KAFIĆ |  FORUM |  ROMANSE |  RAZGLEDNICE |  OGLASNIK   


upit     kontaktirajte nas VIDI kao prva stranica prijavi u bookmark
  Naslovna
  Hrvatska
  Svijet
  Zanimljivosti
  Računala
  Znanost
  Automobili
  Sport
  Financije i posao
  Zdravlje i medicina
  Kultura
  Showbiz

  Forum
  Kafić
  Romanse
  Razglednice
  Oglasnik


Na ovoj stranici možete pratiti popis svih do sada prijavljenih web stranica na natječaj Vidi Web Top 100 - 2006 raspoređenih po kategorijama. .


Auto-moto

Financijske institucije

Internet prodaja

Korporativne stranice

Mediji i novosti

Sport i zdravlje

Turizam i putovanja

Vladine organizacije i drzavne institucije

Zabava, moda i glazba

Znanost, obrazovanje i kulturaKorporativne stranice
Naziv stranicaKratki opis
gsdfg
Čvor web straniceTvrtka ČVOR iz Bjelovara izdavačka je kuća stara 36. godina. Uz izdavačku djelatnost važnija je i digitalna tiskara, te kulturna strana djelatnosti Međunarodni salon karikature "ČVORAK".
"Bali style"Prodaja egzotičnog,ručno rađenog namještaja.
"Ecos Yachting""Ecos Yachting" is a very well organized charter company that posesses an attractive fleet in Zadar, in the central part of the Adriatic. "Ecos Yachting" consists of reliable "Bavaria" sailboats to motor boats and yachts. All the boats are fully loaded, and have all of the equipment needed for a safe and relaxing voyage. "Ecos Yachting" has a very proffesional staff that will be at your disposal, ready to satisfy your needs.
"Elektroplin"d.o.o.Prodaja alata Bosh,Makita, Tyrolit,Hitachi.
"Filkom" - agencija za promet nekretninama, razvoj, investicijeFilkom-Zagreb d.o.o.je agencija za promet nekretnina, procjene istih, vođenje razvoja projekata u nekretninama, te vođenje investicija i konzalting. Poslujemo od 1993. g. i možemo se pohvaliti da smo u tome periodu postali članovi i suosnivači Hrvatske Burze nekretnina , te smo proširili djelatnost na investicije i razvoj. U zadnje dvije godine osim posredovanja u Zagrebu u kojemu imamo i sjedište, počeli smo posredovanje vezano na nekretnine u priobalju te otocima, prvenstveno južnodalmatinskim, te Istri.
"Inekon" d.o.o.Investicije,nekretnine,konzalting.Prodaja isključivo novosagrađenih nekretnina.
"JADRAN" - Galenski laboratorij d.d. RijekaWeb stranice tvrtke JGL nude opis brzo rastuće farmaceutske, OTC i kozmetičke tvrtke koja ima više od 160 proizvoda u svom portfoliu i nastavlja širiti poslovanje u srednjoj i istočnoj Europi. Također ćete pronaći informacije o proizvodima te o trenutnim projektima i mogućnostima za zaposlenje u JGL-u.
"Jaškapack" d.o.o.Tvornica kartonske i transportne ambalaže.
"Lupus" - informatički obrtInformatičke usluge - održavanje računala, programiranje običnih i web aplikacija (Linux/Apache/MySql/Php). Naše strateški odabir je open source i Linux. U drugoj polovici godine objavljujemo open source programski paket za knjigovodstvo obrtnika.
"Makoter" krovopokrivačko-građevinski obrtDugogodišnja tradicija i kvaliteta u krovopokrivačkom i graditeljskom poslu bio je dobar preduvjet za kvalitetno predstavljanje krovopokrivačko-građevinskog obrta "Makoter" na Internetu. Novi, suvremeni vizualni identitet i marketinški orijentirane web stranice omogućuju obrtu "Makoter" lidersku poziciju na hrvatskom krvopokrivačkom tržištu.
"Megacolor"Prodaja svih vrsta boja i lakova, kao i prateće opreme
"Par-Mar"d.o.o.Izrada i prodaja svih vrsta ortopedskih usluga.
"Pilana Drvopromet-Zorić"Stranice pilane Drvopromet-Zorić napravljene su prema suvremenim standardima (XHTML 1.1), te prateći moderne trendove u svijetu web dizajna - u potpunosti bez tablica, te zahvaljujući CSS-u sa strogo odvojenim elementima dizajna od sadržaja. Uz sve prednosti koje donosi organizacija stranica bez tablica, kao što je iznimna brzina učitavanja, stranice nisu nimalo izgubile na vizalnoj atraktivnosti. Osobito smo ponosni na našu maskotu, dabra, kojeg je posebno za potrebe ovih stranica nacrtao suradnik Disneyevih studija iz Samobora, Niko Barun. Stranice su još nove, te se pravi marketinški rezultati očekuju u proljeće i ljeto ove godine.
"Reprocolor"d.o.o.Sve vrste tiskarskih usluga.
"Stanogradnja Zabat Zagreb"Stranice građevinske tvrtke Zabat rađene su sa ciljem da predstave tvrtku tržištu, no prvenstveno da pruže detaljnu informaciju o sagrađenim stanovima potencijalnim kupcima i omoguće njihovu prodaju. Zahvaljujući dobrom plasmanu na tražilicama za sve relevantne ključne riječi, stranica se može pohvaliti izuzetnom posjećenošću, no to samo po sebi nije dovoljno da posjetitelji postanu i kupci. Kako je kupovina stana vrlo velika investicija, potrebno je bilo potencijalnom kupcu pružiti sve potrebne informacije, ali isto tako i stvoriti osjećaj povjerenja u kvalitetu tvrtke. Zahvaljujući čitavom nizu detalja kojima je posvećena pozornost, sa zadovoljstvom možemo zaključiti da je uspjeh bio potpun. Neke od tih detalja, poput atraktivnog izgleda stranice, posjetitelji primjećuju i često upućuju pohvale na njih. Druge bi pak primjećivali da im nije posvećena pozornost - stranica je kompatibilna sa svim suvremenim browserima, brzo se učitava, kvalitetni tekstovi daju odgovore na prava pitanja... Ukratko, zahvaljujući ovoj stranici, tvrtka Zabat postala je poznati brand na hrvatskom graditeljskom tržištu, a dojam koji stranica ostavlja kod posjetitelja olakšava odluku da se za mnoge i najveća investicija u životu obavi baš kod Zabata.
"Tjestenina Italiana"Proizvodnja tjestenine po orginalnoj talijanskoj recepturi.
"Vaš Dom"Soboslikarsko ličilački obrt vl. Mirka Jambrešića iz Klanjca.
- Pavetić d.o.o. -Pavetić d.o.o. je poduzeće čija je osnovna djelatnost proizvodnja i promet poljoprivrednih proizvoda. Tvrtka se razvila iz male obiteljske vrtlarije utemeljene 1947. godine u Varaždinu. Naši proizvodi potjeću iz matičnjaka renomiranih proizvođača cvijeća: Fisher, Danziger, Brandkamp, Challet Herault i dr., te dugi niz godina zastupnici smo Stender supstrata, a od ove godine generalni smo zastupnici poduzeća FlorDepot iz Njemačke čija je osnovna djelatnost uređenje krovnih vrtova.
- Zonamoderna -
..:: Šoto Vento ::..Stranice tvrtke Šoto Vento, specijalizirane za prodaju građevinskog materijala, kupaonske galanterije, keramike, sanitarija, ugradbenih stepenica, svega za dom. Opremljeni snovima...
..ars.design.studios....ars.design.studios.. je tvrtka koja se bavi izradom interaktivnih i statičkih web stranica, te razne druge projekte kao što su online kupovina, portali, forumi i slično.. graphic design koji prakticiramo je moderan, minimaliziran, te funkcionalan.. iskorištavamo naprednu tehnologiju na webu do krajnjih granica..
0800DOSTAVA0800DOSTAVA je gradska dostava pošiljaka od vrata do vrata, na ruke primaoca. Na našoj web stranici moguće je pročitati sve informacije i novosti vezane uz 0800DOSTAVU.
1. BIZNIS PLANPOWERED BY WORLD BANK AND GROUP100
4LIGHTS PlcHrvatska konzalting agencija specilaizirana za strane investitore, porezne, carinske, trgovačke savjete te savjetovanja vezena uz B2B commerce.i
7 Design StudioInternet stranice 7 Design Studija.
: dvotočka designStranice dizajnerskog studija specijaliziranog za grafički dizajn, pripremu za tisak i web dizajn.
A-DIG sistemi Ferotehnika d.o.oFEROTEHNIKA d.o.o. poduzeće za proizvodnju i trgovinu osnovano je 1994. godine s namjerom da ponudi tržištu kvalitetne proizvode za opremanje objekata. Sjedište tvrtke je u Strahonincu pokraj Čakovca, a djeluje na cijelom području Republike Hrvatske s poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku.
ABBA SoftwareStranice sa opisom ponude proizvoda i usluga tvrtke sa svim osnovnim infomacijama.
ABC interijer nekretnineWeb stranice sa ponudom vrhunskih nekretnina poznate zagrebačke tvrtke ABC interijeri d.o.o.
Abis InvestAbis Invest je tvrtka koja pruža kompletnu uslugu konzultiranja investitorima nekretnina u Hrvatskoj. Naši partneri, agenti nekretninama, odvjetnici, arhitekti i konstruktori ponuditi će Vam iskusne konzultante da biste izgradili mrežu kontakata i pomogli Vam da se učvrstite na novom tržištu.
ABIS prevoditeljska agencijaMreža prevoditalja izvornih govornika. Dio europskog lanca prevoditeljskih agencija. Stručni prijevodi pravnih, ekonomskih, tehničkih tekstova, prijevodi kataloga, priručnika, promidžbenih brošura, web stranica i ostalih tekstova. On line narudžbe i dostava.
ACC ARTSStranica koja predstavlja mene kao kreativnog komunikacijskog designer-a na kojoj ce te naci sve detalje o meni, mojim sposobnostima i kreativnim radovima zadnjih 3-4 godine.
Addictive MediaProfil organizacije koja se bavi pružanjem audio-vizualnog doživljaja. Tehnologija> Flash, HTML
Ador d.o.o.vodeći web studio u Hrvatskoj u prosjeku svaka četiri dana objavi novi web site i/ili producira CD master
Adriadrvo d.o.o.Adriadrvo d.o.o. za proizvodnju i promet drvom i drvnim proizvodima...
AdriajetAdriajet putnička agencija. Skin29 kvaliteta.
Adriatic Business Club Croatia IMMO DatabaseAdriatic Business Club Croatia Databaza za nekretnine ++ Partnerprogramm(besplatan upis i administracija nekretnina za partnere)
Adris grupa - korporativne web straniceWeb stranice Adris grupe. Sve o jednoj od najvećih hrvatski tvrtki.
Advokat Alma Prnjavoracodvjetnik
AG mediaAG Media doo je tvrtka za razvoj grafičkog i web dizajna, multimedijalnih i promidžbenih projekata. Usluge: web dizajn, web development, flash i multimedija, branding, grafički dizajn, tisak, fotografija, SEO, copywriting.
AG Media d.o.o.Internet stranica AG media d.o.o. koja se bavi grafičkim i web dizajnom.
AGBPULS istraživanje tržišta medijaAGB Puls je specijalizirana agencija za istraživanje gledanosti televizije osnovana 10.10.2002. godine u Zagrebu, na osnovi zajedničkog ulaganja internacionalne grupacije AGB i domaće agencije za istraživanje tržišta PULS.
Agencija za promet nekretninapromet nekretnina
Agoram d.o.o.Agoram, sistemi zaštite od ptica, zaštita od insekata, čišćenje pročelja, visinski radovi, ptičja gripa
AgramtekstilWeb katalog proizvoda rađenu flashu i baziran na CMSu. Pregled nekoliko stotina artikala od koji mnogi imaju do deset varijacija.
AGRO MILLOAgro-millo je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u kojem sami članovi obitelji brižljivo obavljaju razne poslove kako unutar poljoprivrednog gospodarstva tako i u maslinicima te u uljari u razdoblju meljenja maslina.
agrotrade d.o.o. kninInformacije o poduzeću Agrotrade d.o.o. iz Knina
AKD - Agencija za komercijalnu djelatnost d.o.o.Agencija za komercijalnu djelatnost je vodeća hrvatska tiskara u proizvodnom programu tiskovina najviše razine zaštite. Nedavno je pokrenula i proizvodnju pametnih kartica (smart card), što je odgovor na tehnološke izazove i dokaz kako i tvrtka u državnom vlasništvu može biti uspješna na tržištu. Stranice daju cjelokupni pregled razvoja, stogodišnje povijesti, mogućnost interaktivne komunikacije, izbora podloge, jezika i fonta. Rađena je u flashu što je omogućilo i zanimljiv estetski doživljaj prikazanog. Moguće je pronaći sve bitno za tvrtku i steći dojam o mogućnostima moderne grafičke industrije.
Alaska BoatsAlaska je brod koji odiše tradicijom prošlih vremena i sigurno plovi u daleku budućnost.
Alat DubrovnikWeb stranica poduzeća Alat Dubrovnik
alegra - studio za dizajn i graficku pripremuPonuda usluga tvrtke Alegra d.o.o. - studio za dizajn i graficku pripremu, sa tekstualnim opisom djelatnosti, pojedinacnim podrucjima ponude i pripadajucim primjerima, listom klijenata i partnera te planom dijela grada "kako doci do nas" i kontaktom - sve na hrvatsom i engleskom jeziku.
ALIĆ&VIDIĆ d.o.o.ALIĆ&VIDIĆ d.o.o. Agencija za marketing i grafički dizajn
AlterboxKorporativna stranica tvrtke Alterbox.hr, na kojoj se mogu naći osnovne informacije o proizvodima,profilu i strukturi tvrtke.
am-adriaTvrtka koja se bavi prodajom autodijelova i autokozmetike na području cijele Hrvatske. Stranica je izrađena u kobinaciji Flash-a i HTML-a, a posebno smo ponosni na katalog proizvoda.
Amadeus JeansAmadeus Jeans - jedan od najvećih proizvođača casual weara i jeans weara u Hrvatskoj.
Amis TelekomAmis Telekom d.o.o. je tvrtka koja se bavi pružanjem telekomunikacijskih usluga.
AMOIC, Poliklinika Paracelzus i Medicus ParacelzusStranice prezentiraju djelatnosti i usluge tri pravna subjekta: AMOIC-a :Akademsko medicinski i ontološko istraživački centar, Poliklinike Paracelzus, te firme Medicus Paracelzus koja se bavi prodajom medicinske opreme i lijekova
Anamaria MassageMoje ime je Anamaria i imam 33 godine. Hrvatica sam sa ponekim genom iz dalekog istoka koji su vjerojatno imali utjecaja u izboru mog zanimanja. Jedna sam od rijetkih tantra terapeuta koja masira po tradicionalnom sistemu kako je bilo tisućama godina prije nas………a to mogu zahvaliti godinama provedenih na dalekom i bliskom istoku i tradicionalnoj učiteljici tantra masaže.
Anamarija Company d.o.o.Anamarija Company je jedna od vodećih privatnih kuća u proizvodnji i trgovini kavom
AnđeliOvo je naša reklamna stranica koja je rađena u flashu br. 7. Sa veseljem vas upućujemo da stranica prati vrijeme te tako ima i svitanje, zalazak sunca, noć, a naši prijatelji na stranici su pčelica koja veselo letaka po ekranu u čijoj je izradi korištena matematička formula kako bi svaki put letjela drugačije, pužek koji prelazi ekran oblaci koji su transparentni i kreću se po ekranu kako bi bili što realniji, sunčeko uglavnom ovo je jedan maleni crtić, a u ljepotu i kvalitetu uvjerite se sami kako se mi nebi previše hvalili. Hvala na mogućnosti sudjelovanja....
ANILOX - CROATIA -profile/products/servicesStranica daje osnovne podatke o kompaniji. Omogu?en je cjeloviti pregled proizvoda i usluga koje kompanija nudi. Ponu?eni su svi komunikacijski kanali za kontakt zainteresiranih potencijalnih korisnika. Stranice komuniciraju na tri osnovna jezika kojima pokrivamo najve?i dio tr?i?ta -hrvatskim za doma?e tr?i?te, ruskim za teritorij Rusije i zemalja biv?eg SSSR, te engleskog kao univerzalnog. Prezentacija ne daje rezultate u direktnoj prodaji proizvoda i usluga ali je izvrsna potpora predinformiranju kupaca i podstrek za direktnu komunikaciju. Prezentacija omogu?ava sticanje poËetnog povjerenja u nivo proizvoda i usluga.
Anmtekst d.o.o.Web stranica zastupnika najpoznatijih svjetskih robnih marki.
Ante - Mate d.o.o.Prezentecija usluga i proizvoda tvtke Ante - Mate d.o.o. društva za proizvodnju elektrotehničkih proizvoda.
APZ - Arhitektonski projektni zavod - Inženjeringredizajnirane stranice sadrže aktualan portfolio APZ-a tvrtke s dugogodišnjim iskustvom u svojoj djelatnosti
Ar nekretnine
Architectural VisualizationStranica mlade hrvatske firme koja je specijalizirana za izradu arhitektonske vizualizacije.
ARCODE d.o.o.
ARIES bass guitarsStranice hrvatske tvrtke ARIES BOVIDAE, jedne od najpoznatijih svjetskih tvrtki koja proizvodi ručno izrađene bas gitare. Klijenti: Alicia Keys Band, Matchbox 20...
Arkada d.o.o.
Armirač - montažne kućeNove stranice tvrtke Armirač - flash navigacija, detaljan prikaz kuća, savjeti za klijente, bogata galerija
ArtecPrezentacija aparata za ubruse za ugostiteljstvo.
Artec moneytester
artMedias.net - Creative Internet SolutionsTvrtka artMedias.net specijalizirala se za izradu kreativnih i modernih internet rješenja.
Arto - vanjsko oglašavanje i marketing
ARTRA - SNAGA IDEJEPregled dosadasnjeg, sadasnjeg i buduceg rada tvrtke kroz prezentaciju projekata, klijenata, izvora inspiracije, fotografija i glazbe, eksternih i internih nagrada. Minimalisticki dizajn inspiriran army paletom boja. Dizajn ARTRA development KRYPTO. Enjoy!
ASFALTmultimediaOnline portfolio studia za dizajn i kreativni marketing.
ATINEL automatika
ATINEL automatikaTvrtka ATINEL doo utemeljena je na višegodišnjem iskustvu projektiranja, razvoja i puštanja u rad automatskih sustava za automobilsku industriju. Osnovna područja djelatnosti tvrtke ATINEL je automatizacija u industriji i zgradarstvu. Tvrtka posluje unutar Tahnološkog parka u Varaždinu i spremna je ponuditi kompletna riješenja za automatske sustave: projektiranje, programiranje PLC-a, izrada korisničkog sučelja (vizualizacija), dokumentacija, puštanje u rad.
atlantic grupakorporativne stranice atlantic grupe
Atraktivne web stranice u 3 korakaNa navedenim web stranicama nudimo izradu web stranica u 3 koraka, temeljenu na unaprijed gotovim predlošcima izuzetne kvalitete dizajna.
AuctorAuctor d.o.o. je vodeća privatna brokerska kuća u Hrvatskoj, osnovana 1996. godine, čiji predmet poslovanja obuhvaća djelatnosti ovlaštenog brokerskog društva prema Rješenju Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga: kupnja i prodaja vrijednosnih papira po nalogu nalogodavca ( u svoje ime, a za tuđi račun), brokerski poslovi, investicijsko savjetovanje, trgovina u špekulacijske svrhe - kupnja i prodaja vrijednosnih papira u svoje ime i za svoj račun - dealerski poslovi, poslovi posebne burzovne trgovne, upravljanje portfeljem vrijednosnih papira za račun nalogodavca, obavljanje poslova agenta izdanja pri izdavanju novih vrijednosnih papira, pokroviteljstvo izdanja , poslovi transfernog agenta
Aukcija, Aukcije, E-COMMERCE - Online Trznica @ukcija24.comPrva Hrvatska online trznica sa real time aukcijama, posebno za b2b segment
Auto HrvatskaNakon internih i logističkih organizacijskih i strukturalnih promjena unutar Poslovne grupe Auto Hrvatska i njenih članica, na internet stranici www.autohrvatska.hr i www.dryden.hr objedinili smo ponudu nove članice Dryden i već postojećeg segmenta rezervnih dijelova i opreme u ponudi Auto Hrvatske te osvježili sam izgled korporativnih stranica i segmenta Ford vozila.
Auto Viola d.o.oStranice osječkog koncesionara Peugeot vozila
Automatika BenćićTvrtka "Automatika Benčić" nastala je nakon dugogodišnjeg rada i iskustva u poslovima industrijske automatike, energetike i mjerno regulacijske opreme.Osnivanjem privatne tvrtke godine 1994 nastavili smo rad i usavršavanje na polju INDUSTRIJSKE AUTOMATIKE I ELEKTRONIKE.
Automatika10 - TeleEye HrvatskaTeleEye - Profesionalni sustavi za daljinski video nadzor i digitalno snimanje Cyber TeleEye - rješenja za prijenos videa preko web stranica M-Monitoring - rješenja za prijenos videa preko mobilnih mreža Nudimo rješenja za : - Lokalni i Daljinski Video Nadzor, Digitalno Snimanje i Alarmnu Dojavu - Centralni Video Nadzor Neograničenog Broja Udaljenih Lokacija ( putem LAN-a, ISDN-a, Telefonske linije, Interneta, ADSL, Mobilne mreže
Automehanika d.d.
Automehanika Servisi d.d.Prodaja i servis, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Honda automobila, motocikala, vanbrodskih motora. Potpuna prezentacija svakog modela, tehničke karakteristike, serijska i dodatna oprema, cijene, fotografije. Kod kodiranja web stranica posebna pažnja se obratila na W3C XHTML 1.1. i CSS 2.0 standarde. Navigacija je jednostavna i intuitivna, a o informativnosti stranice najbolje govori podatak da sadrži preko 3.300 fotografija.
AutomehanikaservisiProdaja i servis Honda, Fiat, Lancia i Alfa Romeo autobobila, motocikala i vanbrodskih motora.
AutoWillTvrtka AUTOWILL osnovana je u Vukovaru 1970. godine. Rad je započela kao ovlašteni Opelov servis, a djelatnost je postupno širila na promet vozila i rezervnih dijelova. U AUTOWILLU je stalno zaposleno 45 djelatnika različitih specijalnosti, koji su prošli posebnu obuku kako bi strankama mogli pružiti uslugu na najvišoj razini. Kupci Opelovih vozila ubro su prepoznali vrhunsku kvalitetu usluge, a uz znanu kvalitetu Opelovih vozila to je dovelo do izuzetnog rasta prodaje.
AVIS rent a carAVIS rent a car
AWT International
BadelBadelova osnovna djelatnost je proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola, inaktivnog kvasca, octa i jakih alkoholnih pića (JAP) . Flash navigacija, baza i pretraživanje proizvoda i savjeta te recepata s Badelovim namirnicama.
BAKS d.o.oBAKS d.o.o. je tvrtka za investicije u građevinarstvu. Trenutno najveći projekt je poslovna zgrada NetCity, koja se nalazi u Novom Zagrebu. Na stranicama možete pronaći informacije o našim projektima poslovne informacije.
BALDUCCISalon namještaja Balducci 2006. objavio je nove stranice koje omogućavaju da u miru i ugodi svog doma pogledate izvrsnu ponudu i bez žurbe konačnu odluku donesete u suradnji sa stručnjacima. U bližoj budućnosti sprema se i mogućnost kupnje asortimana putem interneta.
Bambi, VaraždinBambi je jedan od vodećih proizvođača kvalitetne dječje obuće u Hrvatskoj. Stranice su sa flash navigacijom i katalogom proizvoda u flashu, 360° pregled odabranih cipela uz kutak za djecu s nekoliko online igrica i bojalica.
Barke BonomZastupnici Alaska Boats za regiju.
Basic produktionPrezantcija tvrtke specijalizirane za dizajn
Batagel d.o.o.
Batagel d.o.o.Batagel doo - poduzeće za prodaju tehničkih uređaja, vodenih usisavača, parnih glačala, sistema za glačanje, MASTER usisavač, Monster usisavača,...
bazeni JerkićProjektiranje, izgradnja, reparacije i opremanje obiteljskih i javnih bazena, opremanje velnes centara, ugradnja i distribucija hidromasažnih kada,...
Belupo d.d.Belupove stranice krasi dobar vizualni identitet, jednostavnost navigacije i bolja preglednost korisnih informacija o zdravlju.
Bijela TehnikaNajveći portal bijele tehnike u ovom dijelu svijeta.
Bijelić Co.Bijelić Co. d.o.o. želi se putem Interneta obratiti svojim poslovnim suradnicima, te im pomoći u lakšem održavanju poslovnih odnosa. Želimo postići da svi zainteresirani steknu uvid u mali dio poslovanja, te dobiju pravovremene informacije koje im mogu pomoći u odlučivanju pri kupnji proizvoda u tvrtki Bijelić.
Bila boja proizvodnja nautičke opremeTvornica za preradu plastičih masa Bila boja, proizvodnja bokobrana, bova, plutača, sidrene bove, plažna ograda
biliJako dobra u izradi..
Bilokalnik d.d.Bilokalnik d.d. djeluje preko tri osnovna poduzeća s sedam tvornica , u kojima se odvijaju četiri bazične djelatnosti : industrija papirne ambalaže, drvna industrija, industrija građevnih materijala i uslužne djelatnosti.
Bilokalnik IPA katalog vrećicaBilokalnik Industrija Papirne Ambalaže tradicionalno proizvodi i prodaje valoviti karton i ambalažu od valovitog kartona. Osim toga na tržištu su prisutni sa vrlo velikim asortimanom drugih proizvoda. Među njima su i filter vrećice za usisivače koje su prezentirane na ovim stranicama.
Bionatura-klimaGeneralni uvoznik i distributer Hisense klima uređaja, LCD i plasma televizora za Hrvatsku.
Biovega d.o.o.Kvaliteta našeg življenja neposredno ovisi o kvaliteti i energetskoj vrijednosti namirnica koje koristimo u svakodnevnoj prehrani. Prirodni proizvodi napravljeni prema strogim kriterijima organskog pristupa, a na tradicionalan način, nama su sada dostupni i poznati. Stoga nam je želja da vrhunskom kvalitetom tih proizvoda podržimo ono najbolje u svakome od nas i omogućimo sadašnjim i budućim generacijama zdraviji i sretniji život.
Biropromet UmagBiropromet UMAG - je poduzeće koje se bavi grafičkom djelatnošću, po sistemu od ideje do gotovog proizvoda. Sastavni dio Biroprometa je i naša tiskara, opremljena vrhunskim tiskarskim uređajima. U tiskari je stalno zaposleno 5 vrhunskih grafičara koji će biti u stanju gotovim proizvodom udovoljiti Vašoj mašti. Ako ne volite maštati, prepustite i taj dio posla našem grafičkom timu. Preko naše stranice izvršite narudzbu proizvoda i usluga...Posto su stranice nove, tek smo poceli sa uvrstavanjem proizvoda u bazu podataka
Bistrica apartmaniPrezentacija apartmana za prodaju u Sutivanu na otoku Braču.
Bistrica apartmaniPrezentacija apartmana za prodaju u Sutivanu na otoku Braču.
BitDefender
BitechniqueDavne 1967. godine otvorena je mala prodavaonica rezervnih dijelova sa servisom, koja je vremenom radom i upornošću svojih djelatnika prerasla u jedno od vodećih poduzeća čije je ime Bitechnique poznato kupcima i poslovnim partnerima od 1990. Poduzeće je registrirano za trgovinu i usluge, a veže se uz predstavljanje poznatih svjetskih proizvođača: bijele tehnike, audio i video opreme, malih kućanskih aparata, klimatizacije i grijanja, nape, oprema za kuhinje...
Bitumina d.o.o. - Hrvatska tvornica hidroizolacijskih materijalaStranice mlade Hrvatske tvornice polimerbitumenskih hidroizolacijskih materijala - bitumina.
Blue Magic YachtingOvim stranicama Blue Magic Yachting svijetu prezentira svoju ponudu jahti za charter. Tu su detalji o svakoj jahti, fotografije, tehničke karakteristike, cijene, marine itd., a sve navedeno može se jednostavno mijenjati kroz aplikaciju u pozadini.
BogadigrafikaBogadigrafika obiteljska je firma s 20 godina tiskarskog iskustva. Firma je smještena u gradu Koprivnici, a radimo za klijente širom Hrvatske. Ponuda obuhvaća raznovrsne tiskarske proizvode rađene u offset tisku, a posredovanjem s našim suradnicima pružamo i usluge ostalih vrsta tiska.
BohmProizvodnja ruleta i opreme za kockarnice
Bolero Led DisplayTvrtka Bolero d.o.o. je generalni zastupnik i uvoznik Led display-a. Svi unutarnji i vanjski LED display-i koji su u ponudi odlikuju se kvalitetnom slikom i stabilnim radom.
BoreaKorporativne stranice tvrtke koja se bavi računalnom sigurnošću
Bosiljak d.o.o. Vinkovci, za racunalne i srodne djelatnosti
Boulevard MusicBoulevard Music je multimedijalni studio specijaliziran za komponiranje, obradu i montažu zvuka i glazbe.
Brandoctor
Brod Internet centarBrod Internet centar nudi izradu Internet stranica, dizajn i grafičku pripremu reklamnog materijala, izradu vizualnog identiteta. Webdizajn i grafičke usluge, Slavonski Brod.
Brodogradilište i brodoremont "Brodotrogir"Stranice sadrže informacije o plovilima koji se trenutno grade, reference već izgrađenih i nagrađivanih brodova te drugih plovila. Stranica sadrži i informacije o remontu koji je također sastavni dio brodotrogira (www.brodotrogir.hr/shiprepair), također se redovno obnavljaju informacije o brodovima koji su na popravku.
BudnostStranica za tjelesno tehničke zaštite te RENTA CAR ponuda.
Bugenvila - uzgoj i prodaja cvijećaWeb stranica priznatog uzgajatelja bugenvile i drugih sorti Denisa Bojčiča.
BunkerBunker se bavi video produkcijom, postprodukcijom i specijalnim efektima. Web stranica napravljena je u potpunosti u Flash 8 tehnologiji kako bi što bolje dočarala klijentima dinamiku i vrhunsku kvalitetu rada tvrtke.
BÖHM d.o.o.Böhm d.o.o. je privatna kompanija osnovana 1993. godine i od tada se bavi proizvodnjom casino opreme. Specifičnost naših proizvoda je sretna kombinacija zanatstva i moderne tehnologije. Osobito smo ponosni na cilindre ruleta, koji i čine okosnicu naše proizvodnje. Od 1993. godine neprestano se usavršavamo i usvajamo nove materijale i tehnologije, ali da pri tome nismo izgubili ono osnovno: majstorstvo i vrijedne ruke naših djelatnika, koji tim cilindrima daju život. Vrhunska CNC tehnologija obrade materijala, te kvalitetni materijali su preduvjeti, a završna obrada i sklapanje cilindra je ono što daje vrhunsku kvalitetu i dug život našim cilindrima.
Caffe Bar MravNajpoznatiji novozagrebacki caffe bar
Caffe Bar PuntaNajpoznatiji caffe bar u Starigradu - Paklenici, puno slika i videa, forum...
Cappelli tourist agencyNaša agencija s potpunom prezentacijom kapaciteta gostima nudi smjestaj u privatnom i hotelskom smještaju na otocima Lošinju i Cresu s ponudom otoka, setnica, izleta, te Lovranske vile, chartere, krstarenja po Jadranu...
Carlsberg HrvatskaCarlsberg Croatia kao dio danske pivarske grupacije Carlsberg najdinamičnija je i najmodernija pivovara u Hrvatskoj koja povezuje internacionalno iskustvo s lokalnom tradicijom kako bi pružila zadovoljstvo potrošačima, poslovnim partnerima i zaposlenicima. Misija pivovare Carlsberg Croatia posve je jednostavna: povezati ljude s ciljem poboljšanja kvalitete života pomoću svojih proizvoda i brandova.
Cateia Games - official websiteSlužbene internetske stranice studija za razvoj i izdavanje videoigara Cateia Games, glavna djelatnost poduzeća Cateia d.o.o., Praputnjak, Hrvatska
Catering KvatrićCatering Kvatrić polazi od filozofije da je strast za hranom i vrhunskim ugođajem osnova svake svečanosti. Stoga se naš kulinarski tim trudi nadmašiti sva očekivanja klijenata u okusima i umjetničkoj prezentaciji pomno odabranih delicija.
CBACBA - hrvatski nacionalni trgovački lanac, je udruženje 10 trgovačkih kuća s područja cijele Hrvatske. Djelatnici samostalno održavaju dio sadržaja (Novosti, Aktualnosti) putem rješenja za upravljanje sadržajem (CMS).
Centar KaptolWeb stranice koje daju informacije vezane za trgovački centar i događanja u njemu. Vizualni prikaz lokala, raspored projekcija kina i ponuda Centra Kaptol.
Centar za franšizuCentar za franšizu Centra za poduzetništvo, Osijek
Centar za politiku razvoja malih poduzećaCentar za politiku razvoja malih poduzeća, redizajnirane stranice
Centar-Informatika d.o.o.Stranice predstavljaju tvrtku Centar-Informatika d.o.o. iz Koprivnice, namjenjene su krajnjim korisnicima sa učestalo nadopunjavanim novostima, internet prodajom vezanom za stanje skladišta itd...
CHROMOS - Boje i lakovi
CIKLOPEA d.o.o. Vođenje prevoditeljskih projekata. Korporativne stranice.Tvrtka CIKLOPEA d.o.o. bavi se vođenjem i realizacijom prevoditeljskih projekata, pružanjem usluga sudskih tumača te simultanim i konsekutivnim prevođenjem. Vođenje prevoditeljskih projekata obuhvaća sve faze od procjene težine i zahtjevnosti materijala koji je potrebno prevesti, okvirne procjene cijene, odabira odgovarajućeg stručnog kadra za prevođenje, superviziju i kontrolu tijekom cjelokupnog procesa prevođenja, komunikaciju sa klijentom tijekom trajanja projekta, kontrolu kvalitete i lekturu prevedenoga materijala te podršku klijentima nakon završetka projekta.
CM ExpertPrezentacijski web konzultantske tvrtke CM Expert. Web je rađen u Flashu na 2 jezika, a baziran je na CMSu.
Commel Zagreb
Commel Zagrebtvornica priključnih kabela
Coolinarika.comPodravka je lansirala redizajniranu i obogaćenu verziju poznatog activity portala www.coolinarika.com. Portal je namijenjen zaljubljenicima u kuhanje i poznavateljima dobre hrane te vrlo kvalitetno pokriva teme s područja zdravlja. Bitno osvježeni dizajn stranice nije sveden samo na kozmetičke prepravke, već je napravljen da omogući korisnicima veću upotrebljivost i pruži im dodatne funkcije. Uvedena su nova zanimljiva poglavlja: Djeca, Inspiracija, Putovanja kao i blog. Dosadašnja popularna poglavlja kao što su Recepti i Kuhanje bitno su pojednostavljena, a svi registrirani korisnici od sada su članovi velike obitelj pod nazivom Coolklub. Korisnici na novoj Coolinariki imaju puno više mogućnosti unošenja osobnih sadržaja (objava komentara, ocjenjivanje recepata, tagiranje recepata, članaka, slika, objava vlastitih recepata i slika). Novost je i forum koji pokriva sve teme Coolinarike. Coolinarika ima elemente nove generacije internetskih servisa - social network (svaki registrirani korisnik ima osobnu stranicu u obliku korisnik.coolinarika.com te ravnopravno sudjeluje u kreiranju novih i poboljšavanju postojećih sadržaja) i napravljena je po najnovijim web standardima.
Coolinarika.comSadržaj dinamičkog kulinarskog web magazina Coolinarika.com obuhvaća mnoštvo kvalitetnih i testiranih recepata, kulinarskih i zdravstvenih savjeta te članaka, nekoliko kalkulatora, kompletan prehrambeni rječnik te zabavne dodatke povezane s temama aktualnim u životu korisnika. Korisnici se, za kulinarska, zdravstvena ili prehrambena pitanja mogu obratiti renomiranim stručnjacima , a na raspolaganju im je i mjesečni newsletter, te usluga Moj planer u kojem mogu planirati svoje kulinarske želje i navike. Web site je u cjelini posvećen uključivanju korisnika i stimulira sadržajnu interakciju.
Copy Electronic d.o.o.Web stranica Autoriziranog distributera i ovlaštenog servisa marke Nashuatec, koja proizvodi uredsku opremu vodeće tehnologije. Kompletan program uređaja sa kratkim opisom, tehničkim podacima i originalnim brošurama za download. Jednostavna za pregledavanje i snalazenje. Stranice se redovno osvjezavaju sa svakom i najmanjom promjenom u ponudi.
Copyoktogon
creativa d.o.o. i creativatest d.o.o.
Croatia baterije
Croatia baterije
Croatia CharterSlužbene stranice vodeće hrvatske Charter Broker i Yacht Charter kompanije.
Croatia real estateStranice prezentiraju nekretnine u Hrvatskoj, sa bazom podataka i pretraživanjem po karti Hrvatske. Baza se svakodnevno puni i ažurira, Zamišljena je kao Hrvatska burza nekretnina na internetu
Croatia-InfoAgencija za promet nekretninama "Broker" sa sjedištem u Splitu ima nekoliko web sjedišta. Na ovoj adresi nalazi se najnoviji site koji koristi bazu podataka za nekretnine u SQL-u i omogučava pretraživanje nekretnina na prodaju u Hrvatskoj na različite načine (tražilica, direktni linkovi, iz karte...).
Croatiatours: Turistička agencija u ŠvicarskojStranice hrvatske turističke agencije u Švicarskoj sa detaljno prezentiranom ponudom, on-line narudžbama, kvalitetnim fotografijama smještaja, te s naglašenim hrvatskim vizualnim identitetom.
Crocon d.o.o.Crocon d.o.o. Rijeka is a representative and agency of foreign firms in marine business on the Croatian market.
CROip.com - hrvatski Internet portalHrvatski Internet portal raznolikog sadržaja.
cvjetni atelier Alstromeriakroz ovu stranicu upoznajete se s našim radom, nagradama i priznajima te vam donosimo aktualne vijesti vezane uz svijet cvijeća i cvjetnog designa, te možete nešto kupiti iz našeg web dućana
DAEWOO ELECTRONICS-generalni zastupnik
Đakovo ::: X-dreams :::Zabavno-informativna-turistička-neslužbena stranica grada Đakova.
dalitcorp d.d.
dalitcorporation d.o.o.
Dalmacijacement - RMC Group d.d.Dalmacijacement je vodeći proizvođač cementa u Hrvatskoj. Na svojim stranicama pruža korisne informacije, kako poslovnim partnerima, tako i klijentima. Dizajn web stranica prati novi image tvrtke koji nastoji nadići poimanje ljudi o tvrtkama ovoga tipa.
DalmacijavinoOsim vina, Dalmacijavino proizvodi i puni jaka alkoholna pića i bezalkoholna pića među kojima se posebno može istaknuti Pipi narančada, svojevrsni zaštitni znak tvrtke. Tvrtka ima široku prodajnu mrežu u Hrvatskoj, a svoje proizvode plasira po cijelom svijetu, gdje je Europa najvažnije tržište Dalmacijavina. On-line narudžbe u ovom trenutku moguće su samo za autorizirane korisnike (veleprodaje i poslovnice Dalmacijavina u Hrvatskoj).
Damor d.o.o za proizvodnju brodova i inox-aStranica je izradjena za firmu koja se bavi proizvodnjom brodova i proizvoda od inoxa,stacioniranu u Kaštel Sućurcu.
DarvelDarvel je obiteljska tvrtka koja se posvetila prezentiranju visoko kvalitetnih i svjetski prihvaćenih proizvoda na hrvatskom tržištu. Surađujemo sa visoko cijenjenim i poznatim kompanijama kao što su Piaget, Baume & Mercier, S.T. Dupont, Frederique Constant, Cross, Wenger, Alpina i Niegeloh
DarvelDarvel je obiteljska tvrtka koja se posvetila prezentiranju visoko kvalitetnih i svjetski prihvaćenih proizvoda na hrvatskom tržištu. U želji da vam približimo originalnost i vrhunsku idejnu realizaciju kojom zraće proizvodi naših partnera u potpunosti smo se posvetili njihovom najboljem mogućem prezentiranju na Internetu.
Dekorativa - ZagrebDekorativa d.d. je osnovana 1974 godine. Trenutno je najveći proizvođač tkanina za namještaj i automobile na domaćem tržištu i šire. Dekorativa d.d. je uz svoju proizvodnju najveći uvoznik i veletrgovac svih vrsta tkanina za namještaj u Jadranskom području sa svakodnevno više od 50 000 m2 na skladištu i preko 1000 artikala.
Delta Studio
Design projectStranice studija za dizajn Internet stranica, stolno izdavaštvo, web hosting.
Designex Studios
Designex StudiosDesignex Studios, vexels, vector art, web design, graphic design.
DietpharmKorporativni web tvrtke koja se bavi proizvodnjom ljekova. Sustav se bazira na CMSu.
DIFFERO d.o.oDiffero modernog doba predstavlja izdavaštvo modernog doba i podsjeća nas na promjene nastale u kulturi poslovanja i prezentacije korisnicima. Vizualna jednostavnost te razigran, transparentan i funkcionalan sadržaj povezuju posjetitelje i njihove osobnosti sa inovativnom politikom poslovanja trvtke Differo koja osim prodaje knjiga širi znanje upućeno prosperitetu svakog pojedinca 21.stoljeća.
Digital MediaWeb stranice tvrtke Digital media d.o.o.
Direkt NET
ditdot d.o.o.Grafički i web dizajn, multimedija, audio produkcija
Dizajn Studio RIngeis d.o.o.Predstavljanje korporativne ponude tvrtke s on-line katalogom uz jedinstvenu mogućnost izračuna cijena artikala s tiskom i interaktivne informativne stranice za kratke vijesti i gradnju ostalih odatnih stranica i linkova.
Dizajn.info - creative studioIzrada internet aplikacija, usluge grafickog dizajna, te izrada interaktivnih CD prezentacija.
Dobbin - informatičko savjetovanjeICT savjetovanje, web produkcija, prevođenja i titlanja za TV, video i filmsku produkciju
Dobrodošli na naše stranice :: Entrada d.o.o.Prodaja motora i aplikacija za poljoprivredni, nautički i industrijski program.
Dobrodošli u Furnirov svijet drvaFurnir d.d., vodeći hrvatski drvni centar, još od 1928. nudi široku paletu proizvoda za industriju, ali i hobi program: drvna građa, furniri, pločasti materijali-iverice, iverali, šperploče, panel ploče, radne ploče, parketi, boje, lakovi, ljepila, usluge rezanja itd.
Domestos - UnileverNajčišći website! Igrajte se i naučite sve o čišćenju bez muke s Domestosom.
DOP PRODUKCIJATvrtka za izdavaštvo, poslovno poredovanje, organizaciju pop kulturnih eventa i događanja, koncertni management, produkciju, public relations i ine djelatnosti s područja pop kulture.
DRACO MERXDRACO MERX je mlada, dinamična i brzorastuća organizacija specijalizirana za projektiranje, prodaju i inženjering u području izolacija i sanacija u graditeljstvu. Zbog odgovornog i profesionalnog rada stekla je izvrsnu reputaciju na tržištu kao vodeća firma u svojoj branši, a nalazi se među prvih 1% najboljih i najproduktivnijih tvrtki u Hrvatskoj za 2005. godinu i dobitnici smo Prve hrvatske kune. Internet im služi za prezentaciju proizvoda i rješenja, ali i za pružanje podrške u vidu objave priručnika i brošura, tehničkih listova, detalja izvedbi...
Draco Merx
Drvna industrija "Stjepan Sekulic" d.o.o.drvna industrija iz Nove Gradiške
Drvna Industrija ČazmaŽelja nam je predstaviti Vam našu proizvodnju i naše potencijale. Proizvodnja u našim pogonima razvija se od 1971.godine, a pod imenom DI Čazma od 2001.godine sa stotinjak stalno uposlenih djelatnika. Osnovna djelatnost je prerada drva i proizvodnja polugotovih i gotovih proizvoda od drva.
DRVNI CENTAR SAMOBOR - Siže Kupres d.o.o.Siže Kupres d.o.o. već više od 8 godina je među vodećim tvrtkama na području Republike Hrvatske u opskrbi tržišta pločastim materijalima i raznim proizvodima od drveta, kao i okova, prvenstveno namijenjenih proizvodnji namještaja i uređenju interijera.
DrvopodCentar egzotičnih parketa.
DrvopodNajveći i najbolji web shop na području Hrvatske sa kompletnom ponudom bijele tehnike.
DrvopodIz velike svjetske ponude drveta Drvopod je izabrao najbolje i najkvalitetnije od parketa, deckinga, gazišta, kutnih lajsni, sokli, drvene građe, lam parketa, tehno parketa. Ponuda Drvopoda odnosi se na parkete izrađene iz više od 25 vrsta drveta kao Jatoba, Sucupira, Movingui, Doussie, Tauari, Tikovina iz Afrike i Burme, Wenge, Massaranduba, Iroko, Tatajuba, Bubinga, Ipe, Afromosia, Merbau, Garapa, Bambus, Tali, Tamarindo i drugi.
DSG bicikli - onlineDSG bicikli d.o.o. Trgovina biciklima [Diamondback, Univega, Electra bike] i biciklističkom opremom [Amoeba, Mach1, Brunox, Trelock, Inovations, SciCon, Viper].
DZ designBavimo se dizajnom i izradom web stranica,web hostingom kao i izradom multimedijalnih prezentacija.Također Vam nudimo i cjelokupni grafički dizajn,od izrade vizitki,brošura,mapa,kataloga i sl.
E.MEDIA - interactive designsWeb naseg studija, ne znamo jesmo li odabrali pravu kategoriju
Čateks d.d.Čateks d.d. Čakovec - stranice na hrvatskom i engleskom jeziku s podacima o povijesti i sadašnjosti tvrtke Čateks. Na stranicama je i pregled kompletnog asortimana.
ECOS trgovinaIme ECOS poznato je kupcima i poslovnim partnerima od 1989. godine, a veže se za predstavljanje i distribuciju poznatih svjetskih proizvođača elektronike i tehnike. Danas je ECOS TRGOVINA d.o.o. jedan od najpoznatijih i najvećih distributera u RH u segmentu ponude audio i video tehnike, kućanskih aparata, te klima uređaja, koji kvalitetom svoje usluge i proizvoda opravdava povjerenje kupaca. Ekskluzivni smo distributer velikog korejskog proizvodača elektronike i tehnike - LG ELECTRONICS. svjetskog lidera u klimatizaciji - CARRIER i talijanskog proizvođača bijele tehnike – ARISTON. Ovlašteni smo distributer proizvoda Bosch, Siemens, Sony, Philips, Gorenje, Moulinex, EWT, Soehnle. Zbog velikog interesa na području mobilne telefonije, ECOS je VIPnet-ov partner od 1999., te u novije vrijeme i HT partner. Ovakva domena poslovanja omogućuje pružanje svih usluga najzahtijevnijem kupcu na samo jednom mjestu.
Ecos trgovina d.o.o.Ime ECOS poznato je kupcima i poslovnim partnerima od 1989. godine. Ekskluzivni smo distributer velikog korejskog proizvodača elektronike i tehnike - LG ELECTRONICS. svjetskog lidera u klimatizaciji - CARRIER i talijanskog proizvođača bijele tehnike – ARISTON. Ovlašteni smo distributer proizvoda Bosch, Siemens, Sony, Philips, Gorenje, Moulinex, EWT, Soehnle.
EkomontEkomont osigurava cjelovita, kvalitetna i ekološka rješenja za: ventilaciju, klimatizaciju, instalaciju grijanja, plina i potrošnje vode, solarne sustave. Od projektiranja i vlastite proizvodnje do montaže i održavanja, Ekomont može izvesti cjelokupan projekt ili riješiti pojedinačne zahtjeve - ovisno o Vašim potrebama!
El-gri d.o.o. Zagreb proizvodnja grijačaProizvodnja svih vrsta industrijskih električnih grijača: grijači za ekstrudere, štapni, cijevni, pločasti, pojasni, galvanski, spiralni, grijači za dize, grijači za sve vrste alata, otpornici, grijači za peći za kalenje, isparivači i dr.
Elektro JapaBijela tehnika, detaljan pregled artikala poznatih svjetskih brandova.
Elektro NovakELEKTRO NOVAK je obrtnička radionica za elektromehaničarsku i instalatersku djelatnost, a postoji od 1992. godine. Nalazimo se u Gornjem Hrašćanu u Županiji Međimurskoj. Prisutni smo na tržištu diljem cijele Hrvatske. Kartu mjesta gdje se nalazimo otvorite ovdje.
Elektro-JapaPonuda bijele tehnike. Detaljan opis i fotografija svakog proizvoda. Jednostavna i intuitivna navigacija, optimizacija za sve poznatije preglednike web sadržaja, pridržavanje W3C CSS i XHTML standarda pri kodiranju samo su neke od odlika ove web stranice. Stranica se ažurira putem CMS-a isti dan kada se novi proizvod pojavi u ponudi.
Elektro-Japa d.o.o.Prodaja bijele tehnike.
Elektron ERMA-STRMEC d.o.o.Ttvrtka ELEKTRON ERMA-STRMEC d.o.o. pokriva program proizvodnje, servisa, inžinjeringa poslova te montaže u području mjerenja, regulacije, automatizacije, centralnog nadzora i upravljanja u industriji.
Elevator web siteElevator je design i reklamna agencija. Namjena sitea www.elevator.hr je da potencijalnim klijentima pruzi uvid u nacin rada u Elevatoru kao i u prijasnja dostignuca.
ELSTRO instaliranje, servis i prodajaInstaliranje,servis i prodaja rashladnih i klima uređaja,servis kućanskih aparata te prodaja rezervnih dijelova.
EM Servisni centarEM Servis CENTAR trenutno je najveći servis u Hrvatskoj. Ima ugovore s oba GSM operatera, a možete ga pronaći u Zagrebu, Splitu i Rijeci.
Emma95
energetika timove stranice nude kratak poslova koje obavlja poduzeće "ENERGETIKA TIm" d.o.o.
energoremontTvrtka koja se bavi izradom i projektiranjem elektroinstalacija, zavarivanjem čelika, sivog ljeva, aluminija itd. Izradom svih vrsta čeonih zupčanika, lakih i teških metalnih konstrukcija te generalnim remontima alatnih strojeva.
Energy ClinicENERGY CLINIC is a comprehensive Spa&Wellness Company positioned at the top end of the international market. Years of research and experience with treatments, concepts, strategy, operations and the development of Energy Clinic centres are combined with an in depth knowledge of a multitude of cultures, products and treatments between the west and the east. The result is ENERGY CLINIC, a Company which is fully committed to natural products, treatments and spa development. Natural interaction with the 5 elements CTM concept, feng shui and the I Ching works synergistically with all our treatments and services attracting worldwide clientele which keeps revisiting the ENERGY CLINIC centres. Our creative directors and architect continue creating spaces, services and products at the “cutting edge” of modern design and technology. However, behind its contemporary lies the eternal and constant universe energy that our staff delivers to our clients. Our employees are fully trained and licensed and with international work experience. They all speak at least one foreign language don’t smoke and regularly attend our natural relaxation training and meditation classes. Today Energy Clinic is present in five countries and two continents
Erlab
Erlab d.o.o.Naša rješenja su komunikacijski sustavi za korisnike koji zbog prirode posla zahtijevaju pouzdane, brze i sigurne komunikacijske sustave. To se odnosi na sve korisnike u industrijskom okruženju, prije svega one u kemijskoj, farmaceutskoj, elektroenergetskoj ili naftnoj industriji. U tom okruženju sigurna i pouzdana, pravovremena komunikacija osigurava ne samo uspješno i sigurno odvijanje proizvodnog procesa, već često može spasiti imovinu i ljudske živote.
ERSTE FACTORING
Escape d.o.o.Mlada tvrtka osnovana s ciljem proizvodnje informatičkih poslovnih aplikacija za edukativne ustanove te mala i srednja poduzeća. Nudimo cjelovita rješenja za prezentaciju istih na internetu putem izrade dinamičnih web stranica.
Estetic Uvema d.o.o.Estetic Uvema d.o.o., korporativne stranice. Sadrže CMS aplikaciju kojom se svakodnevno ažurira.
ETNA Agencija za promet NekretninaAgencija ETNA posreduje pri kupnji, prodaji i zakupu nekretnina na području Dalmacije. Agencija ETNA stvara mrežu stranih partnera i već surađuje s agencijama u Austriji, Njemačkoj i Češkoj.
ETNA TRADING d.o.o.ETNA TRADING nudi najam poslovnog prostora u Poslovno, rekreacijsko i stambenoj zoni Dugopolje-Podi. Gospodarska zona "Podi"- Dugopolje smještene je 12 km od Splita; 14 km do Sinja uz postojeću cestu D-1 Zagreb - Split.
EU klubEU klub je specijalizirani portal sa informacijama i bazama znanja namijenjen stručnjacima, managerima, znanstvenicima, djelatnicima državnih institucija i institucija lokalne samouprave čije svakodnevno poslovanje zajtijeva informacije o rezultatima i tijeku pregovora Republike Hrvatske sa EU.
Eurocable groupPrezentacija tvrtke koja proizvodi kabele. Web je u Flashu baziran na CMSu. Rađen je na 3 jezika.
Eurodelta d.o.o.EURODELTA d.o.o. za trgovinu, zastupanje, održavanje strojeva i ugostiteljstvo. Zastupnik za Hrvatsku za Still, Baumann viličare.
Euroherc LifeOd prvog siječnja 2006. godine na hrvatskom osiguravateljnom tržištu djeluje pod novim nazivom društvo za životno osiguranje Agram life d.d. Zagreb, nastalo spajanjem portfelja životnog osiguranja Sunce osiguranja d.d. Zagreb i Euroherc životnog osiguranja d.d. Zagreb. Sunce osiguranje članica je Koncerna Agram od 2004. godine, dok Euroherc životno osiguranje od svog osnutka djeluje u sklopu Koncerna. Spajanjem ta dva društva koja se bave životnim osiguranjem formiran je jedan snažan portfelj životnog osiguranja, koje djeluje u sklopu Koncerna Agram, a koji predstavlja snažnog čimbenika na tržištu životnih osiguranja, i svojim osiguranicima nudi sigurnu i kvalitetnu osiguravateljnu uslugu.
Euroherc životno osiguranjeEUROHERC životno osiguranje osnovano je 1997. godine, a s današnjim programima osiguranja započeo je raditi 1999. godine. Društvo je registrirano isključivo za obavljanje poslova svih vrsta životnih osiguranja i danas predstavlja jedno od 17 osiguravajućih društava u Republici Hrvatskoj koja obavljaju poslove životnih osiguranja. Euroherc životno osiguranje jest dioničko društvo u 100% vlasništvu domaćih fizičkih osoba.
EuropatradeSamsung je sve pozvao da mu se pridruže na novom digitalnom putu koji vodi kvalitetnijem životu. Ako ste tako odlučili i Vi onda sigurno ne možete zaobići Europatrade.
EuropatradeSamsung je vodeći svjetski, a Europatrade vodeći dobavljač elektronike u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Europatrade ne samo da je najveći domaći dobavljač elektronike već iz godine u godinu taj položaj sve više učvršćuje prije svega zahvaljujući Samsungu i njegovim prestižnim proizvodima koji zadivljuju svijet te tako i hrvatske potrošače.
EUROPLAKAT PROREKLAM
eVisioneVision je nova tvrtka, clanica ECS grupe, proizasla iz razvojnog tima maticne tvrtke. Pruza usluge consultinga i izrade slozenih poslovnih rjesenja. Microsoftov je partner, a u portfoliu vec ima niz uspjesnih rjesenja.
Ex AltoPrezentacijski web tvrtke koja se bavi zabavljanjem turista u hotelskim naseljima i team buildingom. Zabavno i jednostavno. Probajte natjerati žabu na naslovnici da gurne jezik u utičnicu :-)
Exco SisakFlash navigacija, virtualne kuće u flashu za odabir boja i materijala eksterijera i interijera, php - baza podataka o proizvodima, popis savjeta, galerija slika, pretraživanje po ključnim riječima i proizvođaču..
extreme sportbicikli, role, skije, reketi...sve za sport i "fiskulturu".... pozdrav redakciji VIDIja
FACILITY MANAGEMENT CROATIA
Falcon nekretnineFalcon nekretnine / Supersajt by skin29
Falcon nekretnineFalcon nekretnine. Jasno, informativno, bogato. Skin29 kvaliteta.
FAN Interijeri d.o.o.Tvrtka je osnovana 2000. godine i od tada se bavi opremanjem interijera, prvenstveno kućnog namještaja, različitog dizajna i kvalitete.
Farma Media
Fast Forward d.o.o. - Klimatizacijski sustaviKlima sustavi, klimatizacija, on-line katalog i prodaja Daikin i Panasonic klima uređaja.
Fero - termFeroterm Internet stranice koncipirane su kao katalog proizvoda koji predstavlja izbor iz asortimana centralnog grijanja, vodovodnog materijala, sanitarija, keramičkih pločica, klimatizacije, kupaonske opreme itd.
Fero tehnikaStranica firme Ferotehnika pokazuje spektar proizvoda kojima se poduzeće bavi.
Feroplast Buje d.o.o.Povijest Feroplasta je bogata događajima koji su od malog pogona doveli do uspješnog i stabilnog poduzeća. U skoro polustoljetnoj tradiciji poslovanja Feroplasta, stručnjaci i zaposlenici stjecali su vrijedna znanja i iskustva koja danas stoje na raspolaganju mašim poslovnim parnerima.
FINAG DDDetaljna prezentacija tvrtke, odnosno divizija (proizvodnja crijepa i lovni turizam) tekstualnim opisima, fotografijama, kartom, kontakt formama, anketom i svim podacima o tvrtki, konceptualno, struktualno i vizualno skladne i jednostavne za korištenje.
Financijsko savjetovanjeIzrada investicijskih elaborata, priprema kreditnih zahtjeva i ekonomsko-financijskih analiza Izrada planova poslovanja malim poduzetnicima Financijski konzalting: naplata potraživanja, rješavanje insolventnosti poduzeća On-line izračun kamata
FINANSingInternet stanice knjigovodstvenog servisa koji još od 1997. godine omogućava svojim komitentima uvid u dnevno ažurne podatke iz njihovih knjigovodstvenih evidencija. Stanice se stalno nadopunjavaju novim izvještajima, dnevno se ažuriraju a dostupni su podaci od 1998. do danas. Stranice imaju i interaktivni sustav pomoći, mogućnost slanja odabrane stranice na e-mail, te web aplikacije za izračun plaće, kamata, izradu grafova itd.
FIP Expo 2004Franchise & Partnership Expo 2004 - Zagreb
Flemont - Flegar Montaža d.o.o.Gradjevinska tvrtka specijalizirana za adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje stambenih ili poslovnih objekata i uređenja interijera
Formula film
Foto Nekretnine OglasnikFoto Nekretnine Oglasnik je web portal za sve osobe koje su u potrazi za nekretninom. Na njemu možete pronaći više od tisuću oglasa, preko sto agencija za nekretnine kao i firme za gradnju i opremanje. Fizičke osobe mogu besplatno predati oglas za svoju nekretninu, a sve agencije za nekretnine mogu otvoriti svoju "agencijsku stranicu". Na njoj mogu samostalno unositi svoje oglase sa slikama, te ih mijenjati u bilo kojem trenutku.
Foto Studio DanicaFoto studio Danica konstantnim razvojem i unapređivanjem tehnologije i kvalitete danas Vam može ponuditi najkompletniju i najkvalitetniju uslugu u županiji.
Frigan Usluge d.o.o.Izrada instalacija grijanja, vodovoda, odvodnje i klimatizacije. Ovlašteni servis tvtki Buderus i Centrometal
Frigo - sruk klima uređaji
Frizerski studio DamarisStranice o salonu i modnim revijama vlasnice.
FRIZERSKO-PEDIKERSKI SALON "NIKA"
Fuzul International HrvatskaStranice jedne od boljih hrvatskih kompanija
FUZUL International korporativne stranice
G.Z.R. "Vaš Dom" vl. Mirko JambrešićSoboslikarsko-ličilačka radnja, podopolagačka, fasaderska i antikorozivna zaštita
Gallus PlusStranice posvećene balonima, balonskim i papirnatim dekoracijama.
GBS-ITTvrtka Globalni poslovni servisi - IT d.o.o. (Global Business Services - IT Ltd, u daljnjem tekstu: GBS-IT) bavi se savjetovanjem, implementacijom i integracijom poslovnih informacijskih sustava, kao i pružanjem usluga kontinuirane podrške.
General grafik d.o.o.Korporativne stranice tvrtke General grafik d.o.o.
Gentis - Organizacijski i osobni razvojFlash navigacija, dinamičko održavanje kalendara aktivnosti, detaljan formular za prijavu, dinamičke novosti, engleski i hrvatski jezik
Geomid d.o.o.ITvrtka za geološka istraživanja.
Gera
Getro online media centarOnline media centar servisni je centar za sve novinare i djeluje pod sloganom «100% u službi medija». Nudi sadržaje poput novosti, objava za medije, izbora iz press clippinga, press kontakte, činjenice o tvrtki (osobna iskaznica tvrtke, vlasnička struktura, pokazatelji, management, sponzorstva i donacije, zaštita okoliša), te iscrpnu galeriju vizuala sa visoko-rezolucijskim fotografijama logotipa tvrtke, asortimana, prodajnih centara, raznih događanja, predstavnika managementa, itd. Centar se redovito upotpunjava najsvježijim vijestima, kako bi novinarima predstavljao pouzdan izvor informacija. Motivi izrade Online media centra Getroovog PR-a su dodatno olakšati medijima pristup svim relevantim informacijama, u ovom slučaju putem weba, što informacije čini non-stop dostupnima. Time Getro želi naglasiti svoju otvorenost prema medijima, pod sloganom «100% u službi medija» i dodatno potvrditi kooperativan odnos i angažman prema novinarima, pogotovo ako uzmemo u obzir nedostatak ovakvih sardžaja na našem tržištu i nedovoljno razvijenu svijest uvažavanja promptnosti reagiranja u suradnji s novinarima i prikladnom izvještavanju medija.
Gideon MultimediaPrezantcija tvrtke specijalizirane za razvoj multimedijalnih projekata.
GLOBALDIZAJN
GLOBALDIZAJN D.O.O.
Globalfon - Zastupništvo i prodaja USB telefonaKorporativne stranice za prodaju i zastupanje USB i VoIP telefona.
GLOBALNET
Glumičić Medical GroupAmadeus Jeans - jedan od najvećih proizvođača casual weara i jeans weara u Hrvatskoj.
graditeljstvo Juraj GrgečićWeb stranica malog obiteljskog obrta s tridesetogodišnjom tradicijom u izgradnji objekata niskogradnje i visokogradnje.
Gradska sigurnost websiteStranice Gradske sigurnosti nude sve informacije vezane za njihovu djelatnost i djelokrug rada.
Grafički studioGrafički studio
Graniti - Sušec d.o.o.Web stranice dobavljača građevinskog kamena 'Graniti - Sušec d.o.o.' iz Sv. I. Zeline sadrže katalog uzoraka iz ponude - granita, mramora i kamena, te galeriju primjera upotrebe i odgovore na najčešća pitanja.
Graver.OsijekŠtambilji, graviranje, ploče, privjesci, značke, medalje, pehari, posjetnice. Kvalitetu jamči tradicija od 1946. godine.
Green vectorZanimljivo rješenje navigacije i kretanja kroz site, izbjegnuti suhoparno nabrojeni linkovi, a prikaz sekcija takođe odskače originalnim, svježim idejama, eto tako
H ProjektH-Projekt d.o.o. je privatno poduzeće osnovano krajem 2002. godine u Zagrebu. Tijekom kratkog razdoblja poslovanja i rada, poduzeće se profiliralo u projektantsku i konzultantsku tvrtku za radove u graditeljstvu, a osobito za radove u zaštiti okoliša i ekološkom inženjeringu gdje smo u mogućnosti svim sudionicima u gradnji ponuditi optimalna rješenja.
H-projektH-Projekt d.o.o. je privatno poduzeće osnovano krajem 2002. godine u Zagrebu. Tijekom kratkog razdoblja poslovanja i rada, poduzeće se profiliralo u projektantsku i konzultantsku tvrtku za radove u graditeljstvu, a osobito za radove u zaštiti okoliša i ekološkom inženjeringu gdje smo u mogućnosti svim sudionicima u gradnji ponuditi optimalna rješenja.
Haier - MB Frigo
Hain - prozori vrataStranice proizvođača stolarije europskog profila na sažet i zanimljiv način daju inforamciju o proizvodnom programu te ostalim novostima u tvrtci.
HAIN d.o.o.Hain građevna stolarija uspješan je spoj vrhunske njemačke tehnologije i umijeća domaćih stolara. Uporabom najboljih uvoznih materijala i zaštitom površine drva ekološki prihvatljivim lazurama ili bojama u najrazličitijim nijansama,
Hand StudioHand Studio, tvrtka za dizajn, multimediju, marketing i produkciju, posluje u Zagrebu od 1995. godine. Naša djelatnost temelji se na povezivanju klijenta s njegovim ciljnim skupinama putem različitih kanala/oblika vizualnih komunikacija. Pristup svakom klijentu je individualan, a svakom projektu pristupamo strukturirano, promišljeno i logično.
Hedera d.o.o. - Nativni propolisNa stranicama je objašnjeno kako je tvrtka HEDERA uspjela inovacijskim postupkom proizvesti NATIVNI PROPOLIS, potpuno prirodni preparat dobijen bez kemijske obrade, u izvornom obliku kakvom su ga stvorile biljke, a pčele doradile. NATIVNI PROPOLIS sadrži čisti hrvatski propolis sa svim aktivnim supstancama i pčelinji cvjetni prah od dalmatinske biljke bušinac (Cistus sp.).
HEMISPHERE
HEP ESCO d.o.o.HEP ESCO d.o.o. je tvrtka za pružanje usluga u energetici koja razvija, izvodi i financira projekte energetske učinkovitosti na tržišnom utemeljenju. Usluga uključuje modernizaciju, rekonstrukciju i obnovu postojećih postrojenja i objekata s ciljem racionalnije potrošnje energije i povratom uloženih sredstava kroz uštede u energiji i održavanju.
Heraklea d.o.o. Mystery Shopping
HGspot onlineNajveći hrvatski maloprodajni lanac za prodaju računala, računalne opreme i potošačke elektronike, na svojim web stranicama daje pregled proizvoda i usluga koje nudi. Osim toga, stranice se svakodnevno pune sa raznim obavjestima koje su zanimljive potencijalnim kupcima ovih grupa proizvoda (web newsi). HGspot je jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je uvela kupovinu putem weba i sustavno ulaže u taj vid poslovanja (kartičarske kuće, mPay, itd). Ostalo: HGspot club, popis trgovina u Hrvatskoj i izvan Hrvatske, aukcije...
hidroizolacijeHidroizolacije i sanacije ravnih krovova,terasa,bazena,balkona... Prodaja slivnika.....
HIPERMARKETI COOP d.o.o.Hipermarketi Coop d.o.o. hrvatska tvrtka u posjedu koje je Ipercoop maloprodajni trgovački lanac.
Hongoldonia d.o.o.Privatno poduzeće Hongoldonia d.o.o. sa sjedištem u Osijeku, Vrbaska 1c, osnovano je 1991. a specijalizirano je za servisne usluge i prodaju malih poljoprivrednih strojeva (motokultivatora, motornih pila, kosilica, pumpi, motornih kosa, agregata) te pripadajućih rezervnih dijelova, u svijetu poznatih proizvođača.
Horting, SisakPROJEKTIRANJE, IZGRADNJA I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA I SPORTSKIH TERENA.
Hotel ConsulSlužbene stranice hotela Consul u Splitu
Hoteli Maestral :: DubrovnikHoteli Maestral smješteni su u uvali Lapad, koja se nalazi tek 10 minuta vožnje od jezgre starog Dubrovnika. Namijenjeni su gostima koji traže oporavak od svakodnevice u čarobnom okruženju kojim dominiraju boje mora, neba, sunca i borove šume...
Hrvatska lutrija
Hrvatska udruga poslodavacaHrvatska udruga poslodavaca (HUP) neovisan je i snažan glas hrvatskih poslodavaca i poduzetnika. Utemeljen na dobrovoljnosti članstva, HUP je čvrst i legitimni nositelj interesa poduzetnika, poslodavaca i gospodarstva u cjelini u sustavu tripartitnih partnerskih odnosa poslodavaca, Vlade i sindikata. Kao nevladina i dobrovoljna udruga, HUP štiti interese svojih članova, promičući načela slobode poduzetništva i socijalne pravde.
Hrvatska Udruga za infracrvenu termografijuHrvatska Udruga za infracrvenu termografiju osnovana je u cilju promicanja, razvitka i unapređenja infracrvene termografije (termovizije) u Republici Hrvatskoj. Unutar HUICT osnovane su grupacije: • energetika • elektro-strojarstvo • zgradarstvo • procesna tehnika • medicina i veterina • znanstveni rad • specijalne namjene • razvoj, izobrazba, i izdavačka djelatnost
HRVATSKI PROIZVODIStranice namijenjene hrvatskim proizvodima - hrvatskim tvrtkama koje svoje poslovanje prezentiraju putem vlastitih web stranica.
HRVATSKO KARDIOLOŠKO DRUŠTVO
HSM informatikaStranice HSM informatike specijalizirane za prodaju, tehničku podršku i održavanje rješenja za izradu, obradu i prezentaciju digitalnih sadržaja. Misija je tvrtke osmisliti i implementirati alate i usluge koji će na najkvalitetniji i najprikladniji način udovoljiti specifičnim potrebama svakog pojedinog korisnika.
HTmobile
Hugin Sweda Hrvatska
hvar-travelPonuda apartmana, soba i kuća na otoku Hvaru, charter, transferi, iznajmljivanje, avanturistički turizam, izleti... Uskoro u ponudi on line kartično poslovanje. Objavljena na 4 strana jezika + hrvatski. Potpuno automatiziran sustav rezervacija. Detaljne prezentacije ponude ,destinacija.. flash karte, fotografije... Dinamičko upravljanje stranicom omogučava svakodnevno ažuriranje.
hwt - web design studio..:: hw t::.. web design studio. Izrada web stranica, hosting, grafičke usluge, multimedia...
Hypo Alpe-Adria-BankHypo Alpe-Adria-Bank d.d. je banka s velikim ovlaštenjem koja pruža sve vrste financijskih usluga za pravne osobe i građanstvo. Klijenti cijene našu pouzdanost, fleksibilnost, široku paletu proizvoda te individualna rješenja bazirana na potrebama klijenata te na dobrom poznavanju hrvatskog tržišta.
HYUNDAI - Gašparić Auto
I.touch kozmetikaWeb stranice I.touch kozmetike, nove kozmetičke linije namijenjene pretežno mladim ljudima, ali i svima koji se tako osjećaju. Sedam grupa proizvoda, I.touch my screen modul za zabavu, te I.touch my club, kutak za savjete i dodatne informacije glavni su dijelovi sitea. Cijela I.touch linija je vizualno temeljena na točkama i kružnicama, pa su i stranice naravno, kružnog oblika. Još jedan neuobičajeni site iz skin29 radionice. I.touch to feel good!
IAC Web DizajnInnovation Ads Croatia, web dizajn studio iz Opatije
Idemo na KarlovačkoConsumer web Karlovačke pivovare. Pivo, zabava, pivo, zabava... U cjelosti u Flashu i potpuno nacrtan.
Idris d.o.o. poslovno savjetovanjeIdris d.o.o. je poduzeće za poslovno savjetovanje. Site je predviđen za edukaciju poduzetnika te kao promidžba usluga poduzeća, npr. izrade poslovnih planova i investicijskih studija za male poduzetnike. Posebno ističemo on-line financijske izračune.
Idula Air conditioning companyHlađenje, klima, ventilacija, grijanje
Igepa Plana papiri
Ignore web dizajn studioStranica Ignore web dizajn studia. Primjer minimalističkog dizajna.
Imago reklamna agencijaFull service (great service) marketinška agencija
IMAVES d.o.o.IMAVES d.o.o. je vodeća IT tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Bavi se pružanjem podrške korisnicima pri odabiru, projektiranju, uvođenju, održavanju i korištenju alata neophodnih za raspoloživost poslovnih sustava. Certificirani je zastupnik američke kompanije BMC Software za Hrvatsku i Sloveniju sa nizom zadovoljnih korisnika.
Info MMKStranice dizajnerskog studija specijaliziranog za web dizajn.
Info OpusKorporativni web za tvrtku koja se bavi izradom pooslovnog softvera.
Informatika MihelacInformatika Mihelac je web produkcijska tvrtka koja se bavi oblikovanjem web stranica, kreiranjem baza podataka i dinamičkih stranica, e-commerce i e-bussiness rješenjima. Osim dizajna i razvoja, klijentima nudimo usluge copywritinga, održavanja web stranica, promocije, www programiranja i izrade intranet sustava.
Infragradnja d.o.o.Sve vrste građevinskih usluga.
inpro zagrebInpro je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga konzaltinga, projektiranja i inženjeringa.
INTEA AutomatikaINTEA nudi kompletne sustave, projektiranje, inženjering, programiranje, isporuku opreme i puštanje u rad na području procesnog upravljanja i automatizacije u industriji. Upravljačke sustave baziramo na PC, PLC i DCS platformama renomiranih proizvođača: ABB, Yokogawa, Siemens i dr. Zastupamo tvrtku Baldor i isporučujemo vrhunske linearne i servo elektromotore, generatore te uređaje za upravljanje motorima i strojevima.
Integrator Centar - managenent, metode, poslovne tehnilogijeNa ovim stranicama pronaći ćete pregled usluga i proizvoda, kojima je zajedničko: UNAPREĐENJE I RAZVOJ POSLOVANJA. Stranice su sa flash navigacijom, implementiran CMS za održavanje linkova, novosti i nekih tekstova.
Inter - AutoInterauto danas razvija nekoliko djelatnosti i ima realne namjere usavršavati i proširivati djelatnosti. Poduzeće je počelo sa radom u predgrađu Umaga, da bi danas imalo vlastite poslovne prostore u najreprezentativnijem rezidencijalnom centru Umaga.
Interieur d.o.o.Salon namještaja i proizvodnja tapeciranih sjedećih garnitura i kreveta
INTERKOL - proizvodni obrtPredstavljanje obrta INTERKOL koji se bavi fuzijom stakla, izradom unikatnih predmeta, izradnom unikatne opreme kupaonica i interijera i izradom unikatnih suvenira.
INTERKOL - proizvodni obrtPredstavljanje obrta INTERKOL koji se bavi fuzijom stakla, izradom unikatnih predmeta, izradnom unikatne opreme kupaonica i interijera i izradom unikatnih suvenira.
Internet arhiva d.o.o.
Internet arhiva d.o.o.
Internet arhiva d.o.o.
Inventa studioDizajn studio sa sjedištem u Zagrebu.
IPT Inženjering
ITEC NautikaProdaja i assistencija u nautici, zastupnistvo najvece svjetske firme u proizvodnji mjenjackih sustava u nautici i kopnenom prijevozu , ZF
ItelItel smanjuje troškove međunarodnih razgovora do 80%
ITSS d.o.o. za sigurnost informacijskih sustavaPoslovne stranice poduzeća ITSS d.o.o.
iXzona Internet SolutionsUsluge web hostinga, web dizajna, registracija domena kao i ostale hosting usluge.
Jadran PharmaJadran pharma - jedna od vodecih veledrogerija lijekovima i pomocnim sredstvima
Jadranbrod.com hrvatski brodograđevni portalMjesto okupljanja prijatelja brodogradnje sa svim sadržajima specijaliztiranog portala. Svakodnevno se objavljuje pregled pisanja medija o brodogradnji, pomorstvu i srodnim temama uz aktivnu mailing listu s popisom članaka koja se šalje "pretplatnicima" ponedjeljkom, srijedom i petkom.
JAMMARK-TRAVEL AGENCY
Jilj d.o.o. - ŽeljeznarijaOsnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja željeznarske robe.
JOKO-GRADNJA d.o.o.Izgradnja stambenih objekata, uz primjenu najboljih prirodnih materijala koji zadovoljavaju najstrože kriterije kvalitete.
JuicyWeb stranice Jamničinog branda JUICY. Web je rađen u flashu, a podaci se editiraju kroz CMS. Ideja je bila napraviti veseli, prozraćn - "voćni" site. Sadržaj: proizvodi, kuharica, recepti za cocktaile, igre, streaming video, e-card sustav, wallpaperi, screensaweri
Kamen-srećepromet nekretnina
KapitelingTrgovačko društvo Kapiteling d.o.o. osnovano je 1998. godine u Dubrovniku, nakon što je tržište nekretninama na dubrovačkom području naglo naraslo, i nakon što se stvorila potreba osinivanja srednje velike tvrtke, koja svojim klijentima osim usluge projektiranja nudi uslugu vođenje kompletnog projekta od pomoći kod osnivanja registracije trgovačkog društva u Hrvatskoj, odabira odvjetnika za pravno zastupanje, do izrade projekata, ishođenja lokacijskih i građevnih dozvola, nadzora nad gradnjom, tehničkog savjetovanja prije i prilikom odabira i pronalaska najoptimalnijeg izvođača radova, pomoći pri odabiru određenih materijala i opreme, namještaja, do izrade projekata unutarnjeg uređenja, te hortikulturnog uređenja vrtova od izrade projekata do same realizacije i uređenja vrtova i zelenih površina. Dakle, kompletna usluga na jednom mjestu.
Kapsch Class CaseWeb tvrtke Eurokompozit namijen je prezentaciji proizvoda Kapsch Class Case ili kutije za vijolončelo. Web je rađen u Flashu.
kardio.hrSluzbene stranice Hrvatskog kardiološkog društva
Karlovačka pivovaraKorporativne stranice Karlovačke pivovare odvojene su od zabavnog "consumer" djela. Osim prezentacije tvrke služi i kao skretnica za ostale mini event webove koji se rade tokom godine. U potpunosti je u Flashu i djelomično se puni sadržajem iz baze (CMS).
Kastelo d.o.o.Centar Kastelo Novalja
Kava GloriaStranice predstavljaju jednu od omiljenih kava hrvatskog tržišta. Macromedia Flash komponente obogaćuju sadržaj koji predstavlja lokaciju, proizvode i neke zanimljivosti o kavi općenito.
KING ICTKorporativne stranice tvrtke www.KING-ICT.hr, jedna od vodećih tvrtki za sistemsku integraciju u Hrvatskoj. Osim osnovnih informacija, registriranim korisnicima dostupna je baza znanja i baza poslovnih studija (IT case study baza) te pristup poslovnim novostima i informacijama sa ICT tržišta.
KKB d.o.o.Uzgoj chinchilla, promet krznom, vlastita konfekcija koju dizajniraju poznati svjetski dizajneri. Tvrtka KKB d.o.o. ima sjedište u Mariboru i najveća je tvrtka za obavljanje poslova uzgoja chinchilla, prometa krznom i izrade vlastite konfekcije od krzna chinchille u svijetu.
Klima-kontaktKlima-kontakt d.o.o. je poduzeće koje se bavi prodajom i proizvodnjom opreme za ventilaciju.
Klub Human Resource profesionalaca
Klub Intelligence profesionalacaKlub Intelligence profesionalaca je specijalizirani portal sa informacijama i bazama znanja namijenjen stručnjacima s područja strategije i razvoja, marketinga i prodaje, te svima zainteresiranim za područje intelligenca. Da bi se stekao potpun uvid u stranice potrebno je da žiri dobije username i password, stoga vas molimo da nam javite njihove mail adrese kako bismo iste poslali.
Književni krug SplitWeb stranice i web knjižara koja ih podupire omogućavaju on line prodaju knjiga iz ponude Književnog kruga. Aplikacija u pozadini omogućava samostalno ažuriranje knjiga u ponudi (cijene, opisi, naslovi,...) kao i stranice "novosti".
Koko"Koko" je firma specijalizirana za proizvodnju kožne galanterije. U našem radu posvećujemo veliku pozornost na kvalitetu i design proizvoda sa ciljem postizanja zadovoljstva naših kupaca. U tome nam pomaže osim stručnosti i naše dvadesetogodišnje iskustvo.
Kokot-agro d.o.o.KOKOT AGRO d.o.o. je poduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 2003. godine, registrirano za veleprodaju i maloprodaju poljoprivrednog materijala, strojeva i proizvoda sa sjedištem u Jastrebarskom, gdje se nalazi komercijalni, računovodstveno-financijski sektor, te vele i maloprodaja.
Kolnoa d.o.o.Kolnoa d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1993. godine. Od samog početka postavlja nove standarde na polju zaštite vozila i objekata s programom MUL-T-LOCK-a. Praćenje najnovijih tehnologija, direktna suradnja s dobavljačima, širenje ponude i stalno usavršavanje naših djelatnika omogućava nam pružanje vrhunske usluge uz korištenje visokokvalitetne opreme. Sestrinska tvrtka SIN GERAS I LESKOVAR d.o.o. osnovana je 2001. godine sukladno Zakonu o zaštiti osoba i imovine.
Komunalac BjelovarStranice gradskog komunalnog poduzeća, Komunalac d.o.o Bjelovar.
KONČAR d.d.KONČAR Grupa je vodeća grupacija na području energetike, transporta i industrije, u zemlji i inozemstvu. Grupu danas čine 25 ovisnih i 5 pridruženih društava sa 4000 zaposlenih. Novi web konceptualno i vizualno je redizajniran te baziran na sustavu za dinamično upravljanje sadržajem (CMS) - m:web rješenju.
Konstruktor - SplitSlužbene stranice tvrtke Konstruktor iz Splita
Konstruktor InženjeringKONSTRUKTOR-SPLIT utemeljen je odmah po završetku Drugog svjetskog rata 1945. godine kao prva građevinska tvrtka u dalmatinskoj regiji Republike Hrvatske. Izvrsni poslovni rezultati, djelatnosti, proizvodni pogoni, referentna lista, katalog proizvoda, periodička glasila i novosti iz Konstruktora samo su neki od sadržaja ovih korporativnih stranica.
Kontura novaopremanje interijera i eksterijera kvalitetnim namještajem
KOPIRAONA M&MStudio za fotokopiranje, kopiranje, prijepis, plastifikaciju, uvez. Kralja Držislava 10, Zagreb.
Korak - hrvatski portal za podne oblogeHrvatski portal za podne obloge. Primjer jednostavnog i ljepog dizajna u kombinaciji sa brzim CMSom.
KorollyDruštvo za marketing, vanjsku trgovinu i turistučke usluge.
Korporativne web stranice tvrtke CS Computer Systems d.o.o.Web stranice tvrtke CS Computer Systems su rađene s namjerom da postanu značajan izvor korporativnih informacija i otvore nove komunikacijske kanale sa svom zainteresiranom javnošću. Pritom smo željeli biti originalni u primjeni web tehnologija, kao i u dizajnerskom rješenju, koje odražava vizualni identitet tvrtke - simbolizirajući integraciju znanja i tehnologija. CS Computer Systems pruža integrirane informacijske usluge koje pokrivaju sve aspekte informacijskih tehnologija. Od osnutka 1989. godine do danas, stekli smo ugled jednog od vodećih hrvatskih sistem integratora, oslanjajući se na naše znanje i iskustvo te tehnološka rješenja naših bliskih partnera kao što su Cisco, HP, Microsoft, Avid i drugi.
KOTOS d.o.o.Stranice tvrtke Kotos d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu
Kratis tiskaraTiskara kratis / Supersajt by skin29
Kreativni odjelPrimarna djelatnost nam je video produkcija, postprodukcija i video dizajn, a širi obim naših usluga proteže se od dizajna za tisak i Internet do usluga iz domene brandinga i komunikacije s medijima.
KRYPTO d.o.o. Poduzeće za dizajn, trgovinu i uslugeOva stranica je naša korporativna stranica napravljena u retro stilu. Kompletna je napravljena u FLASH tehnologiji. Osim atraktivnosti zbog tehničkih elemenata, smatramo da je i dizajnom vrlo atraktivna s obzirom na to da je rađena u retro stilu. Lako se kroz nju prolazi a isto tako je smatramo i jako intuitivna.
Kudumija ŠatoriStranice nude pregled našeg cjelokupnog asortimana, uključujući šatore, montažne hale, cerade itd.
Kult StudioProizvodnja i prodaja namještaja. Prezentacija ponude.
Kult StudioProdaja namještaja i bijele tehnike.
Kupujem hrvatskoStranica besplatno promiče hrvatske proizvode, a uz veliku bazu proizvoda posjeduje veliki broj tekstova vezanih uz vijesti, ekonomiju i poduzetništvo.
Kutije Blagec ZagrebBlagec papirna konfekcija Zagreb, proizvodnja kartonske ambalaže, izrada alata za štancanje, štancanje, usluge kaširanja i slijepog tiska. Proizvodimo: kutije za vizitke, kutije za vino, kutije od mikrovala, tuljce za diplome, kutije za staklo, kutije za poklone i dr
Kvark Online
L a n t e l d.o.o.marketing, informatika
Labtera d.o.o.LabTera d.o.o. je tvrtka za informatiku i elektroniku osnovana 1992. godine nakon privatizacije "TERE" kao firme iz koje su se stvorile 10-tak manjih firmi kao što je ova. Tradicija tvrtke je usko vezana i za raniji period egzistiranja TERE iz kojeg su naši djelatnici stekli veliko iskustvo u projektiranju, održavanju i proizvodnji samih računala (od nivoa elektroničkih elemenata, IC-a, procesora, izrade ¹tampanih pločica, montaže, oživljavanja i instalacije vlastitih aplikacija). "TERA" je u trenutku privatizacije bila jedna od vodećih informatičkih poduzeća u bivšoj Jugoslaviji (iza TRS-a i Ei-Niša). Imala je najveću koncetraciju praktičnih razvojnih inženjera, magistara i doktora elektrotehnike a imala je najbolje plaćene ljude u Hrvatskoj.
Labud ZagrebStranice tvrtke Labud Zagreb d.o.o. Detaljan opis proizvoda (Čarli, Sanitar, itd.), hrvatski i engleski jezik.
Lager GH d.o.o.Lager GH d.o.o. je veleprodajno trgovačko poduzeće osnovano 1993. godine s namjerom da hrvatsko tržište opskrbi kompletnim asortimanom vijčane i srodne robe koja se u Hrvatskoj ne proizvodi. Orjentirani isključivo na renomirane svjetske tvornice kao dobavljače, izbjegnuti su suvišni sudionici u nizu do krajnjeg potrošača, što omogućuje da se i na našem tržištu roba kupuje po europskim uvjetima i cijenama.
Lagermax Autotransport
LedoWeb je rađen u flashu. Sadržaj: proizvodi, kuharica, igre, video, e-card sustav, wallpaperi, screensaweri
LeptanLeptan - upravljanje nekretninama / Supersajt by skin29
Leško d.o.o.Web stranice tvrtke Leško d.o.o. Glavna djelatnost - proizvodnja traktorskih prskalica za zaštitu poljoprivrednih kultura.
LIMUN - Raiffeisen
LIMUN-FINANCIJE S VITAMINOM C
Logitex d.o.o. - računovodstvo i financijeStranice su vrlo moderne, lijepe i jednostavne za korištenje, a uneseni podaci vrlo pregledni s obzirom da se radi o računovodstvu i financijama koji su sami po sebi zahtjevni. Vrlo zanimljivo. Pogledajte sami!
LuanakiWeb stranice jednog od njakvalitetnijih proizvođača kučnih haljina i frotir ogrtača.
Lučka Uprava PločaLučka Uprava Ploče
LukapsLukaps - kapsule za cijeli svijet / Supersajt by skin29
Lukoclukoc core development unit :)
Lumenartlumenart je tvrtka koja se bavi projektiranjem i prodajom rasvjete
LURA d.d.LURA d.d. je regionalna prehrambena kompanija koja svojom inovativnošću svakodnevno podiže kvalitetu života potrošača i očekivanja okruženja u kojem djeluje. Novi web Lure rezultat je vizualno - konceptulanog te tehnološkog redizajna dosadašnjeg predstavljanja na Internetu. Web je baziran na m:web rješenju, sustavu za dinamično upravljanje sadržajem (CMS). Time se omogućuje samostalno i jednostavno održavanje sadržaja od strane djelatnika LURE. U sklopu weba izrađen je i Media centar, namijenjen posebno novinarima a kako bi se olakšala komunikacija s njima.
M SAN Grupawww.MSAN.hr stranice su M SAN Grupe, najvećeg distributera informatičke opreme i softvera u Hrvatskoj. Poslujemo u cijeloj regiji, a na stranicama možete pronaći sve važne informacije o tvrtki i proizvodima, kao i poslovne B2B servise: online sustav za kupovinu, RMA sustav, CRM sustav, poslovne informacije za partnere, online baze za Club partnere.
Macromedia expertBesplatan online forum za sve korisnike Macromedia proizvoda, kojima odgovara stučni Macromedia tim na sve upite zajedno sa primjerima. Također, na ovom forumu se objavljuju sve vijesti vezane uz Macromedia proizvode, te su pokrenute skole Flasha i ColdFusiona.
Majstorska Očna OptikaWeb stranice Majstorske Očne Optike VOX
MAKOTER krovopokrivačko građevinski obrtStranica predstavlja građevinski obrt specijaliziran za izradu i sanaciju krovova. Sadržava članke koji se ne mogu naći nigdje na hrvatskom web prostoru, a koji svakom potencijalnom investitoru, arhitektu ili graditelju objašnjavaju osnovne pojmove o krovovima, te upućuju na pravilnu gradnju ili sanaciju krovova u skladu sa današnjim najmodernijim dostignućima u toj specifičnoj grani graditeljstva.
Mali UlagačMjesečnik koji obavijesti malog ulagača o ulaganje prilike u dionice, investicijski fondovi, nekretnine, štednja, franšiza, obrt i poduzetništvo, i krediti. Internet verzija ima na Hrvatskom i Engleskom jeziku.
Marbet - mobilni marketingPrezentacija i prodaja opreme za mobilni marketing
Marco Polo YachtWeb stranice prezentiraju proizvodnju novih brodova marke Marco Polo koji se proizvode u Hrvatskoj. Različiti modeli su prezentirani brojnim fotografijama i opisom tehničkih karakteristika.
MARGON MEDIA
Marko.M - usluge u uredskom poslovanjuStranice napravljene kao profil tvrtke i usluga koje ta tvrtka pruža. Tehnologija> Flash, HTML
MartimexSlužbene web stranice tvrtke Martimex d.o.o.
Masmedia.hrIzdavačka kuća MASMEDIA iz Zagreba bavi se izdavanjem stručnih knjiga, CD-ROM-ova i časopisa, organizacijom stručnih skupova, te poslovnim uslugama. Na stranicama www.masmedia.hr može se naručiti sva izdanja MASMEDIJE, pretplatiti na časopise te prijaviti na tekuće skupove u organizaciji MASMEDIJE.
MAXIMEDIAUsluge izrade internet stranica, web i bussines aplikacija, poslovni software. Također pružamo usluge izrade marketinškog materijala i vizualnog identiteta tvrtke.
MB Frigo
McDonald's Hrvatska
Mcdonald's Hrvatska
MEANDAR INTERIER d.o.o.Izvođenje završnih radova u graditeljstvu.
MEC / Marine Electronics - CroatiaAutorizirani prodajno servisni centar brodske elektronike.
media noxGlavni zadatak tvrtke je promoviranje Vaše tvrtke i proizvoda: putem interneta, izradom web stranica, web shopova, multimedijskih prezentacija, plakata, posjetnica, raznih letaka, prospekata, plakata (indoor i outdoor) i drugih reklamnih materijala, te oglašavanje u javnim medijima (radio, TV, novine).
Media Val
Medias
Mediteraniamediterania - agencija za marketing, konzalting, ...
mediteraniaStranice prikazuju djelatnost konzalting tvrtke koja se bavi edukacijama, poslovnim savjetovanje.
Meritor MediaStranice jedine specijalizirane agencije za komunikacijski menadžment u ICT industriji. Posebnost predstavlja otvoren način dijeljenja znanja putem Mape znanja na webu, zatim izuzetno čitan i citiran specijalizirani e-newsletter pored jasnog vizualnog identiteta tvrtke koji kroz zabavnu formu pokazuje da posao ne mora biti smrtno ozbiljan u svojoj prezentaciji da bi bio uspješan.
Merkur HrvatskaU Skupini Merkur kvalitetnim proizvodima i uslugama stvaramo zadovoljstvo naših kupaca.
Mesna industrija braća Pivactradicija i kvaliteta Vrgoračke mesne industrije
Metal & Building Engineering Group CroatiaM&B Group -konzorcij za poslovnu suradnju u građevinarstvu sa akcentom na proizvodnji i montaži metalnih konstrukcija, građevinskim radovima visokogradnje te opremanju objekata. Na našim web stranicama potražite sve informacije o konzorciju kao i pregled dosadašnjih referenci.
MGP FRU!TCAKEStranica tvrtke MGP FRU!TCAKE predstavlja svoje djelatnosti koristeći se inovativnim dizajnerskim rješenjem na webu. Polazeći od imena tvrtke FRUITCAKE (voćni kolač) sa sjajno iskorištenim voćnim navigacijskim elementima, ulazimo u atraktivan svijet korisničnog sadržaja na engleskom jeziku koji opisuje djelatnost tvrtke, mogućnosti, ostvarenja kao i recept za realizaciju želja korisnika. Vizualni elementi ove stranice i njihova dobra iskorištenost zaista podsjećaju na ukusan i dobro pečen voćni kolač.
Mi Star HRVATSKA
michelWeb stranica Michel studio specijalizirana za grafički i web dizajn.
MIH d.o.o. - prodaja sadnica i ukrasnog biljaStranice jedne od najjačih tvrtki za prodaju sadnica i bilja u Istri. U pripremi je i kompletan katalog bilja sa slikama i latinskim nazivima, karakteristikama...
MIKRONIS d.o.o.Notebook centar, prodaja i servis prijenosnih računala
Miloc d.o.o.Na našim stranicama možete pronaći sve informacije o proizvodima, načinu korišenja, području primjene, pomoć pri prodaji proizvoda, promociji čišćena, održavanja i dezinfekcije sustava za klimatizaciju, ventilaciju i grijanje.
MILOC d.o.o.SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE KLIMA I RASHLADNIH UREĐAJA SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE SISTEMA GRIJANJA
Mirabilis d.o.o. za reklamu i propaganduStranice na, za posjetitelja, jednostavan i funkcionalan način predstavljaju firmu Mirabilis.
MIRNOVEC-pirotehnika
Miro tartufiProdaja tartufa
MKE proizvodnja i prodaja antena i antenske opremeProdaja i proizvodnja antena, antenskih pojačala, zidnih konzola za antene i ostale antenske opreme. Veleprodaja satelitske i zemaljske antenske opreme.
Mobilis d.o.o.Prodaja GSM aparata, aparata za fiksnu telefoniju, oprema za GSM aparate, sklapanje pretplatnickih HT ugovora itd.
MojPosaoWebsite MojPosao je, sa priblizno 30.000 posjetitelja i vise od 800 aktivnih oglasa dnevno, u punom smislu rijeci centralno mjesto trzista rada u RH. Kao najucinkovitiji regrutacijski kanal redovito ga koristi preko 7 000 poslodavaca medju kojima su eminentne hrvatske tvrtke kao sto su ZABA, Agrokor, Siemens, VIPnet, Nestle, PBZ, te mnoge druge tvrtke i javne ustanove iz razlicitih podrucja djelovanja. MojPosao je jedan od 10 najvecih neengleskih job-site-ova u svijetu (www.topjobsites.com), a prema nezavisnim statistikama jedan od 5 najposjecenijih websiteova u Hrvatskoj.
Monel d.o.o.Pružanje usluga upravljanja nekretninama - stambenim zgradama. Način, uvjeti, mogućnosti za vlasnike stambenih zgrada. On-line praćenje poslovanja nad stambenim zgradama.
MONEL upravitelj stambenim zgradamaPredstavljanje poduzeća i djelatnosti kojom se bavi. Pružanje informacija iz područja upravljanja. Registrirani korisnici imaju mogućnost uvida u sve pojedinosti vezane za upravljanje njihovom nekretninom.
Montaža - Maras dooProjektiranje,proizvodnja,montaža,remonti dizalica i pruga, rotacijskih strojeva , industrijskih postrojenja i čeličnih konstrukcija
Morph at StudioWeb i grafički dizajn by Morph at Studio, Olympus C-150 photography!
Moschino ShoesWeb stranica zastupnika poznate svjetske robne marke.
Moto Centar d.o.o.Prodaja ATV vozila.
MULTILINKMULTILINK je tvrtka za prihvat, primjenu i prijenos informacijske i komunikacijske tehnologije. Osmišljava, savjetuje, projektira, izvodi i implementira integrirana cjelovita rješenja za elektroničko poslovanje. Multilink je izradio više od 250 webova te ostalih rješenja baziranih na Internet i mobilnim tehnologijama. Web je baziran na sustavu za dinamično upravljanje sadržajem (CMS).
Multimediamultimedia vizualne komunikacije
N.D. Nekretnine d.o.o.Na stranicama mozete naci vazne informacije vezane uz nekretnine, te pregled nekretnina koje nudimo na prodaju. Takoder mozete ponuditi Vasu nekreninu na prodaju.
Nacionalni park Plitvička jezeraSlužbeni digitalni vodič kroz Nacionalni park Plitvička jezera, jednu od najljepših prirodnih vrijednosti Europe. Sadrži kompletan prirodoslovni vodič kroz Park sa mnoštvom informacija prezentiranih u 2 jezika na preko 214 jedinstvenih ekrana, gotovo 200 digitalnih fotografija, 50 minuta titlovanog video zapisa, te dvadesetak različitih interaktivnih elemenata kao što su panoramske slike, 4 interaktivne digitalne karte, igrice edukativno-zabavnog karaktera, sustav za upite, elektronske razglednice, itd. Projekat, kroz kojeg danas mjesečno prolazi preko 50,000 jedinstvenih posjetitelja iz cijelog svijeta, zamišljen je tako da kroz posebno izrađen sustav navigacije pruža maksimalnu jednostavnost korištenja posjetiteljima, a svaku je stranicu moguće poslati direktno na email, zapamtiti u pregledniku ili je posebno uobličenu isprintati na korisnikov pisač.
Naklada Jesenski i TurkNakladnička kuća koja ima i online prodaju knjiga
Navigo SistemTvrtka Navigo sistem d.o.o. osnovana je u travnju 2000. godine, u Zagrebu, s osnovnom djelatnosti veleprodaje GPS uređaja. Već u svibnju iste godine Navigo Sistem postaje ovlašteni uvoznik i distributer američke tvrtke GARMIN International za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, SiCG i Makedoniju.
Navigo Yacht CharterNavigo Yacht Charter je obiteljska tvrtka osnovana 1996. godine. Bavi se charter poslovanjem.
Neonet informatikaNeonet informatika je informatički obrt osnovan 2003 godine s ciljem pružanja usluga razvoja, implementacije i održavanja poslovnih računalnih mreža. Stranice su izrađene na DotNetNuke portal rješenju [ver 2.1.2] bazirano na ASP.NET tehnologiji.
NEOVEZ d.o.o. za strojno vezenje i trgovinuNEOVEZ d.o.o. je poduzeće čije su djelatnosti strojno vezenje, izrada programa za vez, distribucija japanskih strojeva za vez Tajima i kanadskog softvera za izradu programa za vez Pulse. Poduzeće se, također, bavi i prodajom promotivnih tekstilnih artikala. Našim web stranicama želimo na što informativniji način približiti naše djelatnosti i proizvode potencijalnim klijentima.
NERONART.comNERONART.com je mlada firma na području web designa i marketinga. Izrađujemo stranice najviše tehnološke i estetske kvalitete u svim tehnologijama, a posebice u FLASH-u.
NETMediaVeć više od 10 godina NETMedia se posvećuje postizanju izvrsnosti na području Interneta, kombinirajući usvojeno znanje s korisničkim uslugama, kvalitetnim razvojem i dizajnom sa stilom kako bi ostvarili korisna, funkcionalna i sjajna rješenja. Svježe dizajnirana stranica nudit će opširne informacije o proizvodima i uslugama NETMedie, priopćavati o mnogobrojnim organizacijskim i industrijskim novostima i sl. Jedan od glavnih ciljeva pri redizajnu stranica bilo je da je učinimo više interaktivnom, informativnom i funkcionalnom, a da u isto vrijeme zadržimo vizualnu privlačnost prethodnog dizajna. Stranica je izrađena i održava se uz pomoć NETPoint CMS-a, naše aplikacije za izradu i upravljanje stranicama.
NETMedia d.o.o.NETMedija d.o.o. je dio nizozemske kompanije M+ Group. Naša je želja ostvariti kvalitetna "rješenja za Internet zajednicu", a usluge koje pružamo su na području web dizajna, multimedije, konzaltinga, e-commerce poslovanja, turizma, programiranja i Internet marketinga.
netmomentidentity, concept & design
NeuronNEURON CONSULT is a consulting office active in the field of civil engineering with services as design, supervision, cost estimation, project management and expertise covering structures like: bridges, tunnels, subways, light rail and different other structural engineering units.
NITEL computers
NitorONLINE- web sjedište građevinske tvrtke iz Splita
nivas ' information technologynivas . style Jednostavno Zadovoljstvo Interneta : web design : web development : consulting : Dobrodošli.
Niveta d.o.o.Zadovoljstvo nam je pozdraviti Vas na našim obnovljenim stranicama te predstaviti vam naš proizvodni program. U našem proizvodnom asortimanu imamo preko 400 različitih artikala, na ovim stranicama ćemo Vam predstaviti značajnije proizvode kako bi mogli stvoriti sliku o samoj tvornici čija tradicija poslovanja i proizvodnje četkarskih proizvoda počinje 1922. god
Njega PlužarićUstanova za zdravstvenu njegu u kući, Jadranka Plužarić
Njemački tumačOsobne i poslove stranice Gabriele Banić - sudskog tumača za Njemački jezik, a osim toga jedan dio stranica je neobavezan u kome se može vidjeti ne poslovna već hoby strana Gabriele Banić.
NORNAOnline baza nekretnina.
NovamediaStranice obrta za video i audio produkciju iz Osijeka. Sadrže osnovne informacije i porfolio...
Nucleus D.B.M. Poduzeće za trgovinu, usluge i informatički inženjeringNucleus D.B.M. d.o.o. je poduzeće koje se bavi informatičkom tehnologijom, trgovinom računalne opreme i pripadajuće programske podrške. Posebno želimo istaknuti vlastitu proizvodnju kvalitetnog poslovnog softweare-a kao našu glavnu razvojnu smjernicu i sukladno s tim našim klijentima nastojimo što kvalitetnije pružiti usluge održavanja tih rješenja kao i usluge održavanja cjelovite informatičke infrastrukture.
Odvjetnički zbor Osijek (OZOS)Odvjetnički zbor Osijek na dlanu - Dvojezično (Hr, En), intuitivno pretraživanje registriranih odvjetnika, popis vježbenika, novosti, publikacije, oglasna ploča (ponuda i potražnja vježbeničkih mjesta)...
Omega engineeringOmega engineering d.o.o. je arhitektonski projektni studio specijaliziran za rad na poslovima zaštite, revitalizacije, istraživanja i obnove graditeljske baštine. Osnovan je 1992. g. u Dubrovniku. Radimo na najvrednijim spomenicima kulture u Dubrovniku, cijeloj Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.
OPIK d.o.o.rješavanje oplatnih zadaća kod zahtjevnih i velikih projekata bilo u visokogradnji ili niskogradnji
OpiumRestoran ¨Opium¨ Vas u svom jedinstvenom interijeru odvodi u čaroban gastronomski svijet raznolike azijske kuhinje koju za Vas priprema naš šef kuhinje Nirun Yangnok iz Bankoka. ¨Opium¨ se sastoji od bara sa 100 mjesta u tri nivoa u kojem možete uživati uz cocktail-e, vino na čaše ili neko drugo piće iz naše široke ponude te po želji i pojesti nešto iz našeg restorana, drugi dio je restoran sa 50 mjesta i otvorenom kuhinjom u staklu gdje možete vidjeti naše kuhare na djelu.
OPTIMA GrupaOPTIMA group specijalizirana je za izradu IT komunikacijsko - infrastrukturnih aplikacija i servisa. Sadržaj stranica samostalno održavaju djelatnici zahvaljujući m:web rješenju - webu baziranom na sustavu za dinamično upravljanje sadržajem (CMS).
OrionOrion vatrometi i pirotehnika. Ajooooj.
Orion pirotehnikaOrion pirotehnika / Supersajt by skin29
ORKIS d.o.o. - knjigovodstvo, računovodstvo i porezni savjetiORKIS d.o.o. je tvrtka koja daje knjigovodstvene i računovodstvene usluge tvrtkama, obrtnicima, slobodnim zanimanjima, kao i knjigovodstvene, računovodstvene i porezne savjete.
OrnelaFlash prezentacija tvrtke Ornala i proizvoda koje zastupa na hrvatskom tržištu (solariji i kozmetika).
ortostepstranice proizvođača anatomske obuće iz osijeka
Ouroboros d.o.o.Ouroboros d.o.o. se bavi izdavaštvom i informatičkim rješenjima vezanima uz Internet i sigurnost: plaćanje karticama preko Interneta, osiguranje mreža protiv napada, praćenje mrežnog prometa, CMS sustavi, web programiranje, dizajn i hosting.
Overseas Express
Oziristrade d.o.o. OnlineOziristrade d.o.o. je tvrtka koja se bavi obradom kamena, i ovim stranicama želi približiti tradiciju klesarskog zanata sa modernim tehnologijama.
Pag MediaDesign studio Pag Media
Pag91 d.o.o.Pag 91 d.o.o. za proizvodnju i distribuciju svih vrsta morske soli
pakoWeb stranica poduzeća koje se bavi zastupstvima i distribucijom materiala za reklamnu industriju. Stranica je informativnog sadržaja, nudi tehničku pomoč i stručne opise mnogim materiala a uz to nudi mnoštvo informacija i mogučih ideja za izradu samih reklamnih poruka. Nudi i linkove na stranice proizvođača iz svoje ponude.
Pantel d.o.o.Projektiranjem i izvođenje cjelovitih informatičkih i telekomunikacijskih rješenja za mala, srednja i velika poduzeća. Od 2000. godine tvrtka širi svoj proizvodni program na promjenjivu prometnu signalizaciju i time započinje nova era u razvoju i poslovanju tvrtke. Pogledajte galeriju slika i trodimenzionalne vizualizacije primjene naših proizvoda.
PapillonPapillon Online nudi sadržaj vezan za vrhunsku dekoraciju i dizajn interijera. Papillon Online je orijentiran na vizualno, kvalitetno i praktično, te nudi uslugu online kupovine provjereno kvalitetnih korporativnih i privatnih poklona, uz kompletnu uslugu dostave: dostava cvijeća međunarodno i na području cijele Hrvatske, te dostava poslovnih i privatnih poklona (med, maslinovo ulje, vino, šampanjac, čokolada). Tu se može naručiti i tzv. "posebna dostava", kad poklon i/ili buket cvijeća dostavlja kostimirana dostavljačica-pjevačica uz širok repertoar pjesama i kostima. Plaćanje je moguće najzastupljenijim karticama u Hrvatskoj. Dodatno, korisnicima su dostupne i usluge online podsjetnika na važne datume (prva takve vrste u Hrvatskoj) koji se dostavljaju na email, te oku ugodnih pozadinskih slika i korporativni screensaver. Papillon Online posvećen je vizualnom doživljaju, stoga se sastoji od dijela posvećenog s jedne strane dekoracijama te njima komplementarnom dizajnu interijera. Potonji predstavlja uslugu koja je zbog svoje prirode dostupna u direktnom kontaktu. Stranica se stalno nadograđuje dodatnim uslugama i ugodnim iznenađenjima, što će se nastaviti i u narednom razdoblju.
Par-am d.o.o informacijski sustaviprimjer standarda i estetike web stranica, treba vidjeti
Parabureaudesign studio parabureau
Parketi Sabljo d.o.o.Naša tvrtka zapošljava mladi stručno izučeni kadar za obavljanje podopolagačkih radova. Prilikom postavljanja parketa vodimo računa da se posao izvede dobro, čisto i brzo. Osim postavljanja parketa pružamo usluge izrade drvenih stepeništa i unutarnje stolarije, te vrata i štokova sa ugradnjom.
Partner_StudioStudio za web dizajn, grafički dizajn, informatički konzalting, informatički inžinjering i intranet prgramska rješenja.
Pavetić d.o.o.Poduzeće Pavetić d.o.o. bavi se proizvodnjom balkonskog cvijeća (pelargonija, surfinija, verbena, torenija...), sadnica krizantema, božićnih zvijezda, te proizvodnjom gotovog proizvoda krizantema, božićnih zvijezda, maćuhica, jaglaca... Također se bavimo projektiranjem i uređenjem zelenih površina, te smo zastupnici supstrata "Stender" Njemačka. Uz vlastitu proizvodnju vršimo uvoz i prodaju dendrološkog materijala.
PENKALA
Perfecta DreamsTvrtka Perfecta d.o.o. osnovana je 1992. godine i od tada se uspješno bavi uvozom, izvozom i trgovinom na veliko i malo. Vlastitu proizvodnju madraca suvremene tehnologije pokrenula je 2003. godine. Zapošljava 26 djelatnika. Tvornica za proizvodnju madraca smještena je nedaleko od Zagreba, u Sv.Križu Začretje, a sjedište tvrtke nalazi se na Zagrebačkom Velesajmu, Av.Dubrovnik 15, paviljon 12. Na istoj adresi posluju i dva prodajno-izložbena salona namještaja specijalizirana za prodaju programa zdravog spavanja: madraca, podnica, kreveta, garderobnih ormara, te kompletnog mobiljara za opremanje spavaćih soba i dnevnih boravaka. Kroz više od desetljeća svoje prisutnosti na hrvatskom i inozemnom tržištu Perfecta d.o.o. sa posebnom pažnjom prati nove trendove. Raznolikost modela, kvaliteta i trajna vrijednost odlika je programa kojim Perfecta d.o.o. želi zadovoljiti sve veće zahtjeve svojih kupaca.Uz stručnu pomoć za odabir najpovoljnijeg idejnog rješenja, te brze dostave i montaže, možete obogatiti Vaš prostor prepoznatljivim vrijednostima Perfecte d.o.o.
Pernat Croker umjetnost rasvjeteProizvodnja dekorativne, ambijentalne rasvjete. Osvjetljenje za svaki interijer i ambijent. Umjetnička, indirektna rasvjeta. Iz proizvodnog programa ili po narudžbi. Lampe od prirodnog materijala, mediteranskog stila.
Pet centarPet centar d.o.o. vodeća je specijalizirana maloprodaja asortimana za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. I više od toga, Pet centar, kao i njegov portal, mjesto je okupljanja ljubitelja životinja i njihovih ljubimaca, promiče kulturu držanja kućnih ljubimaca te podupire sve inicijative usmjerene na spašavanje i udomljavanje napuštenih ljubimaca. Kod nas ćete uvijek dobiti stručan veterinarski savjet te pregršt infomacija o čudesnom svijetu ljubimaca i svim aktualnostima vezanim uz njih te uz naš rad.
PETLJAK, d.o.o.
Pik VrbovecU protekle 42 godine ostvarili smo zapažene rezultate u proizvodnji stoke na vlastitim farmama, u kooperaciji s individualnim poljoprivrednicima i u zajedničkoj proizvodnji s drugim poljoprivrednim kombinatima. Ipak, najznačajniji rezultati zabilježeni su u proizvodnji mesnih prerađevina razvojem proizvodnog programa izvorne i prepoznatljive kvalitete. Poslovanje PIK-a Vrbovec i dalje je usmjereno razumijevanju i zadovoljavanju potreba potrošača te afirmaciji proizvoda zdrave hrane u zemlji i inozemstvu.
Pikant marketingPikant marketing je marketinška agencija koja nudi niz kreativnih servisa za podizanje vašeg biznisa na višu razinu. Naš cilj je ponuditi ideje koje odskaču od uobičajenih, naglašavajući inventivnost suvremenog dizajna.
Pintar designTvrtka Pintardesign bavi se grafičkim dizajnom, web hostingom te izradom softwarea
PintardesignPintardesign bavi se grafičkim dizajnom, izradom web stranica, izradom multimedije, video i audio montažama.
PLAVA BOJA - GEOX
PLIVAPLIVINE Korporativne stranice Vizualno doradjene u 5.mj. 2006.
PLIVA korporativne straniceSve što želite znati o PLIVI. Stranice za investitore, press materijali, proizvodi, PLIVA u svijetu, kontakt informacije, zaposlenja i ostali podaci koje bi željeli znati o najvećoj farmaceutskoj industriji u ovom dijelu Europe.
PLIVINE korporativne straniceSve što ste ikada željeli znati o PLIVI možete naći na njezinim korporativnim stranicama.
PodravkaPodravka
PodravkaKorporativni web site Podravke na adresi www.podravka.com rezultat je strateškog i planskog nastupa na webu, te potrebe za praćenjem i primjenom najnovijih tehnologija i web funkcionalnosti u cilju adekvatnog informiranja posjetitelja ovih stranica. Korporativne stranice pristupačne su korisničkoj publici, novinarima, suradnicima te financijskoj i stručnoj javnosti, kao i svima zainteresiranima za poslovanje kompanije. Sastoje se od šest tematskih modula: "O Podravki", "Media centar", "Investitori", "Robne marke i proizvodi", "Društvena odgovornost" i "Pridružite nam se". Svaki modul donosi iscrpne preglede važnih sadržaja i servisa. Posebnu novost donosi drugačija prezentacija sadržaja na početnoj stranici te početnim stranicama pojedinih modula preko tematskih "prozora" čime sadržaji postaju pregledniji. Korporativno komuniciranje s Podravkom dodatno je olakšano pripremljenim @-servisima. Na njima je moguće prijaviti se za dobivanje raznih sadržaja u e-mail sandučić, dok je poseban servis "BAZA+", namijenjen komunikaciji s novinarima
PodravkaKorporativne internet stranice Podravke namijenjene su svima koji se po prvi puta žele upozati sa našom kompanijom, ali i onima koji je već poznaju te prate njezin rad - potrošačima, novinarima, suradnicima te financijskoj i stručnoj javnosti. Posebna poglavlja posvećena navedenim korisnicima donose iscrpne preglede važnijih sadržaja (“Kiosk publikacija i prezentacija, “Video i reklamni centar”, dinamički Stock Chart stanja cijena dionica Podravke…) i servisa te potiču potpuni dijalog koji je ključan preduvjet suvremenog poslovanja. Internetsko korporativno komuniciranje dodatno je olakšano e-mail servisima - novosti iz “Press kluba”, newsletterom “Proizvodi iz Podravke” te internet proizvodom BAZA + namijenjenog dinamičnoj komunikaciji s novinarima koji uključuje i SMS servis. Studenti i stručnjaci koji se žele kandidirati za posao u Podravki mogu u rubrici “Vaš životopis” ostaviti, ali i preuređivati svoje podatke te pogledati otvorene natječaje. U cjelini “Proizvodi” nalazi se katalog proizvoda Podravke.
Podravka d.d.Podravkine korporativne internet stranice sastoje se od šest tematskih modula: "O Podravki", "Media centar" "Investitori", "Robne marke i proizvodi", "Društvena odgovornost" i "Pridružite nam se". Svaki modul donosi iscrpne preglede važnih sadržaja i servisa. Korporativno komuniciranje s Podravkom dodatno je olakšano pripremljenim @-servisima. Na njima je moguće prijaviti se za dobivanje raznih sadržaja u e-mail sandučić, dok je poseban servis "BAZA+", namijenjen komunikaciji s novinarima. Od sadržaja ističemo i e-newsletter, Stock chart, ocjenu tehničke analize, a posebna pažnja posvećena je i Podravkinim markama proizvoda.
Poduzetnička zona Podi - ŠibenikPoduzetnička zona Podi - Šibenik nalazi se u Šibensko-kninskoj županiji u neposrednoj blizini grada Šibenika. U svim razvojnim dokumentima utvrdena je kao zona županijskog značaja. Prema svim prostornim pokazateljima zona predstavlja izuzetan potencijal u razvoju regije.
PokobarMi smo reklamna agencija i našim klijentima pružamo potpunu uslugu tržišnih komunikacija. Stranicu smo sami osmislili u skladu s pozicioniranjem naše agencije Pokobar. Dizajnirana je u 3D-u i programirana u flashu na najvisim produkcijskim razinama a pritom jednostavna za pregled.
Poliklinika EljugaPolikliniku su utemeljili 1994. godine mr. sc. Ljerka Eljuga, dr. med., specijalistica onkologije i radioterapije, ranije zaposlena u Klinici za onkologiju i radioterapiju KBC-a Rebro, i njezin suprug dr. sci. Damir Eljuga, dr. med., ginekolog onkolog. Poliklinika je osnovana sa ciljem da se na jednome mjestu objedini stručno znanje i iskustvo te uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja obave ginekološki pregled i cjelovit pregled dojki.
Polish osijekStranica izrađena za potrebe novoosnovanog obrta za održavanje nedostupnih površina.
Poljoopskrba KMPOLJOOPSKRBA-KM d.o.o. je poduzeće specijalizirano za prodaju poljooprivrednih strojeva, opreme i rezervnih dijelova. Generalni zastupnik je za DEUTZ-FAHR i KUHN za Republiku Hrvatsku.
Poljoopskrba KMPoljoopskrba-KM je poduzeće nastalo na 50-godišnjoj tradiciji Poljoopskrbe-Zagreb, dugogodišnjeg nezaobilaznog partnera poljoprivrednika. Kontinuirani rad s renomiranim proizvođačima poljoprivrednih strojeva i opreme, DEUTZ-FAHR, KUHN, REGENT, JOHN DEERE itd ....., jamstvo su da vas nećemo iznevjeriti u odabiru najkvalitetnije i najpovoljnije mehanizacije za vaše potrebe.
Poljoprivredno gospodarstvo ŠemberOsmeročlana obitelj Šember živi u Donjim Pavlovčanima pored Jastrebarskog, a tradicija proizvodnje grožđa i vina stara je stotinjak godina. Na površinama od oko 3 hektara prostiru se vinogradi na kojima se obitelj Šember bavi vinogradarstvom, a proizvode 5 vrsta vina sa zaštitom kontroliranog podrijetla: Plavec žuti - autohtona sorta, Graševina, Portugizac, Rajnski rizling, Chardonnay.
Poljoprivredno gospodarstvo Šembera obroncima Plešivice pored grada Jastrebarskog (koji je stariji od 750 godina i kojemu je kralj Bela IV dokumentom tzv. Bulom dao status slobodnog Kraljevskog trgovišta) vinogradarstvo i proizvodnja vina duga su tradicija. Među protagonistima tih važnih gospodarskih djelatnosti već više od jednog stoljeća je i obitelj Šember, koja kao osobito važnu godinu u ovom poslu bilježi 1991., kad je prvi put na tržište izašla s buteljom pod vlastitom etiketom, a 1997. godine počinju s proizvodnjom pjenušca klasičnom metodom. Osmeročlana obitelj Šember živi u Donjim Pavlovčanima pored Jastrebarskog, a tradicija proizvodnje grožđa i vina stara je stotinjak godina. Na površinama od oko 3 hektara prostiru se vinogradi na kojima se obitelj Šember bavi vinogradarstvom, a proizvode 5 vrsta vina sa zaštitom kontroliranog podrijetla: - Plavec žuti - autohtona sorta - Graševina - Portugizac - Rajnski rizling - Chardonnay Doprinos razvoju seoskog turizma na ovom području obitelj Šember daje svojom uređenom vinskom kušaonicom na Vinskoj cesti, u kojoj se svaki gost osjeća ugodno i dobrodošlo.
Portal grada ĐakovaPortal grada Đakova za sve mlade i stare građane grada Đakova, okolice, Hrvatske i Svijeta.
Poslovna IzvrsnostPoslovna izvrsnost d.o.o. mlada je tvrtka vođena od strane dugogodišnjih stručnjaka s područja poslovnih edukacija. Osnovna djelatnost tvrtke je organizacija i izvođenje seminara, treninga i radionica na području menadžmenta, prodaje, marketinga i poslovnih komunikacija.
POSLOVNA ZNANJA
Poslovni forum - Poslovna baza podatakaPoslovna baza podataka ponude i potražnje hrvatskih poslovnih subjekata, poslovni portal za podršku poslovnim subjektima.
Poslovni imenik grada KutineCentralno mjesto razmjene poslovnih informacija za grad Kutinu i okolicu sa besplatnom registracijom i malim oglasnikom.
POSLuH - Web HostingPOSLuH se bavi izradom i smještajem web stranica, registracijom domena, pruzanju pristupa Internetu, te drugih usluga vezanih za Internet.
Prima d.o.o.Web stranice hrvatskog poduzeća za punjenje pitke vode
Primotronic d.o.o.Autorizirani HR zastupnik za RS Components Ltd., UK i Cole-Parmer Instrument Co., USA. Kataloška prodaja elektroničkih, električkih, mehaničkih komponenata, kabela, alata, konektora, uređaja za mjerenje, održavanje i ispitivanje, ditribucija proizvoda za laboratorije, kemijsku i prehrambenu industriju.
Pro-Locus d.o.o.Web stranica tvrtke Pro-Locus d.o.o. za graditeljstvo i trgovinu..
Profesionalni web developmentMi u NoLabel-u nemamo naviku, beskrajno razglabati o stvarima koje ni sami ne razumijemo, obećavati, blatiti konkurenciju ili Vas zasipati najpopularnijim informatičkim buzzwordima koje i tako ne razumijete. Iza nas stoji verificirana stručnost, posvećenost poslu i vrlo jednostavan pristup: malo pričamo - mnogo radimo. U osnovi mi komplicirane stvari i naporne poslovne procese za Vas činimo jednostavnijima.
Proizvodnja i prodaja glistaProizvodnja i prodaja glista
PROMOCIJA PLUS d.o.o.Stranice tvrtke Promocija plus d.o.o. koja se bavi odnosima s javnostima, istraživanjem tržišta i marketingom. Specijalizirana za istraživanja u automobilskoj industriji
PROSAT-audio/video
provoxTvrtka Provox je podjeljena na pro-audio, multimedia i games. PRO-Audio se bavi prodajom visokokvalitetne audio opreme. Multimedia proizvodi TV reklame, spotove i špice, animacije, 2D dizajn i web stranice. Provoxgames kreira PC igre.
Pub The Hole In OneInternet stranice puba "The Hole In One".
Radio DalmacijaSlužbene web stranice RD iz Splita
Raeda d.o.o. - proizvodnja specijalnih vozilaStranice tvrtke koja se bavi proizvodnjom specijalnih vozila. Na stranici se može naći paleta proizvoda sa galerijama, podrška korisnicima, novosti, itd.
RAČUNALA KONČARWeb stranice Računala Končar s pregledom ponude računala, softwera te računalne periferije i pribora.
Raj servis - computer shopGeneralni distributer prijenosnih računala Gericom - ponuda prijenosnih računala, accesories za prijenosna računala, Raj gotovie konfiguracije, informatičke komponente
RAM 3Web stranice zastupnika za motorolu, panasonic i sharp.
Raoul !nter@ctive 2000
Rast d.o.o.Stranice brokerske kuće
RATHANEA d.o.o. Turistička agencijaRathanea je specijalizirana agencija u kongresnom i kulturnom turizmu, event managementu i marketingu. Posluje u Dubrovniku, ali i šire po Hrvatskoj. Rathanea organizira i rujanski festival komorne glazbe Julian Rachlin & Friends koji spada među 10 najboljih kulturnih događaja u Hrvatskoj (prema čitateljima Večernjeg i Jutarnjeg lista). Među prvima u Hrvatskoj započela je on line prodaju ulaznica za koncerte klasične glazbe. Početkom travnja u rad će biti puštene potpuno nove web stranice sa više informacija i novim dizajnom.
RBA-RAIFFEISEN BANK
RCM modelarski centarTrgovina radijski upravljanim modelima i potrebnom opremom.
REA - Real Estate Adria
Real Estate Dalmatia-DALMATIAN DREAMNekretnine u Dalmaciji,Hrvatskoj Agencija "Dalmatinski san" Stanovi,Kuče,Zemljišta,Vile,Poslovni prostori,Hoteli i ostalo...
Real Log HomesDrvene kuće u Hrvatskoj. Real Log Homes jedno je od najstarijih imena u industriji proizvodnje drvenih kuća.
RECRO d.d. web siteKorporativne stranice tvrtke RECRO d.d., distributera računalne opreme. Sve informacije o proizvodima zastupljenih principala. Cijene, tehnicki podaci, download drivera i ostalog softvera. Online pregled statusa popravka uredjaja u RECRO servisu. Interaktivna mapa maloprodajnih i servisnih partnera. Password-protected sekcija za partnere s pregledom cjenika i stanja lagera RECRO-a. Stranica je izgradjena na Microsoft Content Management Serveru, na ASP.NET/SQL platformi.
RECRO d.d. web-siteWeb-site jednog od najvecih hrvatskih distributera informaticke opreme, jedine stranice u Hrvatskoj s Microsoft CMS-om 2002 kao backboneom
Redken Hrvatska
RegočTvrtka Regoč d.o.o. osnovana je 1996. godine u Zagrebu. Osnovna djelatnost poduzeća je opremanje dječjih igrališta, vrtića i javnih parkova. Od 1996. godine ekskluzivni smo zastupnici njemačke firme Eibe, a 2003. godine ponudu smo proširili na vodena igrala i vodene tobogana za djecu i odrasle u suradnji sa nizozemskim proizvođačima Van Egdom i Aquadrolics.
RegočTvrtka Regoč d.o.o. osnovana je 1996. godine u Zagrebu. Osnovna djelatnost poduzeća je opremanje dječjih igrališta, vrtića i javnih parkova. Od 1996. godine ekskluzivni smo zastupnici njemačke firme eibe, a 2003. godine ponudu smo proširili na vodena igrala i vodene tobogana za djecu i odrasle u suradnji sa nizozemskim proizvođačima Van Egdom i Aquadrolics.
Rekord timRekord-tim je prvi je i vodeći proizvođač spužvi za čišćenje u Hrvatskoj. Tradicija i poznata "Rekord" kvaliteta kombinirana sa najmodernijom tehnologijom proizvodnje je naša temeljna ideja koja stoji iza svih naših proizvoda. Prateći nova i aktualna postignuća i trendove i kontinuiranom inventivnošću u proizvodnji osiguravamo najveću vrijednost i kvalitetu za Vaš uloženi novac.
Remica d.o.o.Remica d.o.o. je knjigovodstveno računovodstveni,te porezno savjetodavni servis koji pruža usluge malim poduzetnicima i obrtnicima.
Rendeli d.o.o. Agencija za promet nekretninama-real estate agencykatlog nekretnina sa fotografijama, te kompletna agencijska usluga za kupce i prodavatelje nekretnina na području Hrvatske
Reno madraciReno - Renotexov brand za visokokvalitetne madrace / Supersajt by skin29
Ri-StanTrgovačko društvo RI-STAN d.o.o. osnovano je 1996. godine. Osnovna djelatnost društva je pružanje usluga objedinjene naplate troškova stanovanja. Na našim stranicama možete dobiti informacije o obračunu, cijenama, propisima i kontaktima za svaku pojedinu uslugu i naknadu u okviru objedinjene naplate troškova stanovanja kao i popuniti obrasce za očitanje plinomjera te utroška vode. Stranice su izrađene koristeći m:web sustav za samostalno upravljanje web sadržajem.
Ribarić d.o.o.Web stranica Ribarić d.o.o. promiče znanje i iskustvo konzultantskog tima stručnjaka i informira o recentnim svjetskim trendovima i tehnološkim dostignućima u području rasvjete.
RINA - teambuilidng i korporativna putovanjaFlash navigacija, bogata galerija, detaljan obrazac za prijavu, široka ponuda programa...
Rina team buildingSve što je vezano uz team building.
RIS SportnautikRIS-Sportnautik d.o.o., industrija gumenih proizvoda, Gradačac (Bosna i Hercegovina) je poduzeće s tradicijom (osnovano 1961., najveći proizvođač gumenih čamaca na svijetu 1987, u privatnom vlasništvu od 2004. godine). Specijalizirani za proizvodnju gumiranih tekstila i gumenih folija, a osim toga i ručnu izradu visoko kvalitetnih čamaca (Hypalon-Neopren čamci) koji su u svijetu prepoznatljivi pod imenom MAESTRAL, SEAWORTHY ili RIS.
RIS SportnautikRIS-Sportnautik d.o.o., industrija gumenih proizvoda, Gradačac (Bosna i Hercegovina) je poduzeće s tradicijom (osnovano 1961., najveći proizvođač gumenih čamaca na svijetu 1987, u privatnom vlasništvu od 2004. godine). Specijalizirani za proizvodnju gumiranih tekstila i gumenih folija, a osim toga i ručnu izradu visoko kvalitetnih čamaca (Hypalon-Neopren čamci) koji su u svijetu prepoznatljivi pod imenom "Maestral", "Seaworthy" ili "RIS".
Rotal d.o.o.ROTAL d.o.o. je trgovačko poduzeće osnovano 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu. Jedno je od priznatijih u prodaji i servisu preciznog alata za profesionalnu obradu drva i umjetnih materijala u industriji i obrtništvu, renomiranog svjetskog proizvođača LEITZ. U suradnji sa LEITZ-om prepoznajemo potrebe kupaca i nudimo optimalna rješenja. Od 2004. godine ovlašteni smo distributer brodskih motora LISTER-PETTER u Hrvatskoj. Odlike ovih motora su robusnost, trajnost i jednostavno održavanje.
Rotaract klub VaraždinSlužbene stranice Rotaract kluba Varaždin, članice međunarodne organizacije Rotaract, koja promiče prijateljstvo i bolju povezanost mladih ljudi diljem svijeta, međunarodnu toleranciju i mir.
RotoplastRotoplast - proizvodnja i tisak fleksibilne ambalaže / Supersajt by skin29
ROYAL MIROVINSKO OSIGURANJE D.D.
Sajam SplitNovi image stranica sajma Split, sajamske organizacije. Na stranicama možete pronaći sve informacije o sajmovima detalje o pojedinim sadržajima, vijesti, photoblog...
Sajam SplitNovi image stranica sajma Split, sajamske organizacije. Na stranicama možete pronaći sve informacije o sajmovima detalje o pojedinim sadržajima, vijesti, photoblog...
SajamSplitStranice tvrtke Sajam Split d.o.o.
Sanitaria d.o.o.Web stranice jednog od najboljih poduzeća za stomatologiju i zubnu tehniku
Sarcevic.de - Home of RS-EventsSarcevic.de je višejezična stranica sa karaterom web-portal-a.
SAVA prometTvrtka SAVA Promet d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i pružanje usluga u svojem spektru djelatnosti ima: pilanu, sakupljanje sekundarnih sirovina te trgovinu.
SchatzTech software studioInternet stranice jednog hrvatskog software studija.
seeisland.com - otok LošinjNesluzbeni web portal otoka Lošinja seeisland.com donosi brojne informacije o otoku, mogućnost on-line pregleda i rezervacije smještaja, foto galeriju, te brojne druge korisne usluge.
Selver KMTvrtka Selvert KM d.o.o. je zastupnik ekskluzivne kozmetičke kuće Selvert, a prisutni smo na tržištu od 2002 godine. Selvert je prisutan isključivo u profesionalnoj upotrebi na svim kontinentima od Amerike, Europe, Australije, Azije, Afrike više od 30 godina i spada u sam vrh preparativne kozmetike, a najprepoznatljiviji je po uvođenju najnovijih vrhunskih linija i tretmana, te s pravom nosi slogan La nouvelle dimension cosmetique.
Selvert KMTvrtka Selvert KM d.o.o. je zastupnik ekskluzivne kozmetičke kuće Selvert, a prisutni smo na tržištu od 2002 godine. Selvert je prisutan isključivo u profesionalnoj upotrebi na svim kontinentima od Amerike, Europe, Australije, Azije, Afrike više od 30 godina i spada u sam vrh preparativne kozmetike, a najprepoznatljiviji je po uvođenju najnovijih vrhunskih linija i tretmana, te sa pravom nosi slogan La nouvelle dimension cosmetique.
SIGNAL SISTEMSIGNAL SISTEM d.o.o. je specijalizirana tvrtka za proizvodnju i ugradnju prometne signalizacije i opreme. U našem proizvodnom programu također izrađujemo i informativne ploče, natpise i reklame. Cijeli program baziran je na najkvalitetnijim atestiranim materijalima, modernim strojevima, te specijaliziranom i ljubaznom osoblju.
SIGURNOST I ZAŠTITA ZDRAVLJA U HRVATSKOJPovezivanje stručnih institucija s korisnicima njihovih istraživanja. Povezivanje stručno znanstvene asocijacije SOG (Sigurnost u okolišu igraditeljstvu), s privrednim i nepivrednim čimbenicima
SINACOSINACO je društvo s ograničenom odgovornošću za zaštitne poslove, član INA grupe.
SINACODobro došli u sigurnost!
SISCIAWeb site SISCIA.com predstavlja sisačku modnu tvrtku.
Sitotisak i trgovina PETRIĆTvrtka SITOTISAK "PETRIĆ" u 100% je privatnom vlasništvu, po 25-godišnjoj tradiciji ubraja se među prve sitotiskare na ovom području. Unazad dvije godine povećanjem proizvodnje otisnutih proizvoda i porastom ambicija, kupljen je i tampon stroj, a istovremeno je i odjel grafičke pripreme pojačan sa grafičkim dizajnerom. Sav trud i vrijeme uloženo u taj projekt zajedno sa velikim kapacitetom, kvalitetom, umjerenim cijenama i poštivanjem dogovorenih rokova učinilo je tvrtku SITOTISAK "PETRIĆ" prepoznatljivom i cijenjenom među kupcima. U prilog tome govore podaci o suradnji i radu sa preko 200 različitih poduzeća i drugih individualnih kupaca od kojih ćemo navesti samo neke: Končar-Zagreb, T.K.Z.- Zagreb, UNIJApapir-Zagreb, Naftapromet, Dimont-Zagreb, BAPP-Zagreb, Komot-Zagreb, PVC galanterija Hudak, Katolički Bogoslovni Fakultet, bolnica DR, FRAN MIHALJEVIĆ, Pliva-Zagreb, Jetto marina Kornati, 1.Hrvatska tvornica ulja, Ministarstvo rada i socijalne skrbi, Kompas, Generalturist, ITR Rent a Car, veletržnica-hladnjača ZG, Novi mediji, Dioz-Zagreb, Etigraf, Stilplast, Dalekovod d.d., Hrvatski nogometni savez, a posebno se ponosimo opremanjem naljepnicama i pločama sigurnosti na radu Nove Bolnice u Dubravi.
Sitotisak i trgovina PetrićTvrtka SITOTISAK "PETRIĆ" u 100% je privatnom vlasništvu, po 25-godišnjoj tradiciji ubraja se među prve sitotiskare na ovom području. Unazad dvije godine povećanjem proizvodnje otisnutih proizvoda i porastom ambicija, kupljen je i tampon stroj, a istovremeno je i odjel grafičke pripreme pojačan sa grafičkim dizajnerom. Sav trud i vrijeme uloženo u taj projekt zajedno sa velikim kapacitetom, kvalitetom, umjerenim cijenama i poštivanjem dogovorenih rokova učinilo je tvrtku SITOTISAK "PETRIĆ" prepoznatljivom i cijenjenom među kupcima. U prilog tome govore podaci o suradnji i radu sa preko 200 različitih poduzeća i drugih individualnih kupaca od kojih ćemo navesti samo neke: Končar-Zagreb, T.K.Z.- Zagreb, UNIJApapir-Zagreb, Naftapromet, Dimont-Zagreb, BAPP-Zagreb, Komot-Zagreb, PVC galanterija Hudak, Katolički Bogoslovni Fakultet, bolnica DR, FRAN MIHALJEVIĆ, Pliva-Zagreb, Jetto marina Kornati, 1.Hrvatska tvornica ulja, Ministarstvo rada i socijalne skrbi, Kompas, Generalturist, ITR Rent a Car, veletržnica-hladnjača ZG, Novi mediji, Dioz-Zagreb, Etigraf, Stilplast, Dalekovod d.d., Hrvatski nogometni savez, a posebno se ponosimo opremanjem naljepnicama i pločama sigurnosti na radu Nove Bolnice u Dubravi.
Skin29Skin29 - dizajn grafičkih i multimedijskih sadržaja
Skin29Dizajn i produkcija multimedijskih sadržaja.
skin29Dizajn i produkcija interaktivnih multimedijskih sadržaja.
SkubikeIznajmljivanje skutera i bicikala.
Sky - Contact
SKY AdriaSKY Adria dobavlja originalnu opremu i kartice potrebne za gledanje SKY programa. Kurirske službe i mreža partnera nam omogućuju pokrivenost skoro cijele Europe.
Sky ContactStranice sadržavaju pregršt informacija o satelitskim sustavima, kao i ponudom tvrtke SKY Contact koja seže od prodaje i projektiranja satelitskih sustava, klima uređaja, te ostale tehničke opreme.
SlatkicaSlatke webstranice za Slatkicu koje uz predstavljanje firme nude i čitave kolekcije i prikazuje modne revije realizirane u Macromedia Flashu privući će Vas da odaberete nešto za svoje mališane.
Sluzbene stranice tvrtke Grafit.d.o.o.Web i graficki studio
Službena web stranica Hrvatskih željeznica
smartcom - pametni dom
sms
snjeguljica onlinetorti i kolači
SolaciaTvrtka SOLACIA d.o.o. osnovana je 1996.godine u Zagrebu. Prisutni smo na hrvatskom tržištu u području veleprodaje i maloprodaje kao generalni zastupnik naših proizvoda tvrtke ZOË, čiji smo vlasnici i ugledne švicarske tvrtke BIOCOSMA. Vrhunskom kvalitetom proizvoda za njegu tijela i uređenje noktiju nastojimo zadovoljiti potrebe naših klijenata. Prateći svjetske trendove i inovacije na tržištu u mogućnosti smo Vam ponuditi široku paletu različitih proizvoda; lakova za nokte, rašpica, umjetnih noktiju, proizvoda za njegu tijela i sl.
SolaciaTvrtka SOLACIA d.o.o. osnovana je 1996.godine u Zagrebu. Prisutni smo na hrvatskom tržištu u području veleprodaje i maloprodaje kao generalni zastupnik naših proizvoda tvrtke ZOË, čiji smo vlasnici i ugledne švicarske tvrtke BIOCOSMA. Vrhunskom kvalitetom proizvoda za njegu tijela i uređenje noktiju nastojimo zadovoljiti potrebe naših klijenata. Prateći svjetske trendove i inovacije na tržištu u mogućnosti smo Vam ponuditi široku paletu različitih proizvoda; lakova za nokte, rašpica, umjetnih noktiju, proizvoda za njegu tijela i sl.
Spectator SolisSpectator Solis je kompanija registrirana za niz djelatnosti vezanih uz more i nautiku. U kratkom razdoblju kompanija se etablirala kao aktivan i pouzdan tržišni partner, a prestižnu poziciju osiguravaju joj ekskluzivna zastupstva renomiranih svjetskih brand-ova poput: Sunseeker, Elan, Elan Power itd.
Spes - centar za poduke i prevodilaštvoWeb stranice Spesa - centra za poduke i prevodilaštvo portalovskog su oblika i napravljene su na pet jezika (hrvatski, engleski, njemački, engleski, francuski), interaktivne su, imaju sve korisne informacije za naše klijente, na njima zaista mogu naći sve što ih zanima kad je riječ o našoj tvrtki i uslugama koje nudi. Dakako, nije zanemativo reći da je tvrtka Spes lider na prevodilačkom tržištu u Hrvatskoj, ali i jedna od vodećih među zemljama u regiji.
Spiller Farmerkonzalting nekretnina
Sportska kladionica DerbySlužbena stranica Sportske kladionice Derby
STEDASWeb studio STEDAS bavi se izradom Internet prezentacija i poslovnih aplikacija za Internet poslovanje, grafičkim dizajnom i ostalim uslugama.
STEDAS - elegantna web rješenjaWeb dizajn studio Stedas je tvrtka specijalizirana za promociju na Internetu (izradu i redizajn Internet stranica, poslovnih aplikacija za Internet poslovanje), te izradu multimedijalnih prezentacija na CD-ROM-u i Internetu. U nastavku navodimo naše usluge: INTERNET USLUGE PRILAGOĐENE VAŠIM ZAHTJEVIMA: izrada, redizajn i održavanje Internet stranica izrada multimedijalnih animacija (Flash) web rješenja za Internet poslovanje (CMS sutav-sustav za samostalno održavanje/mijenjanje sadržaja na web stranicama) izrada Internet kataloga proizvoda savjetovanje vezano za promociju na Internetu (prilagodba web stranica za tražilice - Google, Yahoo) Posjetite nas na našim Internet stranicama www.stedas.hr i saznajte korisne informacije o nama i našim uslugama.
Stern grafika
Stranice dizajn studijaOpcija Flash stranica i HTML stranica web studija.
STROJOMAT, izrada alata i predmeta iz metala i plastikeUzrada alata za štancanje, savijanje, brizganje plastike, tlačni lijev te uređaji i naprave
StudenaWeb stranice prirodne izvorske vode Studena i prirodne mineralne vode Studenac / Supersajt by skin29
StudenaNa adresi www.studena.com.hr predstavljena je prva domaća robna marka prirodne izvorske vode - Studena. Osim čiste izvorske vode Studene, na stranicama se nalaze i posebni dijelovi o Studenoj obogaćenoj voćnim okusima kao i o Ledenim čajevima Studena. Pod linkom Zabava mogu se pronaći sadržaji poput desktop pozadina, arhive TV – spotova Studene i Studenca kao i zanimljiva igrica za posjetitelje.
Studena - prirodna izvorska vodaPrateći najnovije trendove u web dizajnu i koristeći moderne web tehnologije, uspješno smo lansirali objedinjene stranice naših robnih marki prirodne izvorske i mineralne vode. Nove stranice Studene i Studenca osvajaju svojom jednostavnošću i svježinom, a na njima možete naći sve informacije o našim proizvodima, novostima i sponzorstvima. Veliki dio websitea rezerviran je samo za zabavu.
StudenacNa web stranicama Studenca - prirodne mineralne vode, dostupni su sadržaji o jednoj od najstarijih Podravkinih robnih marki i o blaže gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi Studenac LIGHT, koja je jedinstvena po svojim karakteristikama na domaćem tržištu. Svaki proizvod iz palete Studenca predstavljen je posebnom slikom, a za potencijalne komercijalne kupce pod linkom Distribucija nalaze se logistički podaci o svim proizvodima i karta Hrvatske s najbližim predstavništvima Podravka pića. Pod linkom Zabava mogu se pronaći sadržaji poput desktop pozadina, arhive TV – spotova Studenca kao i zanimljiva igrica za posjetitelje.
Studio AVTStranice poduzeća Studio AVT koje se bavi prodajom i servisom audio-video i telekomunikacijske opreme.
Studio Bregant
Studio Croker proizvodnja suvenira i unikatnih predmeta od keramikeStudio Cro-ker Zagreb, studio za izradu predmeta od keramike. Umjetnička, uporabna keramika, suveniri, rasvjetna tijela, svjetiljke, lampe, unikati, poslovni pokloni i reklamni artikli. Izrada predmeta od keramike po narudžbi.
Studio Guberovic - filmska i TV produkcijaStudio Guberovic nudi sve usluge produkcije i postprodukcije na filmu, Broadcast videu te ostalim elektronskih medijima: snimanje i montaža slike i zvuka, specijalni efekti, kolor korekcije, 3D modeliranje i animacije, razne video adaptacije, grafički i web dizajn te niz ostalih usluga vezanih za filmsku, video i audio proizvodnju.
Studio InterijerOsnovna djelatnost tvrtke je trgovina namještajem na području BiH, Slovenije i Hrvatske, te inženjering poslovi opremanja uredskih, stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, javnih, kao i prostora posebne namjene.
Studio InterijerProdaja namještaja
Studio za dizajnTvrtka koja se bavi tiskom na tekstilu, modnim tiskom, sitotiskom
Subnet webdesign
Sunce - butiga od regalaPrijedlog za web stranicu Butige od regala - Sunce
SuomySuomy. Najbolje web stranice za najbolje kacige i ostalu moto opremu. Skin29 kvaliteta.
SupraNet ProjektPodaci o firmi i asortimanima.
Svijet MedijaMaloprodaja i veleprodaja tehničke robe.
SVJETLOST-poliklinika
SWING SoftwareInternetske stranice www.swingsoftware.com omogućile su poduzeću SWING Software iz Splita da plasira svoj softver u 60 zemalja, u preko 1000 organizacija. Na popisu korisnika nalaze se i IBM, 3M, Siemens, Kodak, General Motors, Hewlett-Packard, ABB, UN i druge.
Synthesis d.o.o.Friška firma koja se bavi ARHITEKTUROM / DIZAJNOM / MULTIMEDIJOM i WEB SADRŽAJEM
Systems ImportTvrtka specijalizirana za prodaju i distribuciju sportske opreme i dodataka prehrani.
Tango communicationsWeb je rađen u flashu, a podaci se editiraju kroz CMS. Cjeli web je baziran na streaming audiju, jer je audio ono čime se tvrtka bavi. Minimalna brzina pristupa za uživanje u sadrđaju je ISDN, jer je stranka tako željela.
TEB poslovno savjetovanje
TechedTeched je IT tvrtka čije su glavne djelatnosti: • Tehnička edukacija (Microsoft) • Tehnička podrška (Sistem administracija, nadzor mreža, sigurnosna rješenja itd.) • Konzultantske usluge (Project Management) • Enterprise (ERP) razvoj (baziran na Microsoft technologiji) • Razvoj Web rješenja • Distribution i prodaja (ISDN, xDLS, VoIP, VPN oprema)
TEHNOMONT d.d.Stranica izrađena za potrebe promoviranja usluga tvrtke TEHNOMONT d.d. Stranica izrađena u FLASH-u uz niz atraktivnih tehničkih i dizajnerskih elemenata.
Tekstilpromet korporativne straniceKorporativne stranice tvrtke Tekstilpromet d.d. (i grupe povezanih poduzeća) najvećeg hrvatskog trgovca tekstilnim proizvodima. Između ostalih u ponudi nudi brandove: Camel active, Navigare, Concept, Benetton, Basler, Trek&Travel, Gerry Weber, Monari, Mango, Sisley, Playlife... Realizacija stranica: koncept-BranDoctor/flash-Zviz/izvedba-Tekstilpromet IT
TELE2 d.o.o.hrvatske službene stranice vodećeg alternativnog telekom operatera u Europi
TepkaTepka - najbolje voćne rakije i likeri u Hrvatskoj / Supersajt by skin29
Terra Adriatica
Terra navis d.o.o. - suha marinaTERRA NAVIS d.o.o. - djeluje od 2001. godine. Registrirani smo za usluge smještaja plovila, kamp kućica i prikolica, servis, održavanje i popravak, pružanje usluga u nautičkom, športskom, kongresnom, lovnom i drugim oblicima turizma,pružanje ostalih turističkih usluga te trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu. Nudimo smještaj i čuvanje plovila na kopnu (u skoroj budućnosti i smještaj plovila u zatvorenom prostoru).
Terra nekretnineNaš cilj je pružati brzu i kvalitetnu uslugu te našim korisnicima ponuditi veliki izbor nekretnina za primjerenu cijenu. Na taj način želimo osigurati da kupci odnosno prodavatelji dobiju nivo usluge, vrijednost i zadovoljstvo koje zadovoljava njihova očekivanja.
TibosofT
Tiffany StudioNudimo veliki izbor Tiffany lampi.
TIM kabel
Tips ulošci za ciele, sredstva za njegu obuće, futrole i pribor za naočaleTips proizvodi uloške za cipele, futrole i pribor za naočale. Također nudimo sredstva za njegu obuće
TIRA d.o.o. - Proizvodnja, servis, prodaja i projektiranje dizalica i vitalaTvrtka proizvodi, projektira te servisira široku paletu dizalica, dizalične opreme i vitala čije su izvedbe prikazane slikovno te je njihova uloga u svakodnevnoj primjeni ukratko opisana. Stranice za sada pružaju najbolji uvid u ovu vrstu opreme u Hrvatskoj.
TISAK - korp. web stranice i e-kiosk dućanWeb stranice vodećeg hrvatskog maloprodajnog lanca. Uključuju i e-kiosk dućan i još pokoju uslugu
Tisak balonaSite posvećen svemu vezanom uz tisak balona
Tisak GRAFISTisak preko Interneta
tiskara I B LVesele stranice jedne zgodne tiskare iz Osijeka
Tiskara Zagreb
Tiskara ŠiMProizvodni program tiskare ŠiM obuhvaća široku paletu proizvoda kao što su kalendari, prospekti, posjetnice, pozivnice, blokovska roba te razni drugi promidžbeni materijali i poslovni pokloni. Stranice su izrađene u html, asp i flash tehnologiji.
tm - elektroinstalacijeElektroinstalacijski obrt
TM ElektroinstalacijeTM - elektroinstalacije je privatna firma koja je nastala 1.3.1992 pod vodstvom direktora Miroslava Tremskog, firma je u početku zapošljavala 3 radnika, privatna firma se bavi elektroinstalacijama jakih i slabih struja, elektromontažom, gromobranskim instalacijama, montažom rasvjetnih instalacija,servisom za popravak električnih instalacija te telefonskim i alarm instalacijama.
TMC konzaltingStranice daju opis usluga koje pruzamo, nase referentne projekte , vijesti iz REGIJE i svijeta, te vas povezuju sa nasim klijentima i partnerima.
TNGMPopis svih usluga marketinske agencije TNGM. Poduzetnicki forum
Top terme - TopuskoTop – Terme d.o.o. bave se ugostiteljsko – turističkom djelatnošću, orijentirani smo na zdravstveni, wellness i kongresni turizam. Na stranicama ćete naći: Flash virtualna karta, tri jezika, dinamički php sadržaji, detaljan obrazac za rezervaciju smještaja i programa na tri jezika
TOZ Penkala d.d.Web stranice TOZ-a Penkale d.d., tvornice olovaka, školskog i uredskog pribora iz Zagreba.
TPC MercantePrijedlog za web trgovačko poslovnog centra Mercante
Tradexim ConsultingPoslovno savjetovanje, pružanje konzultantskih usluga u uvođenju standarda ISO 9001, benchmarking i istraživanje tržišta.
Trgocentar d.d.Stranica jedne od najstarijih hrvatskih trgovačkih tvrtki koja uspješno posluje već 40 godina i poslovne aktivnosti realizira koz 70 maloprodajnih jedinica lociranih u 4 županije sjeverne Hrvatske.
Trgoing građevinski materijali KarlovacTrgoing d.o.o. - prodaja građevinskog materijala Karlovac. Dinamičke stranice sa samostalnim održavanjem asortimana s velikim brojem kategorija, te praktičnih savjeta za gradnju ponuđenim materijalima. Pretraživanje asortimana po ključnim riječima i proizvođaču, a posjetitelji mogu i sami sudjelovati svojim savjetima.
Trgovački lanac StudenacSadržajne web stranice poduzeća Strudenac osim kratkog opisa tvrtke, povijesti i misije nude i opis maloprodajnih i veleprodajnih centara, upečatljive reklamne spotove i članke iz tiska, fotogaleriju i animaciju koja pokazuje prodajna mjestra Studenca u Hrvatskoj. Dinamički dio stranica obuhvaća još i novosti i nagradne igre.
TromontKlasično upoznavanje s poduzećem Tromont - lokacija, djelatnost, proizvodi i priznanja.
Tropic club EquadorStranice splitskog Tropic cluba "Equador" nude pregršt zanimljivih materijala. Uz osnovne informacije tu je i mogućnost virtualne šetnje njegovim interijerom, recepti koktela, povijest najpoznatije kubanske cigare, igrice, fotogalerija i mnogi drugi sadržaji za ljubitelje pijuckanja koktela.
Turistička zajednica BrtonigleKorporativne stranice poduzeća Istramineral d.o.o. i Tvornice Cementa d.o.o. iz Umaga
Turistička zajednica BrtonigleKorporativne stranice poduzeća Istramineral d.o.o. i Tvornice Cementa d.o.o. iz Umaga
Tvornica opruga i metalnih proizvodaPrema proizvodnom programu i veličini predstavljamo najvažnijeg proizvođača opruga u Hrvatskoj. Visoka kvalifikacijska struktura, kvalitetan odabir kadrova, sistematsko školovanje i visoka tehnologija su prednosti poduzeća.
Tvornica plinskih turbinaTvornica plinskih turbina Karlovac
TZ SPLITSKO DALMATINSKE ŽUPANIJESvaki treći Europljanin koristi Internet prije putovanja kao izvor informacija pa je stoga turistički info portal realiziran na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a glavnina informacija vezana je uz turističku ponudu i aktivnosti kojima se gosti mogu baviti. Predstavljene su turističke destinacije i smještajni kapaciteti Županije interaktivnim Flash kartama, a obuhvaćene su i informacije potrebne za organizaciju aktivnog odmora na obali i u zaleđu. Ponuda agro-turizma, vinski puti, nautički i gastro izleti neke su od posebnosti i prednosti Županije koje su gostima predstavljene zajedničkim nazivom „Posebna ponuda“, a dio nazvan „Srednja Dalmacija“ predstavlja prirodne ljepote, kulturne spomenike te zanimljivosti Županije. Nova izdanja turističkih brošura dana su gostima i u elektronskom obliku, a istaknuta je i fotogalerija naših najprivlačnijih destinacija. Posjetitelji portala će moći pročitati i gotovo svakodnevno osvježavane novosti i preporuke događanja u Splitsko – dalmatinskoj županiji. Grafički izgled portala je jednostavan, ali upečatljiv i ozbiljan, popraćen karakterističnim detaljima vezanima uz Splitsko – dalmatinsku županiju koji daju posebnu notu i prepoznatljivost stranicama.
Ultra linkKorporativne stranice B2B orijentirane kompanije koja se -kako lokalno tako i na međunarodnom planu - bavi savjetovanjima na području upravljanja lancem dobave (supply chain management). Stranica je namijenjena korporativnim korisnicima, a osnovna joj je svrha pružiti "blitz" osobnu kartu kompanije. Ključno bogatstvo stranice za poslovne korisnike je u mogućnosti pristupa s jednog mjesta, uz uvjet registracije, glavnim globalnim, regionalnim i granskim internet tražilicama vezanim na ponudu i potražnju svih vrsta roba na svim svjetskim tržištima.
Unikatni pokoni,suvenir, rukotvorina * OSLIKANE BOTILJICE *ŠTO POKLONITI ZA USKRS, BOŽIĆNO - NOVOGODIŠNJI BLAGDANE I DRUGE PRIGODE ? Za potrebe prigodnih darova dragim osoboma, poslovnim partnerima, prijateljima i sl., ali s dodatnim estetskim doživljajem nudimo Vam originalan unikatni poklon OSLIKANE BOTILJICE
UnikemStranice tvrtke koja se profilirala u kvalitetnog i pouzdanog partnera na području veletrgovine građevinskim materijalima specijaliziranim za izvođenje podopolagačkih radova, te svim vrstama ljepila namijenjenih maloprodaji.
VA-COPY multimediaStranice daju osnovne podatke o multimedijalnom izdavaštvu. Omogućen je cjeloviti pregled proizvoda i usluga koje VA-COPY multimedia nudi.
VALENTIVIPoduzece se bavi prvenstveno pruzanjem usluga prodaje napitka i proizvoda putem samoposluznih aparata.
Valvoline HrvatskaKorporativni web s pregledom proizvoda, događanja, sponzoriranih sportaša... Web se baziran na CMSu.
VAŠ POUZDANI SAVJETNIK ZA INFORMATIZACIJU POSLOVANJAKao samostalni savjetnik sa preko 30 godina iskustva u informatici svojim klientima i potencijalnim korisnicima pružam informacije o mojoj ponudi i aktualnostima u mom djelovanju. Stranice trebaju omogućiti jednostavniju i bolju komunikaciju sa klientima.
Ve-mil
Vega IntroStudio za web & grafički dizajn, izradu vizualnog identiteta i multimedijskih prezentacija.
Vega IntroStudio za web & grafički dizajn, izradu vizualnog identiteta i multimedijskih prezentacija.
VELEBIT NEKRETNINEVelebit nekretnine su agencija za promet nekretninama, a samim time putem web stranice pokušava potencijalnim kupcima predočiti golemu i privlačnu snagu Velebita i mora, tradicionalnu povezanost ovdašnjih ljudi i prirode. Ukoliko ste se odlučili kupiti, prodati, zamijeniti, iznajmiti ili unajmiti kuću, stan, apartman, hotel, poslovni prostor, građevinsko zemljište i dr. obratite nam se i mi ćemo Vašu želju sprovesti u djelo. Vaše VELEBIT NEKRETNINE
veleprodaja ukrasa za torte i kolaceU našoj ponudi naći ćete široki izbor jestivih i nejestivih ukrasa za torte i kolače najpoznatijih evropskih proizvođača.
VESTIGOTvrtka Vestigo je informatička kuća za razvoj aplikativnih rješenja i poslovni reinženjering.
Veterinarska ambulanta za male životinje NOAOva stranica promovira novootvorenu veterinarsku ambulantu za male životinje NOA. Stranica je izrađena poglavito u FLASH-u uz kombinaciju HTML-a. Smatramo da je uz preglednost i jednostavnost, zanimljiva zbog svojih atraktivnih tehničkih elemenata.
Vican-Trade d.o.o.VICAN TRADE je poduzeće neizbježno u polju elektroinstalacija, energitke, rasvjete unutarnjih i vanjskih prostora, te ekorativnog rasvjetljavanja i općenito svega vezanog uz električnu energiju.
VideodromeStranice predstavljaju područja djelovanja tvrtke Videodrome d.o.o. koja se bavi video i audio produkcijom, izradom multimedijalnih prezentacija i web stranica, grafičkim dizajnom i izradom cd vizitki.
VideodromeStranice predstavljaju područja djelovanja tvrtke Videodrome d.o.o. koja se bavi video i audio produkcijom, izradom multimedijalnih prezentacija i web stranica, grafičkim dizajnom i izradom cd vizitki.
Videoteka.NetVIDEOTEKA.NET je pretplatnički sistem posudbe DVD-a, koji djeluje putem interneta i dostave filmova
Videteka ManhattanStranice su izrađene za viedoteku manhattan iz splita.Posjeduje pet videoteka i prvu DVD teku u Dalmaciji
Vina KosVinarija Kos - prezentacija ponude.
Vinarija KozlovićZatvorimo li na čas oči i zamislimo tipični istarski pejzaž, na pamet će nam pasti brežuljci finih, mekanih linija, obojenih komadićima maslinika, ili dugih redova vinograda koji završavaju negdje, s druge strane brda.
VincekRenomirana obiteljska tvrtka - slastičarnica Vincek, nudi mnoštvo starih, već svim sladokuscima dobro poznatih, ali i novih, uzbudljivih i maštovitih proizvoda u svome asortimanu. S radošću i veseljem očekujemo Vas na našem web siteu!
Vinogradarstvo i vinarstvo Željko KosObitelj Kos, čija se ljubaznost i gostoljubivost pamti i u koju su se uvjerili brojni poslovni ljudi, gosti i ostali namjernici u Hrnjancu na poznatoj Vinskoj cesti zelinskog kraja, posjeduje vrlo uređeno gospodarstvo, s prostranom i modernom obiteljskom kućom. Uz nezaobilaznu vrsnu kapljicu, svakome će ostati u sjećanju bakina kuhinja i odlične "perice", te drugi domaći specijaliteti. Odlična vina i dobra hrana izazov su svima koji žele i mogu posjetiti ovu tradicionalnu i gostoljubivu obitelj, s bogatom eno-gastronomskom ponudom. U mogućnosti su prihvatiti i do 50 gostiju.
VIP-DATAVIP-DATA je tvrtka cijenjena po izradi softverskih rješenja. Naša rješenja, proizvodi i usluge nude drugim tvrkama jedinstvenu priliku poboljšanja odnosa sa kupcima i partnerima, dok se istovremeno poboljšava iskoristivost, te smanjuju troškovi. Odražavajući našu težnju k savršenstvu, naši proizvodi svakodnevno dobivaju vrhunske ocjene i nagrade.
VIP-DATA d.o.o.Na web stranicama www.vipdata.hr ćete uz prezentaciju kompletne ponude VIP-DATA-e vezanu uz informatičke usluge, pronaći i podatke o tvrtki, povijesti, nagradama, press clipping i ostalo.
VIPnetKorporativne stranice telekomunikacijske tvrtke VIPnet d.o.o.
VIPNet-ove korporativne stranice
Vires d.o.o.Proizvodenja i usluge spajanja furnira.
Viro d.o.o. ZagrebProizvodnja pakirnih strojeva i automatskih sustava za pakiranje različitih vrsta proizvoda. Strojevi za pakiranje prehrambenih proizvoda, strojevi za zavarivanje polietilenskih, polipropilenskih i različitih laminiranih folija, dozatori, str. za vakuumsko pakiranje, str. za zatvaranje blister ambalaže, str. za pakiranje stiropora, str. za pakiranje u termoskupljajuću foliju, dozatori, varilice, termotuneli, str. za pakiranje knjiga i časopisa. Uredski strojevi GBC: plastifikatori, rezači, bušači, uvez.
VIRO-tvornica šećera Virovitica
Vivat i partneri
VM mrežeWeb portal Internet Servise providera VM Mreže Internet. Ima sve što takvi portali imaju...
VM telekomWeb stranice nove telekomunikacijske tvrtke VM telekom.
Vodoplin Promet d.o.o.Vodoplin Promet d.o.o. za proizvodnjo i trgovino, osnovna djelatnost: trgovina na veliko i malo, opremom za centralno grijanje, plin i vodu.
Vodotehna d.o.o.Tvrtka VODOTEHNA d.o.o. osnovana je 1996.godine, od samog početka poslovanja specijalizirani u prodaji na malo i veliko vodovodnog materijala, sanitarija, keramike, opreme za plin, grijanje i klimatizaciju. Na stranicama možete pronaći kompletan asortiman naše ponude.
Vogon Internet solutionsVrhunska kvaliteta Internet usluga temeljenih na Microsoft rješenjima i najnovijoj tehnologiji. Domene, hosting, web design, izrada web aplikacija te administriranje i konfiguriranje mreža i poslužitelja po najpovoljnijim cijenama.
VugerGRAD d.o.o.VugerGRAD d.o.o. za informatički i organizacijski inženjering i konzalting.
Vulkanizer BračunVulkanizer BRAČUN posluje od 1975. godine na adresi Drvinje 131, Zagreb. Naše usluge obuhvaćaju: montaža guma balansiranje kotača specijalno balansiranje na automobilu kompjuterizirana geometrija kotača (špur - nagib - zatur) za osobna vozila - poluteretna, teretna, autobusi geometrija kotača uvoz i distribucija guma: Bridgestone, Firestone i Dayton Vulkanizer BRAČUN je tvrtka sa 30-godišnjom tradicijom u gumarskom poslu. Sada smo tvrtka sa 10 zaposlenika, koja vrlo uspješno posluje na području Zagreba. Uvoznici smo i distributeri poznatih svjetskih proizvođača guma: Bridgestone Firestone Dayton
web ITSlužbene stranice tvrtke web IT d.o.o. Možete pronaći najnovije vijesti s područja informatike, upoznati se s poslovanjem i ponudom tvrtke, dobiti najnoviji cjenik, pronaći zanimljive "download"-e i dr.
Web stranica Agencije za komercijanu djelatnostStranice Agencije za komercijalnu djelatnost, jedine certificirane tiskarske kuće za tisak visokozaštićenih i zaštićenih tiskovina te knjiga i ostalih komercijanih tiskovina u Republici Hrvatskoj.
Web stranice poduzeća Jordan mjerila d.o.o.Web stranice generalnog zastupnika korporacije Sensus Metering System za Republiku Hrvatsku. Glavna djelatnost poduzeća je prodaja vodomjera i kaloriametara korporacije Sensus Metering System.
Web stranice Sindikata infrastrukture HŽ-aWeb stranice Sindikata infrastrukture Hrvatskih željeznica
WEBDESIGNIzrada web stranica
Wizard auto naljepniceŽelite biti jedninstveni, želite da vas ljudi primjećuju ili jednostavno želite ukrasiti svoj auto? Ne tražite dalje, jer ste na pravom mjestu. Nudimo Vam naljepnice vrhunske kvalitete...
Wizard OnLineWizard digital studio je studio posvećen grafici, web dizajnu, tisku i multimediji, lociran u Zagrebu, Jablanska 66. U mogućnosti smo da Vam ponudimo profesionalne usluge grafičkog dizajna,digitalnog tiska,dizajn izradu naljepnica velikog formata,izradu reklama,plakata i izradu web stranica, uključujući koncept i kompletnu realizaciju, kao i naknadno održavanje. Također za Vas vršimo prijevode stranica na engleski i njemački jezik.
WUESTENROT
WWW.ADURO.HRstranice distributera skutera
www.imd-vrbik.hrStranice služe predstavljanju naše firme i proizvoda koji nudimo.
www.KING-ICT.hrTvrtka KING ICT nastupa na sve širem tržištu sistemske integracije informacijsko-telekomunikacijskih sustava i rješenja, uz već učvršćenu poziciju jedne od vodećih tvrtki na tržištu prodaje računala i informatičke opreme. Pomažemo korisnicima u cjelovitom i učinkovitom korištenju poslovnih potencijala kroz usluge savjetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje upravljanja i poboljšanja informacijsko-komunikacijskih sustava te edukacijom za njihovo korištenje. KING ICT je trajni partner u primjeni tehnologije s ciljem unaprijeđenja poslovanja naših korisnika.
www.kopias.hrStranice KOPI-AS d.o.o. omogućile su nam predstavljanje naše tvrtke na tržištu. Svojim dizajnom, jednostavnošću i detaljnim informacijama o poslovanju i mjestu poslovanja tvrtke postigli smo neočekivani prihod i promidžbu.Ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu koji je izradio web stranice naše tvrtke. Stranice predstavljaju poslovanje tvrtke i to: PRODAJA, NAJAM I SERVIS 1. novih i rabljenih fotokopirnih aparata marke Canon, Minolta 2. telefax uređaja marke Canon, Panasonic 3. printera marke Canon, Minolta, HP 4. prodaja skenera, foto aparata 5. prodaja potrošnog materijala / papira, tonera / Jamčimo brzu, povoljnu i kvalitetnu uslugu servisa. Besplatno prezentiranje rada uredske opreme i uputa stranke u rad. Prodaja nove i rabljene uredske opreme sa jamstvom od 12 mjeseci.
www.kronwin.hr
www.MSAN.hrKorporativne stranice M SAN Grupe, osim informacija o tvrtki, sadrže i informacije poslovanju, proizvodima i uslugama te servisnih informacija za partnere i online webshop te informacijski servis IT NEWS, koji dnevno donosi novosti iz svijeta informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Za partnere tvrtke tu je online CRM sustav, informacije o poslovanju, akcijama u tijeku itd... M SAN Grupa pruža maksimalnu podršku svojim partnerima optimizirajući procese u lancu distribucije kako bi im pomogli u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu.
www.olympus.hrLokalne stranice korporacije Olympus, nude sadrzaje vezane za tehnicke proizvode siroke potrosnje temeljene na opto-digitalnoj tehnologiji. Fotoaparati i digitalni fotoaparati, diktafoni, dalekozori, MP3 playeri - prikaz kompletne game proizvoda, usporedba proizvoda, trazilica prodavaca, korisnicka, tehnicka i servisna podrska, kontakti, i jos mnogo toga...
www.rendeli.hr
www.slavonija-di.hr
www.studio-klobucar.hrOvlašteno zastupstvo i distribucija ugradbenih ormara s kliznim vratima eminentne kanadske tvrtke " Komandor ". Izrada ormara sa kliznim vratima po mjeri i narudžbi . Iso certifikat ,garancija 5 godina ,kompjuterski vođen nacrt i izračun. " Komandor ke vladajuća tvrtka u području proizvodnje kliznih vrata.
www.zel-cos.hrStranice prikazuju sve informacije o firmi i opis djelatnosti kojima se firma Zel-Cos d.o.o. bavi. Također daju mogućnost da korisnici postave bilo kakvo pitanje u svezi servisa informatičke opreme.
XSite
Z SatshopTvrtka Z d.o.o. iz Zagreba bavi se veleprodajom i servisom satelitskih i zemaljskih antenskih sustava. Generalni je zastupnik tvrtke Topfield za Hrvatsku.
Zadruga Poduzetnička mrežaNa nasoj web stranici dajemo kompletan set informacija potrebnih poduzetnicima i onima koji ce to tek postati, a intencija je bila obuhvatiti sve potrebne informacije ne jednom mjestu, kako ne bi trebali proucavati razne izvore, koji cesto znaju dati i netocne ili nepotpune informacije. Stranica je pogodnija za prijavu u kategoriji MALO I SREDNJE PODUZETNISTVO - koja u kategoriji prijave nije bila dostupna, ali moze uci i u kategoriju korporativnih web stranica.
ZAGORJEPUBLICStranice sadrže pet osnovnih kategorija koje se bave ingormacijama o Krapinsko-zagorskoj županij, kulturi,planinarenju, turizmu i nekretnunama
Zagorski vodovod d.o.o.Stranice poduzeća Zagorski vodovod namjenjene korisnicima usluga i ostalim posjetiteljima istih. Sadrže podatke o poduzeću, zanimljivoti, fotogaleriju...
Zagreb Real Estate & ConsultingZRC zasigurno je vodeća agencija za dugoročni najam luksuznih nekretnina u gradu Zagrebu, odnedavno proširene ponude na prodaju vila. ZRC sa svojom širokom mrežom partnera pruža jedinstveni servis 24/7.
Zagrebačke pekarne KLARA
ZagrebparkingKorporativne stranice Zagrebparkinga.
ZAVOD ZA ISPITIVANJE KVALITETE
Zavod za urbanizam i izgradnju, OsijekSlužbene stranice Zavoda za urbanizam i i izgradnju d.d. Osijek
Zaštita.com.hrJedinstveni portal o problemima zaštite. Obrađujemo teme iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, tjelesne zaštite i tehničke zaštite i općenito iz sigurnosti. Prenosimo vijesti iz gospodarstva i struke. Pružamo mogućnost reklamiranja tvrtki i proizvoda u vidu poslovnog adresara, kataloga proizvoda, bannera i sponzoriranih članaka.
Zdravstvena ustanova Ljekarna Jadran - RijekaSluzbene stranice zdravstvene ustanove Ljekarne Jadran - Rijeka
Zel-Cos d.o.o.Servis, podrška za računala i informatičku opremu
Zlatarna Križek onLinePrvi hrvatski zlatarski webshop, informacije o zlatu, biserima, dragom kamenju i vijestima iz svijeta zlatarstva.
ZolaInformatika, telekomunikacije robotika i Hobby
Zracna luka Zagreb, d.o.o.
ZvijezdaKorporativne stranice proizvođača hrane Zvijezda napravljene su u Flashu. Sadrže sve od pregleda proizvoda, kuharice, igara, e-cardova do...
ZZAP elektronik d.o.o.Razvoj inteligentnih elektronickih uredjaja upravljanih mikroprocesorima; proizvodnja frekventnih pretvaraca, izvora za napajanje, UPS-ova i beskontaktnih citaca; izrada web stranica i internet rjesenja; nabava elektronickih komponenti
Šoto vento d.o.o.Stranice tvrtke za prodaju kupaonske galanterije, sanitarija, keramike, ugradbenih stepenica, gradevisnkog materijala...
šček-cindrić design studio d.o.o.on line portfolio
 

Hrvatska, Svijet, Zanimljivosti, Računala, Znanost, Automobili, Sport, Financije i posao, Zdravlje i medicina, Kultura, Showbiz

WEB-SMS, Forum, Kafić, Romanse, Razglednice, Oglasnik

© 2018 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved.