziran kao neprofitabilna nevladina udruga kojoj je cilj educirati i pomoći trudnicama, budućim majkama i očevima, ali i roditeljima općenito. Uz pomoć osoblja budući roditelji se kroz tečajeve, radionice i vježbe pripremaju za porod i njegu novorođenčeta. Osoblje kluba i sami osnivači su ljudi koji su dugo u struci te žele nesebično podijeliti svoje znanje onima kojima je to najpotrebnije, budućim roditeljima. Vrata kluba su otvorena za sve ljude dobre volje, a koji misle da mogu pomoći ili nešto naučiti. Dobro nam došli!
KnjigiceKnjigice su internet servis za podrsku ucenicima i studentima. Nude usluge razmjene literature, ponudu i potraznju instrukcija za skole i fakultete, ponudu i potraznju stanova i studentskih soba te uslugu podjele troskova pri prijevozu. Jedini su servis takve vrste u Hrvatskoj.
Književni krug SplitWeb stranice i web knjižara koja ih podupire omogućavaju on line prodaju knjiga iz ponude Književnog kruga. Aplikacija u pozadini omogućava samostalno ažuriranje knjiga u ponudi (cijene, opisi, naslovi,...) kao i stranice "novosti".
Knjižnica Vladimira Nazora
Koncertna dvorana Vatroslava LisinskogDvorana je nazvana po skladatelju Vatroslavu Lisinskom (Zagreb, 1819-1854), autoru prve hrvatske opere Ljubav i zloba (1846). Otvorena je 1973. godine i od trenutka otvaranja, to je istinski hram glazbe. Izvanredno estetski i akustički oblikovana, okrilje je znamenitim simfonijskim orkestrima, poznatim dirigentima i solistima, kao i mnogim međunarodnim skupovima, kongresima i simpozijima. Posjetitelji uz pregled kalendara događanja, fotografija i tehničkih opisa pojedinih prostora imaju mogućnost on-line izbora sjedala, rezervacije i kupovine ulaznica za koncerte, kao i intuitivnog pregledavanja baze podataka umjetnika, njihovih biografija i fotografija, izvedenih djela, ciklusa i koncerata održanih u posljednjih 5 godina. Gotovo sve informacije o programima su ujedno i linkovi, što olakšava navigaciju i pronalaženje svih povezanih podataka. Stranice se od 1998. godine svakodnevno obnavljaju i ažuriraju.
konoba TONI DolPredstavljanje konobe Toni u Dolu na Braču. Uz to sadrži i zanimljive galerije i osnovne informacije o nekim zanimljivostima otoka Brača.
Konture.com - časopis za suvremenu poeziju s likovnom galerijomwww.konture.com prva je hrvatska on-line (isključivo) književna publikacija. Projekt je pokrenut privatnom inicijativom potkraj 2000., a objavljen u svibnju 2001. Izlazi prosječno 3-4 puta godišnje. Časopis je razvio i vlastitu virtualnu likovnu galeriju http://gallery.konture.com, podržava zanimljive cyber projekte, surađuje s umjetnicima u mediju Internetu različitih orijentacija, a odnedavna je i član međunarodnog umjetničkog aktivizma za suradnju umjetnika i promicanje umjetnosti u mediju Internetu, Webizam. Časopis je dobitnik nekoliko nagrada, djeluje posve neovisno i isključivo volonterski.
Koprivnički IvanecStranice mladeži Koprivničkog Ivanca
KorollyMalo je gradova u svijetu koji , poput Pule, kroz svakodnevnicu suvremenog kulturnog, gospodarskog i turističkog središta pronose odjeke avantura drevnih moreplovaca, mit i legendu, tragove vječitih putovanja... Dobrodošlicom prozirnih obala što grad i okolicu obavijaju dužinom od 192 kilometra, bujnim pokrovom beskrajnih varijacija zelene boje, mnogim kulturno-povijesnim znamenitostima, te raznolikom ponudom zabave, športa i rekreacije, Pula potvrđuje trajnu znatiželju svojih neprebrojanih gostiju.
KOSSP "Zagreb"Stranica o školovanju pasa, kinološkim sportovima, spasilačkim akcijama sa psima i brojnim drugim aktivnostima kinološkog volonterskog kluba
Križ životaWeb stranica vjerskog sadržaja kojoj je prvotni cilj: izgradnja unutarcrkvenog dijaloga, izgradnja dijaloga sa svijetom i ostalim kršćanskim crkvama i vjerskim zajednicama, suradnja s mladima i rad za mlade, aktiviranje laika u Crkvi, razmišljanje o problemima i ostalim temama unutar Crkve i društva itd.
KUD "Sklad" ĐakovoSve o kulturno umjetničkom društvu "Sklad" iz Đakova.
KUD SKLAD ĐAKOVONa stranica možete vidjeti sve o KUD-u Sklad iz Đakova.
Kuglana2Web stranice Multimedijskog centra Kuglana2 u Koprivnici. Namijenjene su urbanim, (ne nužno) mladim ljudima koji vole filmove, knjige, izložbe, koncerte i dobru glazbu. Program kluba, najave, retrovizor, stars@the K2 bar, SMS i e-mail liste, fotogalerija, top liste i nagradne igre dio su sadržaja koji se svakodnevno ažurira.
Kulturna baština Vele LukeOve stranice nastale su iz želje da se pokaže bogatstvo života ljudi Vele Luke, njihova kulturna i sportska duhovnost i ljepota, željeli smo prikazati našu povijest i kulturnu baštinu sačuvanu u crkvama i kapelama. U izoliranosti života na otoku naš čovjek se okrenuo istraživanju vlastite osobnosti pa se malo koja sredina može pohvaliti tolikim brojem umjetnika, likovnih, glazbenih, dramskih, pjesnicima i sportašima. Želimo svu tu ljepotu približiti našim mještanima, Velolučanima raseljenima po Hrvatskoj i cijelom svijetu, kao i svim prijateljima Vele Luke koji su posjetili "našu valu" i osjetili njene ljepote i gostoprimstvo naših ljudi.
Kulturni centar Centra KaptolInfo stranice o radu i proteklim događajima održanim u Kulturnom centru
Kulturno informativni centarProgram kulturno informativnog centra: KIC art kino, galerija Forum, Foto galerija KIC klub, tribine ...
Lanico d.o.o.Lanico d.o.o. je škola stranih jezika sa sjedištem u Osijeku koja od 1996. godine organizira tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle na području Osječko-baranjske županije.
Legalis - hrvatski pravni portalLegalis je portal pravne struke i svih onih koji se za prava i pravnih pitanja iz bilo kojih razloga dotiču i za njih zanimaju. Zamišljen je kao virtualno mjesto susreta, druženja i razmjene informacija te mjesto zbližavanja, upoznavanja i jačanja povjerenja između pravnika, nevladinih organizacija i pojedinaca kroz međusoban kontakt i upoznavanje s programima idejama i aktivnostima. Legalis je namjenjen i otvoren svima, a prvenstveno pravnoj struci, studentima prava te svim građanima koji se u svom životu i radu dotiču prava i pravnih pitanja. Legalis obuhvaća sve osobine modernih Internet portala te sadrži dnevne vijesti iz pravne sfere, forum grupe, zbirku zakona i dokumenta, najveću zbirku pravnih i srodnih linkova, chat, pretraživač sadržaja radi lakšeg snalaženja, arhivu objavljenih vijesti te druge korisne dodatke
Likovna kultura - metodički centarMetodika nastave likovne kulture u razrednoj nastavi. Nastavne jedinice, stručni tekstovi, metodički savjeti, praktični primjeri, analize, reprodukcije, e-zine "Učimo gledati" i drugo.
Ljerka NjeršPredstavljamo Vam neke od najpoznatijih radova poznate umjetnice Ljerke Njerš.
LORI - Lezbijska organizacija RijekaCilj udruge je osvješćivanje zajednice o prisutnosti lezbijki u društvu, informiranje i senzibiliziranje javnosti te promicanje tolerancije i prihvaćanja osoba istospolne seksualne orijentacije.
LOS-ONLINELOS-ONLINE je jedini studentski portal Osječkog sveučilišta, kojeg rade novinari Lista Osječkih Studenata (LOS). Sadrži vijesti, najave, priče, fotografije, odnosno sve što je vezano za studentski život. Dođite i vidite što ima novoga u studentskom životu i pročitajte kako razmišljaju budući akademski građani.
Lutkarski studio Kvak
lux - svjetlo u vašem životuStranica namjenjena duhovnom razvoju preko kojih ljudima približavam razne duhovne i ostale tehnike s kojima mogu poboljšati svoj duhovni život ali i psiho - fizičko zdravlje. Na njima možete naći neke od slijedećih tema: reiki, bioenergija, magija, talismani, opisi utjecaja planeta, uzašli majstori, afirmacije i pozitivno razmišljanje, meditacija, masaža, vitamini i minerali, citati i s vremenom neke druge teme jer često dodajem nove tekstove.
M.G.Taylor - sluzbena stranica hrvatskog iluzioniste, voditelja i producentastranica nudi informacije o M.G.Taylorovim iluzionistickim programima te produkcijama njegove kompanije "Dogadjaji", kao i scenskim pirotehnickim i specijalnim efektima koje M.G.Taylor kreira za druge izvodjace. Tu je i online-shop za merchandise, brojne fotografije sa predstava i turneja, kao i poseban poklon-objasnjeni trik za posjetitelje. Stranica se osim na hrvatskom jeziku prezentira i na njemackom ili engleskom jeziku.
Marija BistricaSlužbene stranice općine na kojima posjetitelji mogu naći sve informacije o događanjima te pojedinosti o svim subjektima s područja općine Marija Bistrica.
mario lalich photographypersonal photography site
MARIO-VETERINA , VETERINARSKA AMBULANTAVeterinarska ambulanta za male i velike životinje.
marko prpicCrtacki (slikarski) portfolio...
Maskare - KarnevalWeb stranice posvecene maskarama, Karnevalu Rijeka - Opatija - Lovran.
Masmedia.hrIzdavačka kuća MASMEDIA iz Zagreba bavi se izdavanjem stručnih knjiga, CD-ROM-ova i časopisa, organizacijom stručnih skupova, te poslovnim uslugama. Na stranicama www.masmedia.hr može se naručiti sva izdanja MASMEDIJE, pretplatiti na časopise te prijaviti na tekuće skupove u organizaciji MASMEDIJE.
Masovno ubijanjeParalela između industrijskih farmi i nacističkih koncentracijskih logora.
math.eMatematički elektronski časopis za učenike i studente. Izdaje Hrvatsko matematičko društvo.
MausoleumFlash interaktivni portfolio poznatog zagrebackog ilustratora Kresimir Certic - Misch
MaxL NetKorisni i ini sadržaji za studente Filozofije!
MaxL NetKorisni i ini sadržaji za studente Filozofije!
MedenaOsobna stranica Daniele Vuković na kojoj se mogu razgledati slikarski radovi, uživati u haiku poeziji, dobroj umjetničkoj fotografiji te saznati ponešto o kulturnom životu grada Novske.
Medicinska škola Ante Kuzmanića ZadarWEB stranice Medicinske škole koje pored informiranja, za svoju osnovu imaju promicanje korištenja informacijsko-komunikacijskih tehnologija u školi. Stranice vodi i uređuje Novinarska WEB redakcija škole, a u kojoj se nalazi tesetak nastavnika i tridesetak učenika! Stranice se vode i na engleskom jeziku!
Medicinski fakultet u ZagrebuNaše web mjesto primarno je namijenjeno studentima i nastavnicima Medicinskog fakulteta u Zagrebu, ali i svim posjetiteljima zainteresiranim za naš Fakultet i za biomedicinsku tematiku. Pokrivena su sva područja djelatnosti Medicinskog fakulteta - od brojnih i detaljnih nastavnih (dodiplomskih i poslijediplomskih) informacija i sadržaja, znanstvene djelatnosti, studentskog života, preko ustroja, popisa djelatnika, povijesti, sve do aktualnih novosti i ležernijih sadržaja vezanih uz izvanfakultetske aktivnosti naših nastavnika i studenata. Zanimljivi linkovi i adrese, telefonski brojevi, tražilice, korisni programi i online alati, slanje i primanje e-maila, također su uključeni u naše sadržaje. Nastavnici našeg fakulteta izradili su 100-tinjak nastavnih sadržaja i nekoliko e-learning tečajeva. Na stranicama se nalaze i cjelovite monografije i priručnici («Medical School, Zagreb», «Upisni postupak na Medicinskom fakultetu u Zagrebu», «Program stalnog medicinskog usavršavanja»), a moguće je čitati i on-line verziju našeg časopisa «mef.hr». MedIntra je zaštićeni interaktivni dio Fakultetskog Intraneta, koji korisnicima dopušta interaktivni rad. Najposjećeniji su Forumi (opći i specijalizirani), raspored zauzeća dvorana, chat i ankete. S velikim ponosom ističemo da web stvaraju i održavaju isključivo nastavnici, studenti i zaposlenici našeg Fakulteta. U sklopu weba je i skraćena verzija na engleskom jeziku, te web sjedište Studija medicine na engleskom jeziku. Stranice se svakodnevno osvježavaju, pa dnevno prosječno bilježimo više od 2000 posjeta sa 75 000 «hitova».
Medre izrekeMedre izreke
Međunarodno humanitrano pravoStranice govore o nastanku, konvencijama, ugovorima kršenju i nekim općim pitanjima vezanim uz međunarodno humanitarno pravo ili ratno pravo. Obzirom da se ova tema tiče svih ljudi, a ne samo pravnika, stranice na jednostavan i jasan način pokušavaju ovu temu približiti čim većem broju korisnika.
Metropola kultureStranice udruge Otvoreni krug-Društva protiv kontaminacije koje je u veljači 2004. u Rijeci pokrenulo kampanju da se grad kandidira za Europsku metropolu kulture.
mi3dot.org :: hrvatski dizajnerski portalMi3dot se bavi temama iz područja dizajna (od grafičkog i web dizajna do advertisinga), umjetnosti i fotografije. Nudi veliku interakciju s posjetiteljima koji sami mogu sudjelovati u stvaranju sadržaja pisanjem vijesti i komentara na njih, stvarati bazu svojih radova (portfolio) koja je svima dostupna i pregledna, komentirati i ocjenjivati tuđe radove te aktivno sudjelovati u svim temama foruma. Osim vijesti, galerija radova (podijeljenih po kategorijama: dizajn, digital art, web dizajn, fotografija, non digital art, flash, animacije, wallpapers, 3d, foto-manipulacije, application skins) te galerije odabranih siteova, na portalu se nalaze i tutoriali za razne programe i programiranje, kolumne, interviewi i dizajnerske tematske radionice. Posjetitelji mogu i sve te ostale sadržaje komentirati, kao i pokretati nove teme i pitanja na forumu koji je, također, podijeljen u kategorije dostupne i razumljive svima.
MikešlandWeb stranice Umjetničke organizacije Mikešland iz Virovitice. Na stranicama se može pronaći on-line izdanje Gradskog vodiča Virovitica s opsežnim pregedom kulturnih, sportskih i zabavnih događanja u Virovitici. U svakom on-line broju nalaze se ekološki, povijesni i slični tekstovi o Gradu.
MikrokinoFilmski portal usmjeren prvenstveno na kratko- i srednje-metražne filmove, te na hrv. igrane i ine filmove; također zahvaća tematiku filma općenito
MirkoBeović.comOnline galerija fotografija hrvatskog fotografa Mirka Beovića.
Moderna vremena InfoInfo-servis o knjiškoj produkciji hrvatskih nakladnika - vijesti, razgovori, pregledi noviteta, interaktivni servisi...
Morph at StudioWeb i Grafički dizajn by Morph at Studio, Olympus C-150 photography!
Mrežna knjižnica "Miljenko Stojić"Hrvatski književnik, novinar i bogoslovac predstavlja svoja osobna djela i Mrežne adrese vrijednih stranica sa svih područja ljudskoga i religioznoga djelovanja
MuckoWeb stranice poznatog akademskog slikara Željka Mucka su više nego virtualna monografija ili on-line katalog autora. Decentan dizajn i jednostavna navigacija stavljaju u prvi plan slike, što je i smisao ovih stranica.
MultiLetMultimedijalni priručnik s vježbama iz osnove teorije letenja i upravljanja zrakoplovom.
Mundimitar, stari hrvatski grad.U molizanskim Apeninima, sagrađena na vrhovima brežuljaka, leže tri sela sa nekih tri tisuće stanovnika koji su hrvatskog porijekla, i danas još govore jezikom stare domovine. Postoje divergentna mišljenja o vremenu naše seobe i o razlozima koji su uvjetovali doseljavanje slavena u južnu Italiju.....
Nacionalni park Plitvička jezeraSlužbeni digitalni vodič kroz Nacionalni park Plitvička jezera, jednu od najljepših prirodnih vrijednosti Europe. Sadrži kompletan prirodoslovni vodič kroz Park sa mnoštvom informacija prezentiranih u 2 jezika na preko 214 jedinstvenih ekrana, gotovo 200 digitalnih fotografija, 50 minuta titlovanog video zapisa, te dvadesetak različitih interaktivnih elemenata kao što su panoramske slike, 4 interaktivne digitalne karte, igrice edukativno-zabavnog karaktera, sustav za upite, elektronske razglednice, itd. Projekat, kroz kojeg danas mjesečno prolazi preko 50,000 jedinstvenih posjetitelja iz cijelog svijeta, zamišljen je tako da kroz posebno izrađen sustav navigacije pruža maksimalnu jednostavnost korištenja posjetiteljima, a svaku je stranicu moguće poslati direktno na email, zapamtiti u pregledniku ili je posebno uobličenu isprintati na korisnikov pisač.
Nastava matematike u srednjoj školiKao što i sam naslov kaže, na stranici se nalaze materijali vezani uz Nastavu matematike u SŠ: Zadaci za vježbu, zadaci za domaću zadaću, upute za izradu seminarskih radova, pripreme za maturante za uspješno polaganje mature, mala galerija slika vezanih uz nastavu matematike, aktivnost školske planinarske sekcije, članci sa stručnih skupova i predavanja te zadaci za pripremu ispita za polaznike Obrazovanja odraslih... Za početak toliko. Nadam se da ćete pronaći nešto korisno za sebe. Dragi moji, nalazite se na www stranici namijenjenoj vama.
NedWireless - Udruga korisnika bežičnih sustava NedelišćeNEDWireless je neprofitna Udruga građana, vođena od strane nekoliko entuzijasta koji su pomoću javne frekvencije, i opreme koja to omogućava razvili bežičnu mrežu.
Netiquette uputePravila lijepog ponašanja na internetu.
Nevenka ArbanasPrikaz radova akademske slikarice Nevenke Arbanas.
NLP HrvatskaStranice NLP Hrvatska - udruge predavača neuro-lingvističkog programiranja posvećene su obrazovanju na području međuljudske komunikacije
Novi blaženik Katoličke CrkveNa ovim stranicama može se pronaći sve o Ivanu Merzu našem novom blaženiku Katoličke Crkve.
Od prvoga do četvrtog - Ines FalakOd prvoga do četvrtog - Autor: Ines Falak, učiteljica razredne nastave, Osnovna škola "Tin Ujević", Zagreb, Hrvatska. Stranice nastale na temelju iskustva u radu s djecom kako bi bile poticaj za suradnju među učiteljima i drugima koji se bave istim područjem. Obuhvaćaju prezentaciju mojih udžbenika, vježbenica, zbirke zadataka i nastavnih listića iz matematike i hrvatskog jezika, radne materijale (tekstualne i slikovne) za učitelje i učenike (kvizovi) iz te preporuku stručne literature.
ODRED IZVIĐAČA DRAVA OSIJEKStranice odreda izviđača DRAVA Osijek.
Osijek OnlineOsijek Online je neovisni gradski portal, neizbjezni online medij koji svakodnevno objavljuje svjeze vijesti iz regije. Petnaestak kolumnista vrlo azurno objavljuje svoje uratke iz gotovo svih podrucja. Neobicno zivahan, tekstualni forum bez dlake na jeziku, mjesto za objavljivanje mp3 ica lokalnih glazbenika, you name it... nema cega nema. Najposjeceniji portal u istocnim zupanijama. Uporno odrzavan i osvjezavan iskljucivo iz privatnih fondova entuzijasta
Osnovna skola "Knez Mislav" Kastel SucuracSkolska stranica sa zaimljivostima iz zivota skole. Na stranici se nalaze svi potrebni podaci o nacinu funkcioniranja te upravljanja istom.
Osnovna Škola Nikola Tesla RijekaMaštovito izrađene stranice u HTML-u u obliku dviju dječjih školskih ploča, sa informacijama o školi, kulturnim aktivnostima, povijet škole, priznanja, knjigom dojmova (i ostalog), kontak informacijama itd.
Osnovna škola oca Petra Perice - MakarskaWeb stranice osnovne škole koje su zapravo izlog onoga što škola je i čime se učenici i djelatnici škole bave...
Osnovna škola PujankiWeb stranice bilježe od 1996. godine neke aktivnosti Škole. Osim propisanih redovitih programa, Škola nudi mnogo izvannastavnih i izvanškolskih programa i međunarodnih projekata. U prošlosti je zabilježila i neka događanja za institucije koje tada nisu imale svoje servere: UNICEF, UNESCO, HBK, Ministartsvo prosvjete i športa. Iako slabije kvalitete, one prikazuju razvoj Interneta u Hrvatskoj.
Osnovna škola ŠKURINJE RIJEKAOsnovna škola Škurinje Rijeka jedna je od većih škola grada Rijeke, smještena u trgovački razvijenom i stanovništvom izuzetnom prostoru grada. Ispred nas pruža se predivan pogled na Kvarnerski zaljev sa jedne strane omeđen najvećim otokom Krk, a iznad Opatije iz mora "iznikli" obronci Ćićarije i Učke. Izuzetno je vidjeti suncem okupanu Učku, Kvarnerski zaljev obilat neverama i tramontanama, a zimi "bijelu kapu" Učke i zdrav "dah" bure Primorsko-goranske županije.
Osnovna škola, ViktorovacOsnovna škola, Viktorovac
Ozren Bilan Audio SitePregled knjiga: Akustika prostorija Sustavi ozvučenja Literatura za studente stručnih studija Sveučilišta u Splitu, elektroakustika Pitanja i odgovori iz područja elektroakustike
Pazinski kolegij - klasična gimnazijaInternet portal klasične gimnazije, osnovni kod portala su u cijelosti napisali sami učenici, koji uređuju vijesti i dizajn. Site sadržava projekte Kulturna baština Istre, Crkva u Istri i Arheološka kart Istre također su dijelo učenika, galeriju sa 3700 slika, bogato posjećen forum, školski list u PDF-u, te dodatne projekte koji su rad učenika...
PekasPhoto galerija fotografijaPekasPhoto je internet shop galerija fotografija mladog zagrebačkog fotografa Krune Pekasa. Fotografije najčešće prate tematiku prirode, krajolika, cvijeća, životinja, arhitekture, ljudi i gradova.
phobossve o astronomiji
Photography by Bojan Bonifacicna stranicama se nalaze moje osobne fotografije raspodjeljene u desetak kategorija i nesto o meni kao autoru fotografija... gotovo svakodnevno dodajem nove fotografije tako da najnovije budu na pocetku radi lakseg pracenja
pisaća mašinaStranica za razvoj i promicanje pisane riječi.
Plavi svijet Institut za istraživanje i zaštitu moraStranice organizacije koja vodi najduže istraživanje dobrih dupina u Mediteranu. Na stranicama su prezentirane brojne stručne i znanstvene informacije o lošinjskim dobrim dupinima- jedinoj poznatoj rezidentnoj zajednici dupina u Jadranu te informacije o projektima uspostave Lošinjskog edukacijskog centra o moru, mutimedijskog i interaktivnog edukacijskog centra, Lošinjskog rezervata za dupine - prvog takvog rezervata u Mediteranu te telemetrijskog praćenja morskih kornjača. Također, mnoštvo informacija o dupinima, morskom okolišu i kako se uključiti u akciju "Usvojite dupina".
Poezija onlineOve godine je pet godina online postojanja projekta,kako stvari financijski stoje-vrlo lako moguce i zadnja.Do petoljetke smo dogurali. Zivio socijalizam i drug Tito! :) Kako sam vise umoran od opisivanja stranica koje ionako ne sluzi nikome i nicemu, najbolje je da svratite, sami pogledate i prosudite o cemu se radi i cemu sluzi (ako sluzi cemu). HTnet ima stalni link na nas, Iskon ima stalni link na nas, a i mnogi drugi online prostori. Kolika je posjecenost stranica mozete pogledati na www.poezijaonline.com/stats (ako to uopce nekoga zanima). Zivili vi meni 100 godina.
Poliklinika CiTOWeb stranice poliklinike Cito, jedne od najsuvremenijih i najopremljenijih poliklinika za ginekologiju i opstetriciju u RH. Na stranicama možete naći savjete za žene, odgovore na često postavljana pitanja, možete uputiti on-line upit liječniku te on-line rezervirati pregled.
Povrce.comPrvi strucni poljoprivredni portal specijaliziran za povrce. Sve o povrcu na jednom mjestu. Stranice imaju stručno-edukativni, informativni i marketinški sadržaj. Vise o tome na http://www.povrce.com/index.cgi?P=ona&L=H
PravokutnikPravokutnik je prvi i jedini e-zine studenata prava u Zagrebu. Pokrenuli su ga studenti kako bi poboljšali komunikaciju i razmjenu informacija. Stranica sadrži tekstove iz područja studentskog života, skripte, oglase i druge zanimljive informacije. Forum Pravokutnika jedan je od pet najposjećenijih hrvatskih studentskih foruma.
Priča o bicikluStranica je izrađena povodom prve izložbe "Priča o biciklu" u rujnu 2003. Izložba govori o nastanku bicikla i njegovom razvoju kroz povijest. Izložba se održava svake godine u rujnu.
Prijatelji životinjaPrijatelji životinja bore se protiv mučenja, ubijanja i eksploatacije svih životinja, jer životinje nisu namijenjene ljudskoj koristi, kao što crni ljudi nisu namijenjeni bijelima ili žene muškarcima.
Programiranje.netStručan programerski site za programere i one koji to žele postati. Vijesti, tutoriali, vodiči, forum, IRC kanal. Koprodukcija Željka Mitrovića i dizajnerskog studija Dvotočka iz Zagreba.
PRVA HRVATSKA STRANICA O BOHUMILU HRABALUPrva stranica na hrvatskom jeziku posvećena češkom piscu Bohumilu Hrabalu.
PU Pupoljak, OtokDječji vrtć u Slavoniji, informacije, aktivnosti i aktualnosti.
Pula kroz povijestMalo je gradova u svijetu koji , poput Pule, kroz svakodnevnicu suvremenog kulturnog, gospodarskog i turističkog središta pronose odjeke avantura drevnih moreplovaca, mit i legendu, tragove vječitih putovanja... Dobrodošlicom prozirnih obala što grad i okolicu obavijaju dužinom od 192 kilometra, bujnim pokrovom beskrajnih varijacija zelene boje, mnogim kulturno-povijesnim znamenitostima, te raznolikom ponudom zabave, športa i rekreacije, Pula potvrđuje trajnu znatiželju svojih neprebrojanih gostiju.
Pusi mi luluSve o zaboravljenim lulama,aromatiziranim i nearomatiziranim duhanima za lule
QueerZagreb FMPod službenim nazivom Queer Zagreb FM , festival ponovo kreće u avanturu poqueeravanja (hetero)normirane nam stvarnosti. Queer Zagreb FM reflektira nenormirane identitete kroz umjetnost, predstavlja drugačiji pogled na identitete kroz ritam i sliku...
Ravnica - Centar kulturne razmjeneRavnica - Centar kulturne razmjene / Istra
Razred 4BStranica posvećena 4.b razredu Opće Gimnazije, Osijek (generacija 02/03).
Razvoj djeceStranica za roditelje i sve koji podižu djecu i bave se djecom svih uzrasta, od rođenja do adolescencije. Stranica je podijeljena na dijelove prema dobnim skupinama: trudnoća i porod, bebe i mališani, predškolsko dijete, dijete školske dobi i adolescencija. Svaki dio nudi niz članaka o podizanju i specifičnostima djece u toj dobi, uz savjete roditeljima. Također sadrži internet-knjižaru s najboljim hrvatskim knjigama za roditelje i stručnjake iz područja dječjeg razvoja. Svaki članak upućuje na pojedinu knjigu koja daje više informacija po danom pitanju.
Rašan Web StraniceNajbolje mjesto gdje možete da započnete svoje surfanje. 100% besplatna, bez reklama. IZDVAJAMO: velika galerija xxx-passworda koji se obnavljaju svaki tjedan, mjesto gdje možete da šaljete i objavljujte svoje fotografije, chat, oglasi, send SMS, savjeti & trikovi za uspješniji rad sa vašim računalom, forum, toplista, tutoriali, nagradna igra, vicevi, softver, igre, linkovi, internet zarada, izrada internet stranica, promocija obrtnika i poduzeća, zanimljivosti, ... . Dođite i sudjelujte kod uređivanja i dodavanja noviteta.
RažanacRažanac je mjesto smješteno na dalmatinskom dijelu velebitskog kanala, zimi poznato po iznimno jakoj buri, ljeti po čistom moru i zraku, a također i poznato po dobroj ribi i domaćem vinu.
Rhodesian Ridgeback YEKE YEKE kennelPasmina Rhodesian Ridgeback, opis pasmine, standard, povijest, mnoštvo slika, pedigree, YEKE YEKE uzgajivačnica pasa, najave legla
RivaOn - Obrazovni portal srednjih škola Zadarske županijeNa stranicama donosimo sve vijesti, informacije i događanaj u srednjim školama Zadarske županije, ako i gradovima Županije. Stranice uređuju i pišu Učeničke redakcije RivaOn svih 22 srednje škole Zadarske županije, a kako bi informirale i poticale srednjoškolske učenike i nastavnike na korištenje suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija u nastavnom i izvannastavnom obrazovnom procesu
Riznica DharmeMistična duhovnost na pragu 21. stoljeća
Roses Of EvilWeb stranica o hrvatskom piscu Ernie Deskovic.
Rotaract klub VaraždinSlužbene stranice Rotaract kluba Varaždin, članice međunarodne organizacije Rotaract, koja promiče prijateljstvo i bolju povezanost mladih ljudi diljem svijeta, međunarodnu toleranciju i mir.
Savez izviđača ZagrebaStranice su portalnog tipa. Stranice se ne mogu uzeti same za sebe nego se moraju promatrati u kompletu sa stranicama Odreda, članicama SIZa, koji su svoje stranice dobili na serveru (linkovi s lijeve strane). Predviđeno je da Odredi sami popunjavaju sadržaj svojih stranica (podaci o odredu, novosti, aktivnosti, galerije slika...), a onda se ti podatci prikazuju i na glavnoj stranici SIZa. Koliko administratori pojedinih Odreda budu aktivni u popunjavanju sadržaja svojih stranica, toliko će napredovati i SIZove stranice. Za stranice je posebno isprogramiran CMS (Content Management System) u ASPu koji omogućuje takvu objavu i razmjenu informacija između Odredskih i SIZovih stranica.
ScoutPark - Web Portal Hrvatskih IzviđačaStranice s novostima i podacima za članove Saveza Izviđača Hrvatske. Stranicama u zadnjih godinu dana nije mijenjan dizajn, ali su im dodane mnoge novosti: baza (izviđačkih) igara, chat (koji se povezuje na glavni svjetski izviđački chat server ScoutLink), novi Forum potpuno preveden na hrvatski, nove kolumniste, mogućnost slanja E-razglednica, te naš program u Flashu za jednostavno učenje signalizacije (pod linkom signalizacija :). Ono što se ne vidi je promjena CMS dijela koji je poboljšan kako u sigurnosnom smislu tako i u mogućnostima. Od starih stvari koje još uvijek nudimo su svi podaci o izviđačima u Hrvatskoj, novosti, akcije, te Board, knjiga gostiju i baza pjesama. Naglašavamo da smo mi jedni od rijetkih koji sadržaj svojih stranica već 2 godine nudimo i korisnicima ručnih računala, a opširnije o tome može se pročitati na stranicama http://mobile.scoutpark.net.
ScoutPark MobileMobilna verzija portala hrvatskih izviđača ScoutPark - http://www.scoutpark.net. Naglašavamo da smo mi jedni od rijetkih koji sadržaj svojih stranica već 2 godine nudimo i korisnicima ručnih računala, a opširnije o tome može se pročitati na našim stranicama.
Sestrinski edukacijski magazinSestrinski edukacijski magazin je namijenjen svim medicinskim sestrama i tehničarima u RH, te predstavlja prvi takav portal internet časopis u Hrvatskoj. Kao online izdanje pruža novosti, zanimljivosti i najave iz profesije sestrinstva. Osim informativnog dijela sadrži i edukacijski dio sa stručnim člancima iz znanosti sestrinstva i medicine. Za bolju međusobnu komunikaciju zaobilazeći prostorne barijere namijenjen je interaktivni forum namijenjen svim aktualnim temama zanimljivih sadržajima za medicinske sestre.
SEZAMStranice za seksualnu edukaciju mladih.
SIC - Međunarodni obrazovni centarSve na jednom mjestu o studiranju u SAD-u: - Informacije o akademskim programima i institucijama - Pomoć u procesu prijave - Informacije o stipendijama i ostalim oblicima financijske pomoći - Sve o testovima: TOEFL, GMAT, GRE i SAT SIC - «Vaš vodič u obrazovanju» Vam nudi: - Savjetodavnu pomoć obrazovnih savjetnika - Korištenje biblioteke, periodike i Internet Corner-a
SIGURNOST I ZAŠTITA ZDRAVLJA U HRVATSKOJProučavanje suvremenih načina provedbe mjera zaštite na radu i zaštite od požara. Plasman računalnog programa za vođenje propisanih evidencija iz zaštite na radu i zaštite od požara. Ekonomika zaštite na radu, usklađenje s Europskim propisima iz oblasti sigurnosti.
SKIGSKIG - Studio Kreativni Ideja Gunja jeste školska izvan nastavna aktivnost koja je uz pomoć donacija postala jedna od naj poznatijih i najkvalitetih školsko novinarski grupa u Hrvatskoj. Naše stranice koristimo za promociju našeg rada što u obliku vijestil, što u obliku radijski emisija koje tamo postavljamo te promoviramo naše pisane i novinarske radove.
SKIGSKIG - Studio Kreativni Ideja Gunja jeste školska izvan nastavna aktivnost koja je uz pomoć donacija postala jedna od naj poznatijih i najkvalitetih školsko novinarski grupa u Hrvatskoj. Naše stranice koristimo za promociju našeg rada što u obliku vijestil, što u obliku radijski emisija koje tamo postavljamo te promoviramo naše pisane i novinarske radove.
skin29Dizajn i produkcija interaktivnih multimedijskih sadržaja.
Skolska web stranica OS dr. Jure Turica, GospicStranice sadrze sve ono sto inace stranice koje drze do sebe sadrze. Mogu se saznati sve vazne novosti u vezi zivota u skoli i gradu, pojedini segmenti skolskog zivota a o svim se temama mogu voditi polemike u odlicno dizajniranom forumu. Sav trud koji su administratori ulozili svakako je vidljiv na ovim stranicama.
Skolske sestre franjevkeStranice o povijest, zivotu, radu, djelovanju i prisutnosti Školskih sestara Franjevaka Splitske Provincije. Stranica je postavljenja prilikom proslave 100 godina prisutnosti sestara u Splitu. Prve sestre dolaze davne 1904. godine.
Službebe stranice konferencije 9th Adriatic Meeting - Particle Physics and UniverseStanice sadrže informacije o konferenciji 9th Adriatic Meeting - Particle Physics and Universe, te ujedno služe kao prezentacija Dubrovnika kao mjesta održavanja.
Službene stranice grada JastrebarskoSlužbene stranice Jastrebarskog, malog gradića od oko 7000 stanovnika u središnjem dijelu Hrvatske.
smokovic.com
Specijalna bolnica SalusSpecijalna bolnica za urološke i kirurške bolesti je jedna od 2 privatne bolnice na teritoriju R.Hrvatske. Vrhunski opremljena sa 2 kirurške sale nudi uz klasične i laparoskopske operativne zahvate, kao i hospitalizaciju u svojim apartmanima. Zavirite u operacijsku salu, pitajte liječnike, dogovorite pregled on-line.
Spisateljica Evica KraljićPoezija i proza spisateljice Evice Kraljić
Split.info - Portal grada SplitaNezavisni portal grada Splita nudi svojim posjetiteljima svakodnevne novosti iz grada i regije, servisne informacije, forum, foto galeriju, razglednice, oglasnik... Građanima Splita i okolice omogućeno je otvaranje besplatne email adrese, te web adrese.
Srednja škola kneza Branimira - BenkovacStranice predstavljaju učenike i djelatnike Srednje škole kneza Branimira, te život grada Benkovca i okolice.
Srednja škola Vela LukaStranica informira o maloj otočkoj srednjoj školi i daje podatke o aktivnostima škole tijekom školske godine
Stomatološka poliklinika ZagrebSlužbene stranice stomatološke poliklinke Zagreb
stranica akademske slikarice zdenke kobaslićStranica je u potpunosti rađena sa Flashom a prikazuje njene radove i ponudu
Stranice cisco akademije tehničkog veleučilišta u zagrebu
Stranice drugog D jezične gimnazije Vladimira Nazora Zadar
Stranice Etnografskog muzeja u ZagrebuStranice Etnografskog muzeja u Zagrebu postavljene su od 1.8. 2003. godine i od tada ih redovito ažuriramo novim podacima o našoj djelatnosti. Stranice su nastale sa svrhom predstavljanja Muzeja kao institucije koja prikuplja, čuva i predstavlja etnografsku baštinu. Stranice se mogu pretražiti na hrvatskom i engleskom jeziku i sadrže opće informacije, informacije o Muzeju, njegovim zbirkama, izložbama, edukativnoj djelatnosti, stručno-znanstvenom radu, suvenirnici, donacijama i linkovima na srodne institucije u Europi. Unutar ponuđenog sadržaja postoje i podteme koje su međusobno povezane tako da korisnike upoznajemo s našom djelatnosti i prema publici i s našim radom u Muzeju.
Stranice o pasmini MOPSSve što vas je oduvijek zanimalo o pasmini MOPS, savjeti, prehrana, bolesti...
Stranice OŠ Petra Kružića KlisInformativne stranice Osnovne Škole Petra Kružića iz Klisa. Napravljena u sklopu natječaja login@europe 2004.
Stranice Privatne Srednje Ekonomske Škole "Katarina Zrinski"
Stranice Veleučilišta u ZagrebuRadi se o službenim stranicama na kojima rade studenti od prosle godine. PS: Ja sam prijavio stranicu od svog odjela ali bilo bi dobro kad bi se kao cjelina uzele u obzir: http://web.vtszg.hr/elo/ http://web.vtszg.hr/ino/ http://web.vtszg.hr/ -kao pocetna
Strategic Action ProgrammePriority Actions Programme/Regional Activity Centre (PAP/RAC) je dio United Nations Environment Programme (UNEP), tj. velika mreža stručnjaka i institucija mediterana. Omogućen je pristup informacijama o pilot projektima, njihovom uspjehu i publikacijama.
STROJARI .com - Strojarstvo, racunala, automobili,opticke iluzije...Na stranici 4d. razreda strojarskih tehnicara naci cete mnoge teme iz podrucja strojarstva,autocad crteza,racunala,optickih iluzija,automobila,motora ali i dobro se zabaviti.
student.fsb.hrRadi se o studentskim stranicama na fakultetu strojarstva i brodogradnje, stranice su u razvoju.
student.fsb.hrStudentske stranice Fakulteta Strojarstva i Brodogradnje u Zagrebu.
StudentNetStudentNet je portal za studente i mlade, pokretač projekta je udruga StudentNet Media. Glavna svrha portala je poticanje aktivnosti, ideja i kritičkog razmišljanja među studentskom populacijom i mladima, te omogućavanje interakcije i razmjene mišljenja. Studentnet je otvoren za sve vrste suradnje, kako sa pojedincima, studentima, potencijalnim novinarima ili čitačima, tako i sa studentskim ili drugim udrugama, skupinama ili institucijama. Osim na predavanjima, studenti veliki dio vremena provode i u kantinama, u «svojim» kafićima, u menzama...osim učenja, sastavni dio studija su i ljudi koje susrećemo, upoznajemo, pijemo s njima kave i komentiramo svijet oko nas. Pokušali smo zato stvoriti jedno takvo mjesto,virtualnu «kantinu».. Želja nam je da ovo postane "mjesto" na kojem će se okupljati mladi ljudi različitih interesa i svojim interesima oblikovati sadržaje. Kao što je studentski centar u 20. st. bio duša akademskog i kulturnog života, u 21.st. se on, u skladu sa napretkom tehnologije i širenjem weba, mora preseliti na internet - ali ne mora izgubiti dušu...Zato vas čekamo na www.studentnet.hr...
Studentska stranicaMoje osobne stranice kroz koje pomazem kolegama studentima na studiju
Studentski debatni klub In FlagrantiWeb-stranice studenskog debatnog kluba In Flagranti, koji uspješno djeluje već niz godina, a njegovi članovi osvajaju brojne turnire u Europi i svijetu.
Svetište Majke Božje BistričkeHrvatski narod s posebnim žarom štuje lik Majke Božje i odavna je s ljubavlju naziva - Kraljica Hrvata. Najveće marijansko svetište u Hrvatskoj je Marija Bistrica, smještena u pitomoj dolini Hrvatskog zagorja nadomak glavnog grada Zagreba.
Sveučilište u ZadruPrve stranice ponovno pokrenuzog zadarskog sveučilišta 1396-2002
Svjetlosno ZagađenjeMisao vodilja bila je napraviti lagane, brze, pregledne i kvalitetne stranice namjenjene razumijevanju problematike svjetlosnog zagadjenja, na nacin da pruze brze, efikasne i tocne informacije, te kao takove omoguce svakom posjetitelju, razumijevanje problematike te da ga senzibiliziraju da promijeni svijet svojim, vlastitim, radom-(pismo odgovornima, "Istra, tamo gdje se vide zvijezde")
TANGOCROATIAOsobne stranice najboljih hrvatskih plesača i učitelja argentinskog tanga, koje vas na izuzetno informativan i pregledan način uvode u čarobni svijet ove u svijetu sve zastupljenije subkulture, informirajući vas istovremeno o svim relevantnim tango događanjima u Hrvatskoj.
Tatjana PoliteoOnline galerija ak. slikarice Tatjane Politeo
Teatar EXITSlužbene stranice Teatra EXIT. Nije nam bilo cilj postati kazališna institucija- to nam se dogodilo (ponekad se pitamo je li to dobro?). Neki kažu da je Exit postalo «kultno» kazalište. Kako to ostati? I opstati?... Želimo trajati, isprobavati, istraživati, postavljati pitanja i sebi i drugima ne tražeći odgovore... Želimo osvjetljavati život i podići ga iznad života... unatoč i usprkos... dobrodošli
Teatar.hrVirtualni dom hrvatskog kazališta & središnje informacijsko mjesto o kazlištu uopće na hrvatskom jeziku
TEB poslovno savjetovanje
Tehnološki park -Impulsni centar VaraždinTehnološki park je mjesto na kojem se povezuju stručnjaci i poduzetnici koji žele ostvariti svoje gospodarske ciljeve temeljene na novim tehnologijama.
Teklić onlineTeklić online tjedna je online inačica popularnog časopisa za kulturu i kvalitetu življenja.
Terra nekretnineNaš cilj je pružati brzu i kvalitetnu uslugu te našim korisnicima ponuditi veliki izbor nekretnina za primjerenu cijenu. Na taj način želimo osigurati da kupci odnosno prodavatelji dobiju nivo usluge, vrijednost i zadovoljstvo koje zadovoljava njihova očekivanja.
The Best in HeritageProdubljena "case study" prezentacija, pomno izabranih najuspješnijih projekata u međunarodnim razmjerima. Bilo da su nagrađeni kao najbolji, međunarodnim, evropskim, ili nacionalnim nagradama, ili su izabrani kao znano izvrsne, - oni ilustriraju najbolje dosege struke u protekloj godini. Organizator će im samo omogućiti da se predstave, ali nema namjeru ponovo ih vrednovati ili dodjeljivati nagrade. Riječ je o namjeri da se predstavi kvaliteta, ma o čemu da je riječ s područja baštine.
Tjelesni odgoj na Fakultetu elektrotehnike i računarstva
Toxiclab.orgDomaca web komuna za webmastere
TOZ Penkala d.d.Web stranice TOZ-a Penkale d.d., tvornice olovaka. školskog i uredskog pribora iz Zagreba. Obrazovni dio stranica posvećen predškolskom i osnovnoškolskom uzrastu posjetitelja se nalazi u sekcijama Zanimljivosti i Dječji kutak.
Tr3xblablabla
Udruga Svjetlo malo i grupa FidesWeb stranice su promotivne stranice Udruge za promicanje kršćanske duhovnosti i moralnih vrednota "Svjetlo malo" i grupe Fides. Na njima se mogu dobiti informacije o aktivnosti Udruge, te o nastupima grupe Fides, najpopularnije grupe popularne duhovne glazbe u Hrvatskoj...
Udruga za britanske ovčarske pasmineStranica koja svima koji žele saznati nešto više o britanskim ovčarskim pasminama u Hrvatskoj pruža niz korisnih i aktualnih informacija: standard, baza pedigrea,informacije i rezultati izložbi, uzgajatelji i vlasnici, parnjaci, legla... i još mnogo toga !
Učenički Dom Luke BotićaSve što želite znati o našem domu i životu naših učenika u domu.
Učilište AlgebraStranice Učilišta Algebra sastoje se od ponude seminara, programa obrazovanja, specijalističke IT edukacije i informatičkih usluga kojima se bavimo. Svi seminari iz ponude detaljno su opisani i popraćeni primjerima s nastave. Stranice su povezane s lokalnim sustavom Učilišta radi ažurnog prikaza rasporeda i termina edukacije. Putem e-learning dijela web stranica polaznici mogu kupovati i pohađati interaktivne seminare, čak i korištenjem 56K modema. Seminari se mogu naručiti putem weba, a po primljenoj uplati polaznik dobiva svoj jedinstveni username i password kojim može pristupati određenim seminarima. Posebno naglašavamo da su ponuđeni e-seminari u potpunosti razvijeni u Algebri, prema međunarodnim standardima učenja na daljinu (dostupno i preko http://elearning.algebra.hr). Interakcija s predavačima obavlja se putem foruma koji bilježi svakodnevni porast korisnika. Osim učenja kroz e-learning seminare, svi zainteresirani mogu testirati svoje znanje poznavanja IT alata ili operacijskih sustava korištenjem "On-line ispita". Svaki polaznik koji uspješno položi jedan od ispita, poštom dobiva "diplomu" o položenom testu. Ovaj dio weba koristi se i za predtestiranje znanja polaznika koji žele upisati seminare višeg stupnja složenosti. Radi što lakše prijave seminara i certifikacijskih ispita, na webu postoji mogućnost istoga, a polaznici bivaju kontaktirani najkasnije 24 sata nakon zaprimljenog upita. Pojedini dijelovi web stranica prevedeni su na engleski i njemački jezik.
Varaždinska biskupijaSlužbena web stranica Varaždinske biskupije, koja je prvenstveno namijenjena informiranju šire javnosti o vjerskim zbivanjima na području ove mlade i najsjevernije hrvatske biskupije. Stoga se prema potrebi i nekoliko puta u danu ažurira najavama, vijestima i izvještajima, jer je riječ o "Tiskovnom uredu Varaždinske biskupije na internetu", kojim se služe ostali mediji, posebice svjetovni. Osim najvažnijih zbivanja, web stranica predstavlja i općenito pastoralno djelovanje raznih biskupijskih ureda i tijela. Želja je i putem ovog sve raširenijeg medija naviještati Radosnu vijest ljubavi i spasenja svim ljudima
Vatrogasci.comNezavisni portal Hrvatskog vatrogastva kao prvi i jedini portal ovog tipa, nudi novosti iz vatrogasnih postrojbi (intervencije, takmičenja, skupovi i sl) na području Hrvatske. Tu je također i forum, te najveća zbirka linkova na stranice o Vatrogastvu u Hrvata.
Vegetarijanski priručnikInformativna i korisna stranica na hrvatskom jeziku koja vodi kroz sve aspekte vegetarijanstva, potpisana od strane stručnjaka i ljudi s dugogodišnjim iskustvom koje je bezmesna prehrana učinila zdravijim i zadovoljnijim osobama.
VeritasVeritas - Magnificat anima mea Dominum - Rete Marianum Croaticum - Hrvatska marijanska mreža
Vernov portalPortal koji pruža studentima, predavačima i administrativnom osoblju maksimalne mogućnosti informiranja i komunikacije. Predavači i studeti imaju svoje vlastite portale (potrebna lozinka). NAPOMENA: ZA POTREBE OVOG NATJEČAJA RECENZENTIMA MOŽEMO OTVORITI PRIVREMENE KORISNIČKE RAČUNE.
Veterinarska ambulanta za male životinje NOAStranica Veterinarske ambulante za male životinje NOA napravljene su u svrhu promocije suvremeno opremljene veterinarske ambulante sa stručnim osobljem.
Vitamini.hrVitamini.hr, portal je koji obrađuje teme s područja nutricionizma, dodataka prehrani, prevencije bolesti i očuvanja zdravlja. Zakoračivši u treću godinu postojanja portal Vitamini.hr osvanuo je u novom ruhu i sa znatnim tehničkim unaprijeđenjem. Baziran je na najnovijoj Microsoft-ovoj tehnologiji - .NET.
Vjeronauk i katehezaVjeronauk i kateheza - stranice nastale na satovima vjeronauka u OŠ Voltino, Vinkovačka 1, Zagreb i promotivno se daju u javnost radi poticanja suradnje među stručnjacima s područja religiozne pedagogije, s namjerom da se vjerski odgoj i obrazovanje (vjeronauk) više i kvalitetnije prezentira, posebno danas, preko Interneta.
Vjeronauk za srednju školu, pripreme, razmišljanja, učenički radovi...Vjeronauk, pripreme, Božić, Uskrs,...Radove učenika, razmišljanja... sve popraćeno glazbom...Stranice su još uvijek u izradi. Želim još dodati povijest, glazbu, meditacije, ankete i iznenađenje koje radim u php-u koje su u pripremei i mnoštvo fotografija...Stranice sam sve samostalno izrađivao; kao potrebe mojih učenika kojima predajem i njihove radove; i SVE ljude dobre volje. Završio sam filozofsko - teološki fakultet u Zagrebu! Pax et bonum!
Vojska.netUz scenarije i modove za Steel Panthers, Medieval: Total War, Hearts of Iron i Europa Universalis 2 stranice sadrže golemu količinu podataka iz vojne povijesti koji razbijaju mnoge mitove i zablude.
Vrtić Sisak NoviVrtić Sisak Novi
vukovi HRStranica Udruženja za zaštitu vukova Hrvatske. Sadrži vijesti i zanimljivosti o ugroženim životinjskim vrstama, s naglaskom na velike predatore
Web stranice OŠ "Mladost" iz OsijekaNa ovim stranicama možete pronaći neke (osnovne) podatke o školi i djelatnicima, te pogledati što se to događa kod nas ... Dođite, bez ustručavanja ...
www.alexanderpieri.netStranica se jos radi. Trebamo jos dodavat linkove novih radova koje su trenutno u izradi kao; www.dubrovnikiff.org i jos par web projekta koje radim u Cheshkoj.
www.bbb.beamint.comStranica izbora interviewa sa svjetskim i domaćim ličnostima, objavljenih u desetak stranih i pet domaćih listova. Uz naslovnicu su četiri linka. Klikom na prvi je PREDGOVOR knjizi, na drugi informacija o mnei kao autoru s nekoliko portreta u razmaku od 12 goidna, u kojem razdoblju su razgvoori objavljeni. klikom na link FOTOALBUM lista se slide-show od 70 odabranih sugovornika. Zatim narudžbenica za knjigu i posljendje - bogata knjiga gostiju, od gotovo 5.000 posjetilaca stranice.
www.denis-latin.comOsobna web stranica Denisa Latina omogućit će posjetiteljima da saznaju njegova osobna stajališta o nekim ključnim političkim i društvenim pitanjima koje nije u prilici iznijeti u svojoj emisiji. Posjetitelji su pozvani da sudjeluju u forumu, te da svojim komentarima, prijedlozima i osobnim pričama reagiraju na sadržaj web stranice, kao i emisije Denisa Latina. Samo na stranici www.denis-latin.com svake srijede u tjednu posjetitelji će imati priliku čitati ekskluzivnu kolumnu Denisa Latina.
www.mindgraphic.netStranica se jos radi. Trebamo jos dodavat linkove novih radova koje su trenutno u izradi kao; www.dubrovnikiff.org i jos par web projekta koje radim u Cheshkoj.
www.nasrazred.tkInternet stranice 3.c razreda Medicinske škole Varaždin!!!
www.rosesofevil.comStranica je o knjizevnom i ostalom radu jednog pisca.
www.veterina-brestje.hrveterinarska ambulanta,pet shop,ljekarna i uzgajivačnica labradora.
xlpixelPredstavljanje rada na podrucju multimedijske umjetnosti.
Zadruga "Poduzetnička Mreža"centar za promicanje i razvitak poduzetništva
Zagreb Film FestivalSlužbene stranice Zagreb FIlm Festivala.
Zagrebačka filharmonijaStranice Zagrebačke filharmonije na hrvatskom i engleskom jeziku donose aktualnosti o koncertima i programu te informacije o pretplati, gostovanjima, diregentima i orkestru.
Zagrebačka škola ekonomije i managementaZagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je visoka škola s pravom javnosti osnovana 2002. godine. Na našim web stranicama mogu se naći: informacije o četverogodišnjem studiju ekonomije i managementa, informacije o studiju uz rad, novosti u "Executive Education", novosti u radu Japanskog centra pri ZŠEM-u, aktivne studentske stranice s forumima i aktivnostima debatnog kluba, itd. ZŠEM ima sreću da od svog samog početka cijelu nastavu može bazirati na intenzivnom korištenju ICT-a. Tako preko "Portala za nastavnike", odnosno "Portala za studente" možemo kao profesor ili student pristupiti svim premetima koji su pripremljeni pomoću coursware alata WebCT-a. Preko WebCT-a može se doći do: predavanja, vježbi, seminara, on-line testova, kalendara, foruma, itd. Ovako pripremljena nastava u velikoj mjeri je prilagođena za asinkrono daljinsko obrazovanje. Posebnost naših web stranica je i verzija na ruskom jeziku.
Zajednica Dobrog PastiraStranice su vjerskog, katoličkog, sadržaja i služe obrazovanju i kulturi vjere u našem narodu.
Zavičajni klub "Stajnica"Stranice zavičajnog kluba "Stajnica"
zgbkaos graffiti magazinzgbkaos magazin prati aktualnosti na graffiti sceni kako u zemlji tako i inozemstvu. pod graffiti scenu smatramo aerosol art i street art aktivnosti, kako legalne tako i ilegalne.
ZNANJE BEZ GRANICAZajedničke strukovno-edukativne stranice Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar i Srednje zdravstvene šole Ljubljana. Na stranicama učenici i strukovni voditelji timov, a kroz cjelokupan projekt "Znanje bez granica", promiču korištenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, kao i on-line učenje.
Zoran Kalinić - Autorski radovi
zrakoplovstvo.netJedini portal u RH namijenjen zrakoplovstvu...
Zrinska garda ČakovecUdruga građana "Zrinska garda Čakovec", koja promiče povijesnu i kulturnu ostavštinu velikih hrvatskih obitelji Zrinski i Frankopan, utemeljila je počasnu postrojbu sastavljenu od 20-tak snažnih mladića, koji su u vrlo kratko vrijeme od godinu dana postali atrakcija na svim važnijim kulturnim i društvenim zbivanjima od Čakovca do Vukovara i Dubrovnika. Web stranica predstavlja samu Udrugu, počasnu postrojbu i važnije nastupe ...
[..:: Programeri.org ::..] - mjesto dostojno programeraStranica za programere... Najnovije IT vijesti, članci, vodiči, primjeri (na hrvatskom jeziku). Do sada preko 300tinjak uploadanih file-ova, preko 200 članova, 10 000 posjeta, preko 30 programerskih jezika...
Ćumez online - klub studenata PMF-aĆumez je pilot projekt Studentske sekcije Hrvatskog fizikalnog društva. Idejno je započet na forumu 15.12.2003. iako je to relativno stara ideja i nije bilo dovoljno entuzijasta i budala da zasuče rukave i prijeđe s riječi na djelo. Cilj nam je otvoriti klub studenata na razini čitavog PMF-a. Otvoriti mjesto gdje brucoši neće dolaziti samo visiti i gubiti godine nego mjesto gdje bi studente i brucoše motivirali za znanost kroz različite seminare i prezentacije znanstvenih dostignuća. Seminare na popularno-znanstvenom nivou. Jer nas znanstvenike plaćaju porezni obveznici, i ako znamo naše znanje prestaviti na takvom nivou, onda će i oni i mi i brucoši moći razumjeti što je znanost i o čemu se tu radi. Mjesto u kojem će svi biti dobrodošli i gdje će svatko tko želi bilo što raditi moći doći i to napraviti. Gdje će studenti, između ostalog moći raditi i nešto što nije usko vezano sa studijem i znanošću, gdje će moći napraviti izložbu svojih umjetničkih djela, čitati poeziju, slušati glazbu, otići na koncert. Zašto pilot projekt? Pilot, jer želimo vidjeti reakcije studenata i njihovu potvrdu za potrebom postojanja takvog mjesta. Jer, ako nema odziva studenata nema smisla se truditi i otvarati veći klub. Zato treba razlikovati dvije stvari:Pilot projekt "Ćumez" i projekt koji bi nastao kao nadogradnja "Zastupnik" (ZAgrebački STUdentki PrirodoslovNo Istraživački Klub) što bi bio veći klub i po površini i po sadržaju. Sa dnevnim i noćnim rasporedom. Sa razvijenim sekcijama. Trend u svijetu i znanosti je interdisciplinarnost, a razvoja interdisciplinarnosti nema bez komunikacije. Cilj nam je omogučiti mjesto gdje je komunikacija poželjna, i gdje bi se još u studentskim danima stvorili temelji za interdisciplinarnost i poznanstva.
Šibenska katedralaJedinstvenost Šibenske katedrale prikazana je kroz fotografije njenih interijera, exterijera, kupole, krstionice, poznate 71 glave te virtualne prikaze i galeriju slika.
Škola Barmena NekicbarologyStranica je izrađena dijelom u HTML-u a dio u Flash-u. Nekicbarology ima mogučnost unosa novih sadržaja u "Galeriju", " Novosti", "Recepti" i "Anketa". Polaznici škole dobivaju i lozinku za razmjenu i pregled recepata.
Škola vožnje Corsa ViškovoStranice škole vožnje Corsa Viškovo, sve o obuci za A i B kategoriju, stranice i na čakavskom ...Obuka za A kategoriju i na nasem chopperu...Obuka za B kategoriju na novim vozilima chevrolet Kalos....
Župne stranice župe Sv. Msteja, Zagreb-DugaveSluzbene stranice Rimokatoličke župe Sv. Mateja, Zagreb - Dugave
 

Hrvatska, Svijet, Zanimljivosti, Računala, Znanost, Automobili, Sport, Financije i posao, Zdravlje i medicina, Kultura, Showbiz

WEB-SMS, Forum, Kafić, Romanse, Razglednice, Oglasnik

© 2000 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved.